Új hozzászólás Aktív témák

• Ghoosty

őstag

válasz sith7 #19997 üzenetére

Hát az a mass marine kicsit felmérgesített tegnap. Olyan szépen felkészültem, hogy majd rakon a feljáróra a forcefieldet, hogy időt nyerjünk, meg daraboljuk az ellent, erre elcsesztem és shift-tel nyomtam az F-et aminek hatására még bohóckodtak a senryk és mire rakták volna az ff-t addigra mind meghalt. Már egy másik játékban is csesztem el ugyanígy, ezért gondoltam, hogy majd én megverem a very hard ai-t csak senryvel. Egész jól is ment az elején, csak pont t-t kaptam erre reaperezett, ami elég jól öli a senry-t. De ennek hatására nem volt elég gázom, mert ugye bár sok fogy. Már raktam volna a harmadik expet, amikor épphogy csak vissza tudtam verni a támadását akkor rájöttem, hogy csak senryvel nem fog menni. Elezdtem gyártani rendes sereget és a győzelmem biztos tudatában masíroztam, hogy most ellátom a baját. Jött volna az összecsapás, egyszercsak 2 rakéta repül felém aztán shieldeknek annyi lett, és a senryk energiája is 0-ra ment. Gyorsan visszafutottam, de hazakísért és le is alázott. :( De nem írtam be a rohadt gépnek a gg-t. :)

Új hozzászólás Aktív témák