- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Z-ként korai phonix-el mi lehet kezdeni? Oké, ledobtam 2 spore clavert, így a szedőimet és a queent nem tudta bántani, de az össze a derítésre a világgá küldött overlordomat leszedegették, ezzel nagyából vége is volt részemről a meccsnek. Ugye a sporeclawerekkel is rontottam a gazdaságomat, az elvesztett overlrdok is halála a Z-nek. Általában igyekszem úgy csinálni, hogy +1 tartalék lord legyen, hogy az éppen lepuffantott lord ne okozzon food block-ot, de amikor levadásznak 3-4 lordod az 6-7 percben, azért az nagy szemétség.
De a későbikben sem lehet ellene mit tenni. A muta használhatatlan ellene, a hydra meg tetű lassú, és nagyon lassan lehet lehozni (pool, lair, hydradent) és 2-3 hydrával nem lehet elriasztani ugyanannyi phonixet.
Szóval, várom az épkézláb ötleteket...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest