- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Aktív témák
-
balage81
csendes tag
válasz
balage81
üzenetére
Anno én is így vettem volna a gépem, de utánajártam:
Idézet a Microsoft közleményéből:
''Amennyiben nincsen meg az OEM termék telepítője, úgy a viszonteladó partner tud segíteni Önnek az újratelepítésben. Használt termék vásárlása esetén az eladónak kötelessége átadni a telepítő médiát is, így javaslom, hogy lépjen kapcsolatba a Notebook eladójával. ''
Ezt elküldve a fent említett cégtulajdonosnak, aki egészen addig állította, hogy a gép alján lévő matrica és az op rendszer isjogtiszta ezt a választ kaptam:
''Tisztelt uram !
Az ön álltal megvásárolandó termékhez nem jár operációs rendszer. A hozzánk behozott használt termékekhez nagyon ritkán hozzák be az eredeti tulajdonosok a géphez álltaluk megvásárolt operációs rendszert. Mi minden használt gépet operációs rendszer nélkl értékesítünk akkor is ha a bizományosi parner matricákat ragasztgat az aljára. Ön a vásárláskor nem vett a számítógéphez szoftvert így nem tudunk önnek segíteni. Javaslatunk, hogy vásároljon egy legális operációs rendszert a gépéhez és akkor jogtisztán tudja majd használni.
Tisztelettel:
Gorzó László ''
Azt hiszem ez önnmagáért beszél a kérdés már csak az mi köze van a laptopinfo.hu-nak a notebookworld.hu hoz.
Aktív témák
- Új Dobozos Dell Latitude 3450 Laptop 14" -40% i7-1355U 16GB/256GB SSD NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Acer Predator Helios Neo - I9 ,1TB, RTX4060 8GB, 64GB !!!
- MacBook Pro 15 Mid 2015 i7 / 16GB RAM / 256GB SSD
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- HIBÁS - Lenovo ideapad 320-15IAP
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest