Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Formaster

addikt

válasz jokeph #48325 üzenetére

De nem ám. Mondjuk meg akart kerülni, de láttam és nem jött be neki. Majd holnap délelőtt leszek még, ha gondolod logolj be és megmutatom a repet. Gateway unitok ellen tiszta sor a lurker támogatás, zvz-ben már kérdéses, hydra-roach ellen jól muzsikál, de muta-ling ellen persze felejtős. Terran ellen megint érdekes, ha full bióra megy akkor necces, mert szétdroppol, közben begyalogol és mindenhol scannel kiszedi a lurkert, plusz amig feltechelek lurkerra (amihez nem lenne rossz infestor sem) ő már 2-es vagy 3-as fejlesztésű MMM-el jön és totál upgrade/unit hiányban leszek. Mech ellen szintén érdekes.

Minden esetre most kiváncsi leszek h változik a statom. Ezzel a buildel könnyű a tosst sarokba szorítani, a terran már neccesebb, a zerg ellen meg eddig jó voltam, de most ugrottam ugye egy ligát... minden esetre a diára valahogy nem vágyom, az már az a szint amit kocajátékosként nem lehet tartani, ott már kell a rendszeres játék, szezononként akár 800-1000 1v1. Most nem számolnám ki h az heti hány game :B

Új hozzászólás Aktív témák