-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Hát az a mass marine kicsit felmérgesített tegnap. Olyan szépen felkészültem, hogy majd rakon a feljáróra a forcefieldet, hogy időt nyerjünk, meg daraboljuk az ellent, erre elcsesztem és shift-tel nyomtam az F-et aminek hatására még bohóckodtak a senryk és mire rakták volna az ff-t addigra mind meghalt. Már egy másik játékban is csesztem el ugyanígy, ezért gondoltam, hogy majd én megverem a very hard ai-t csak senryvel. Egész jól is ment az elején, csak pont t-t kaptam erre reaperezett, ami elég jól öli a senry-t. De ennek hatására nem volt elég gázom, mert ugye bár sok fogy. Már raktam volna a harmadik expet, amikor épphogy csak vissza tudtam verni a támadását akkor rájöttem, hogy csak senryvel nem fog menni. Elezdtem gyártani rendes sereget és a győzelmem biztos tudatában masíroztam, hogy most ellátom a baját. Jött volna az összecsapás, egyszercsak 2 rakéta repül felém aztán shieldeknek annyi lett, és a senryk energiája is 0-ra ment. Gyorsan visszafutottam, de hazakísért és le is alázott.
De nem írtam be a rohadt gépnek a gg-t. 
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De nem írtam be a rohadt gépnek a gg-t.