Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wasd.hu

aktív tag

válasz spyduck #49753 üzenetére

Az kemény. Insiders mellett lassan az RTM is hozza a modern kritériumokat :DDD
    Emlékszem megalakulás idején, valahogy Xp után, W7 megjelenésekor keresztülmentem ezen a gyötrődésen céges megrendelő munkaállomásainál. Hasonló random bug. Runtime, virus, driver mindenre tippeltünk az akkori csapatommal és infós szakértők/fórum System Corruption tesztet* erőltettek. Igaz ott nem az SC2 miatt, mégis érthető érvek, gyakorlatban több időt visz a hiba feltárás, mint a backup. Még belakott konfig mellett is...

Ki is kerestem. Végül a megoldás az edukáció/prevenció (min2 ext archivum bevezetése) hozta. Nyilván ami hardver azóta kikerült a weboldalunkra ott az első lépés a cleaninstall bevételezéskor. Kiszűrve a kékhalált, ram vagy más dolgokat. Mondhatni protokoll lépések alakultak ki, de nem a picipuha tanácsaitól.

*
    - CHKDSK / File System disk check
    - SFC ×2 / Resource Protection + Restorehealth
    - DISM / Debployment Image Serv Management tool
    - RESET Network Config
    - RESET Update / Refresh Win default out of box settings

#49754 jokeph
    Ez is igaz, van egy SFX-em a játék mappájáról, sok éve rakosgatom külső meghajtón, de az inkább a lokális free-to-play klónok, gyerekeink miatt szükséges, a játék ritkán dobott corruption error ~15 év alatt.

#49744 föccer
    Olbaid nick talán még el van mentve nálad, emlékszem játszottunk úgy 10 éve, Most újra elővettük a régi klánnal. Emiatt kell a gyakorlás:
    Multitask Trainer - Lotv
    LOTV Multitask Expert
    NeoMT, Hots Multitasking
    Prisioner, Desert Tankbattle
    Direct Strike, Desert Strike, alias Battletanks, de ez még W3 időkből... deszerettem

#49752 ProNoob
    Ez messze vezet. Röviden összefoglalva a fogyasztási szokások is megváltoztak... Azt javaslom keress rá a Planet taxi youtube csatornára - Phelan fejlesztőként és játékosként elég korrekten összefoglalta a lényeget "játékipar válságban", szakmai érvekkel is megtámasztva miért alakult így az egész, a követelmények, a pénzügy, az érezhető lejtő, stb.

Új hozzászólás Aktív témák