Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spyduck
üzenetére
Az kemény. Insiders mellett lassan az RTM is hozza a modern kritériumokat

Emlékszem megalakulás idején, valahogy Xp után, W7 megjelenésekor keresztülmentem ezen a gyötrődésen céges megrendelő munkaállomásainál. Hasonló random bug. Runtime, virus, driver mindenre tippeltünk az akkori csapatommal és infós szakértők/fórum System Corruption tesztet* erőltettek. Igaz ott nem az SC2 miatt, mégis érthető érvek, gyakorlatban több időt visz a hiba feltárás, mint a backup. Még belakott konfig mellett is...Ki is kerestem. Végül a megoldás az edukáció/prevenció (min2 ext archivum bevezetése) hozta. Nyilván ami hardver azóta kikerült a weboldalunkra ott az első lépés a cleaninstall bevételezéskor. Kiszűrve a kékhalált, ram vagy más dolgokat. Mondhatni protokoll lépések alakultak ki, de nem a picipuha tanácsaitól.
*
- CHKDSK / File System disk check
- SFC ×2 / Resource Protection + Restorehealth
- DISM / Debployment Image Serv Management tool
- RESET Network Config
- RESET Update / Refresh Win default out of box settings#49754 jokeph
Ez is igaz, van egy SFX-em a játék mappájáról, sok éve rakosgatom külső meghajtón, de az inkább a lokális free-to-play klónok, gyerekeink miatt szükséges, a játék ritkán dobott corruption error ~15 év alatt.#49744 föccer
Olbaid nick talán még el van mentve nálad, emlékszem játszottunk úgy 10 éve, Most újra elővettük a régi klánnal. Emiatt kell a gyakorlás:
Multitask Trainer - Lotv
LOTV Multitask Expert
NeoMT, Hots Multitasking
Prisioner, Desert Tankbattle
Direct Strike, Desert Strike, alias Battletanks, de ez még W3 időkből... deszerettem#49752 ProNoob
Ez messze vezet. Röviden összefoglalva a fogyasztási szokások is megváltoztak... Azt javaslom keress rá a Planet taxi youtube csatornára - Phelan fejlesztőként és játékosként elég korrekten összefoglalta a lényeget "játékipar válságban", szakmai érvekkel is megtámasztva miért alakult így az egész, a követelmények, a pénzügy, az érezhető lejtő, stb.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lightyear - befektetési app
- Milyen autót vegyek?
- SörcsaPH!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest