-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Az ellenfelek eléggé sokszínűek lesznek....így a legyőzésük is változó kihívást tartogat majd !
Mutattam egy rajongói videót.... 341. hsz -29 különböző ellenfél-
Igényes munka!
Jól szemlélteti, hogy mekkora erőfeszítés kell bizonyos szintű ellenségek legyőzéséhez.A nehézségi fokozat nem vonja maga után , az ellenfél Életerejének a növekedését... legnehezebben sem tart tovább lenullázni az alap katonát.
Erről is mutattam, a harcrendszerért felelős tervezőtől egy kis szösszenetet.
Ő mondta, hogy nem akarta megfosztani a játékost a Fénykard/Jedi erejének az átélésétől/feelingtől, a fokozatok magasabbra tornászásával.
Kézenfekvő volt az időzítésbe, bekapott sebzésbe és agresszióba belenyúlni.Párszor már mutattam, hogy nem lesz korai belenyúlás, senkinek sem.
Új hozzászólás Aktív témák
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest