Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Nos eddig nem volt időm elmélyedni benne, de most hozzáfogtam. A helyzet az, hogy eddig semmi nem használt. Ezek a lejátszó programok vannak feltelepítve, már alap programokként: Totem, Banshee 1.0, illetve Real Player 10.0. Ezen lejátszók beállításaiban nem találtam sehol az említett opciót, és ezek egyike sem játszik le semmilyen zeneszámot. Ezenkívül az interneten található videóknak sincs hangja. Egyáltalán nincs semmilyen hang.
Némely rendszerindításnál, a tálcán található kis hangszóró azt jelzi, hogy le van némítva, viszont az aktiválása sem hoz eredményt.
p.s.:
Ja, és a vezérlőközpont/hang-nál átállítottam mindent ALSA-ra, de ez nem hozott eredményt. Vannak még ezen kívül más opciók is:
- Nvidia CK804
- Nvidia CK804 MIC ADC
- OSS Nyilt hangrendszer
- Pulseaudio hangkiszolgáló
- Teszthang
- CsendEzekből az Nvidia CK804-et próbáltam még ki, illetve a "PA"-t
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv!
Nos, olyan helyzet állt elő, hogy a rendszert újra kellett telepítenem. Hang ismételten nincs, és semmi nem segített eddig. Hardver gond egy szál sincs, egyedül ez a Pulse Audio nem akarja az igazat. Most éppen frissítek, minden frissíthető szoftvert, a "Szoftver telepítés" vezérlővel. Ha ez sem segít, akkor a kérdés adott. Miként tudom kiiktatni a Pulse Audio-t, és helyére tenni mást? A telepítés vezérlőben több különböző modult is felkínál, a programmal kapcsolatban, és hülyeséget sem akarok csinálni, hogy olyat törlök, amelyet nem kellene. Mi tévő legyek?
Ja, és milyen progit tegyek fel a PA helyett?
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Suse linuxom van, a 11-es, és egyik pillanatról a másikra, elment a hang. Lehet, hogy én csináltam valamit, de nem tűnt fel. Kábelek a helyén, technikai probléma nem sok lehet. A tálcán ha rákattintok a kis hangszóró ikonra, akkor felugrik a hangerő szabályzó csúszka, viszont ha meg is akarom nyitni két kattintással az egész panelt, akkor kiír egy hiba üzenetet: "Connection failed: Connection refused". PulseAudio programról van szó. Mi okozhatja a hibát, és miként oldjam meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- E-roller topik
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest