- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Apple Watch
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.O.C.
tag
bocsi, most volt időm géppel foglalkozni.
Szóval a helyzet az, hogy nem bírtam ellenállni a csábításnak és felraktam a 11.0-át. Nem vagyok híve a folyamatos újításnak, de gondoltam hátha itt más lesz. na de mindegy. a lényeg:
valamivel tényleg más lett, nagy nehezen sikerült vidkarit beállítani, már majdnem feladtam. Van catalyst, működik is meg minden. az ismert kérdésekre (glxinfók) a válasz ua. mint 10.3-ban. Ami jó, hogy pl. a compiz működik. Néha belassul de megy. Ami nem jó, hogy más meg nem működik, pl van valami 3d földgömb cucc, arra kapásból azt írja ki, hogy opengl not supported... lehet hogy a compiz más elven múködik? vagy ez hülyeség?de legalább van valami változás. Csak szépen apránként

Új hozzászólás Aktív témák
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest