Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
Sziasztok!
Na, tegnap késő este hazaértünk a Bosznia-Horvátország 8 napos kirándulásból. Ahova végül nyári gumival mentünk el, s ezt nagyon nem bántuk meg. 10-12 fok alatt még éjszaka sem volt hidegebb sehol, ellenben sok eső volt, főleg odafelé (autópályán és a boszniai hegyekben is, főleg Szarajevó után egészen Mostarig. Ott aztán több mint 24 órán keresztül esett úgy az eső, mintha dézsából öntötték volna, miközben nem volt hidegebb 15 foknál. Horvátországban is voltak esős napok, bőven...).
A lényeg, imádtam az autót és sajnáltam azokat, akik főleg a szerpentines utakon kínlódtak a téli meg 4S gumikon. Sem útközben, sem a határokon senki nem csesztetett bennünket a gumi miatt, a bosnyákok amúgy is tök jó fejek voltak (ellenben a horvátokkal, akik Boszniából menet Horvátországba félreállítottak minket - értitek, EU-s ország az EU-s polgárokat, miközben a bosnyákoknak sehol semmi bajuk nem volt velünk -, mondván, biztosan cigit meg alkoholt csempészünk. ezért át kellett túrniuk a bőröndöket. Aztán meg a párom hátizsákját csesztették, hogy miért van benne 4 doboz IQOS cigi (azért, mert elszívja), meg gyógyszerek (fejfájásra, megfázásra orrcsepp, meg C-vitamin).Az autó szakasztól függően 8,5-9 litert fogyasztott, pályán 130-140-es tempóval, amúgy pedig hegyi szerpentinen. Ez kva jó szerintem. Nulla probléma mellett (ezt azért írom, mert ugye közel 360 ezer kilométer van benne, meg hát csak 18 éves). Ja, nem mellesleg a bosnyákoknál durván 150-160 forinttal olcsóbb a benzin mint nálunk, de a horvátoknál is olcsóbb jóval - mindezt úgy, hogy a normál 95-ös is csak E5-ös.
Ja, és most már nem csak én sajnálom, hogy el kell adnunk az öreg Impreza Outbacket (napokon belül hirdetem), a párom is. Nagyon imádta ő is ezen az úton. (Trogirnál átmentünk egy szigetre, amit keresztül-kasul bejártunk, néha murvás-földes úton, ezt egy normál személyautóval nem tettük volna meg, pláne nem szemerkélő esőben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest