Új hozzászólás Aktív témák
-
P.O.C.
tag
Hali!
Használ valaki virtualboxot suse alatt? Nemrég lőttem be, felraktam rá xp-t, és minden frankó, kivéve egy nagyon nem elhanyagolható apróságot: az USB nem működik. Találtam sok leírást a neten, de valahogy nem akar összejönni a dolog. Pedig elvileg klaffol:
Valaki segítene?
Hi!
-
P.O.C.
tag
bocsi, most volt időm géppel foglalkozni.
Szóval a helyzet az, hogy nem bírtam ellenállni a csábításnak és felraktam a 11.0-át. Nem vagyok híve a folyamatos újításnak, de gondoltam hátha itt más lesz. na de mindegy. a lényeg:
valamivel tényleg más lett, nagy nehezen sikerült vidkarit beállítani, már majdnem feladtam. Van catalyst, működik is meg minden. az ismert kérdésekre (glxinfók) a válasz ua. mint 10.3-ban. Ami jó, hogy pl. a compiz működik. Néha belassul de megy. Ami nem jó, hogy más meg nem működik, pl van valami 3d földgömb cucc, arra kapásból azt írja ki, hogy opengl not supported... lehet hogy a compiz más elven múködik? vagy ez hülyeség?de legalább van valami változás. Csak szépen apránként
-
P.O.C.
tag
annyi összejött, hogy találtam supertuxos (másik játék, azt már indítottam) rejtett könyvtárat, benne config filet. átírtam fullscreent false-ra, az ok, úgy elindul, de ez elindult amúgy is. Átírtam video-t sdl-ről opengl-re. Na akkor tölt (pattog a pingvin
) , aztán egyszer csak abbahagyja és nem történik semmi. Ugyanez volt pl. a compizzal mikor letöltöttem valamelyik nap, az is töltött aztán nem csinált semmit. Ezek szerint nem működik a dolog. Pedig azt hittem hogy nagyjából de(googleearth megy, azt gondoltam az használ opengl-t....)
-
P.O.C.
tag
Sziasztok!
Hát nekem is az ati-val lenne gondom. Tudom, tudom, más is írt már a témában, és el is olvastam, de ez az én képességeimet meghaladja. csak a megoldásról maradtam le
Azt szeretném kérni, hogy valaki írja le ha van türelme, hogy pontosan hogyan lehet 3d-t is működtetni. a driver fent van, működik is elvileg, de opengl-es alkalmazások indításakor befagy minden, csak reset segít. Tényleg elég sokat próbálkoztam/olvastam/szívtam már, de ez nekem nem jön össze. fglrxinfo-nál is megfelelő értékeket ír ki.Nagyon hálás lennék, ha valaki leírná azt az egy lépést amit még meg kellene tennem...
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest