- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
válasz föccer #37098 üzenetére
Szerintem ez a tempest semmire nem jó, annyira lassan lő hogy addigra letakarítanak a pályáról is, távolra el tud lőni...nagy kaland, ennél még a "elavult" carrier is jobb.
Össze lehet, zerg gazdaságilag az esetek többségében nagyobb, gyorsabban is gyártja újra az egységeket, te mire kihozol dupla annyi pénzből tempesteket, addigra nem tudsz majd mit warpolni, mert nem lesz miből.Alg : nekem az tetszik most a legjobban. szerintem többet fogják használni mint pl a tempest, állítom még a zerg vipert is gyakrabban fogják, de ezek majd kb 3-4 hónap múlva kiderülnek.
szerk: ahogy írtam is, gyorsan el kel intézni zerget, ami nem egyszerű, hogy ne legyen sh
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nyaralás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500