- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
balage81
csendes tag
válasz
balage81 #347 üzenetére
Anno én is így vettem volna a gépem, de utánajártam:
Idézet a Microsoft közleményéből:
''Amennyiben nincsen meg az OEM termék telepítője, úgy a viszonteladó partner tud segíteni Önnek az újratelepítésben. Használt termék vásárlása esetén az eladónak kötelessége átadni a telepítő médiát is, így javaslom, hogy lépjen kapcsolatba a Notebook eladójával. ''
Ezt elküldve a fent említett cégtulajdonosnak, aki egészen addig állította, hogy a gép alján lévő matrica és az op rendszer isjogtiszta ezt a választ kaptam:
''Tisztelt uram !
Az ön álltal megvásárolandó termékhez nem jár operációs rendszer. A hozzánk behozott használt termékekhez nagyon ritkán hozzák be az eredeti tulajdonosok a géphez álltaluk megvásárolt operációs rendszert. Mi minden használt gépet operációs rendszer nélkl értékesítünk akkor is ha a bizományosi parner matricákat ragasztgat az aljára. Ön a vásárláskor nem vett a számítógéphez szoftvert így nem tudunk önnek segíteni. Javaslatunk, hogy vásároljon egy legális operációs rendszert a gépéhez és akkor jogtisztán tudja majd használni.
Tisztelettel:
Gorzó László ''
Azt hiszem ez önnmagáért beszél a kérdés már csak az mi köze van a laptopinfo.hu-nak a notebookworld.hu hoz. -
PapaMaci
őstag
válasz
balage81 #297 üzenetére
Nekem C1-es Sony van.
Én is csak annyit tudok az OQO-rol, amennyit a honlapján olvastam.
Azért még vannak érdekességek ezen a téren! ezt a nyáron találtam:
Bővebben: link -
karib
addikt
válasz
balage81 #290 üzenetére
Jaja, ez van nekem is. A második IDE csatorna van kivezetve a külső optikai egysgéhez, tehát én is úgy tippeltem, hogy cserélhető. Jó kis gép, egyedül az akkuideje nem korszerű már.
Létezett amúgy S1300N is, ami ennek a centrinós változata volt. Esetleg nézz meg egy M2400N vagy C-t, most elég jó árban vannak, nagyon hasonlít erre, és alig nehezebb.
Amúgy pedig jönnek az új Asusok, W3 és V6 - ígéretesnek néznek ki, csak valszeg drágák lesznek.
Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest