- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCapello
tag
válasz
FireKeeper #7739 üzenetére
Cellship, lol
Konfigos, te mivel keresel ennyi pénzt, PvP-zéssel?
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #7739 üzenetére
Ezzel a pénzzel is csak második vagyok a flottaba nálunk..
Szóval ez tarthatatlan így
Amúgy nincs semmi amit akarok..fullos buildek,fullos doffok..Kicsit unalmas már így a játék,de a pvp még mindig jó,főleg ha az elit pvp csatirol hívok embereket hozzá.
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #7733 üzenetére
Egy cell ship nekem is esett,meg egy borg..de ennyi,rettenetes pénzt öltem bele megint pedig nem is kell nekem az a hajó,annyit elértem hogy már csak másfél milliárd körül van pénzem megint,pedig pár napja átléptem a 2 milliárdot..Már 17 hajó van a bankomba
Cell hajót kinyitottam slinatnak,majd hétfőn ha feljossz indithatnank assigokat cserelgetve.
-
DonCapello
tag
válasz
FireKeeper #7735 üzenetére
Már van egy
-
DonCapello
tag
válasz
FireKeeper #7733 üzenetére
Nagyjából, jah, bár ugye a promó miatt most rohadtul leesett azoknak az ára is, nyolcvan milláról olyan hatvan környékére :/
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #7728 üzenetére
Dettó.
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7723 üzenetére
Már megvan köszi
teccik csak lust rá
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7721 üzenetére
Melyik doff pakkokból?tudtommal van néhány
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7719 üzenetére
melyik pakkokból eshet?
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7716 üzenetére
Várok,sasolom a piacot
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7714 üzenetére
Ez a Zanek Jenro doff ez megéri a 24 millát?
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #7711 üzenetére
Hiába ez az MMO világ
Annak örüljünk hogy a fejlesztők foglalkoznak a játékkal.
Akármilyen módon is. -
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #7709 üzenetére
én is 5 karival csinálom, de csak azért mert nem tudom melyikhez lesz használható az épp aktuális hajó, de akkor se kell minden nap megcsinálni mindegyikkel mivel egy két vagy épp egy hetet csúsztathatsz a karaktereknél bár ez necces lehet ha elszámolod magad
Megfigyeltem kb mindig annyi időt adnak hogy legalább másfélszer ki tudd szedni a meghatározott menyiséget.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #7701 üzenetére
Látom nektek már csak az volna a jó buli ha dilitumért lehetne mindent megkapni.
Vagy mi bajotok ezzel a csináld meg a napi egy feladatodat bulival? -
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7696 üzenetére
Majd meglesem akkor-akkor még nem játszottam mikor visszahozták.A farmolást már én is unom,de jól jön a dilithium mindig
Konfigos ha kihívod nézhetem?:p -
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7692 üzenetére
Ez mi ez?nem teljesen tiszta a rewardolás:S
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7686 üzenetére
Meg account bindes,továbbadja karik között,nekem is van hozzá gearem
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7677 üzenetére
Az lehet csak írta hogy pvp re is bemerészkedne esetleg,oda meg ez nagyon kevés ahogy tapasztaltam.De ha neki ez elég
Amúgy ma megnéztem,az eng toonomon battlecruisert használok,destabilized tetryonnal,ACC2x meg severity (20-20% ha jól emlékzem),igaz felhúzott repuval már,de szinte mindíg 4-5000-es chritjeim vannak kék boff meg minden egyéb nélkül,igaz skilleknél a sebzésre,szívásra meg a healre mentem de egy igazi tankal nem érne fel,esetleg faw spammal.De tetszik ez a tetryon,úgyhogy egy darabig marad is az rajta.
Mindenestre arra kiváncsi lennék mennyit változik a sebzéset ha a weapon powert felrakod 125-re,a hajót bírni fogja,úgy használom a Tal shiart én is,max aux meg weapon ha stfre megyek.Én 0-ról felhúztam ma egyet 33-ra csak nagyon unalmas egy idő után egyedül,igaz már defivel megyek szépen lehet vele darálni
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #7664 üzenetére
francba
meddig van ez a magas exp rendszer? keddig?
hát ha ráfekszek talán fel tudom tornászni 50 re -
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #7662 üzenetére
ezek közül egyik se kóser akkor?
Lehet kukáznom kell a karimat? -
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7659 üzenetére
Nekem mindegy csak jó legyen,működjön,volt már mind2,igazán egyikben sem csalódtam.
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7657 üzenetére
Haterkedés?
Am amúgy dyson groundon még a légypiszkot is meglátom...nemtudom Magdie-nak milyen a játék "élvezhetősége".A bug is csak kb 5-10 óra játék után jön elő,általában dyson groundon,sőt ott ha instanceot váltunk akkor server disconnected van elég gyakran. -
madgie
titán
válasz
FireKeeper #7650 üzenetére
Ja, virtuális gép alatt, intel igp-vel nem az
áejmdé ez, semmi más
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7647 üzenetére
Úgy úgy
csak nagyobbat sebez mint egy turret,és lehet overloadolni
Az utólsó patch óta van olyan problémám-mástól is hallottam,hogy pár óra játék után szétesik a kép,befehéredik,kockás lesz,nem látszik az egér mutató stb.Nálatok nincs ilyen?A videókártya softwarem friss.
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7643 üzenetére
akkor eladom amit vettem,majd szedek flottásat
-
DonCapello
tag
válasz
FireKeeper #7639 üzenetére
Nincs különösebb baj vele, de van jobb alternatíva is, ha az ember jól tud bánni az energiaszintjeivel. (AMP warp core, ha maximális teljesítménnyel van kihasználva, +13,2% extra dmg-t ad + eldobható az omni beam egy másik AP beam arrayért, az is extra damage még). Persze ezek már csak ilyen úri finomkodások a nagyobb szám érdekében
-
S.Zoliy
tag
válasz
FireKeeper #7639 üzenetére
Ó köszi, már kezdtem megijedni. Clear all vagy reset?
köszi! -
DonCapello
tag
válasz
FireKeeper #7633 üzenetére
Mindig az a fránya Obelisk set...
-
S.Zoliy
tag
válasz
FireKeeper #7634 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm és intézkedek is már!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #7633 üzenetére
illetve zero point konzol helyett választhatod a nukarás set konzoját (Nukara Particle Converter) is, az is jó fit a többi mellé!
ohh bazz, és most nézem hogy hagytam pontokat a projectile weapons-on, holott a torpot kukáztam. az abból felszabaduló pontokat értelemszerűen elköltheted más skillek erősítésére (vagy akár olyanokra amikre nem raktam, battery, driver coil, de 3-nál többet ezek nem érnek).
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #7629 üzenetére
Gondoltam rá hogy kiszedem a tac red miatt legalább 2 részét az adapted setnek (pajzs + hajtómű), hozzá meg mehetne egy normál maco deflektor abból úgy is van egy raktáron még az S6 időkből és illik is engi hajóhoz.
Igaz a pajzs így nem resilient lenne, de az adapted maco deflektor totál értelmetlen egy nem sci hajón.
Neked mennyire szokott lecsökkenni a hull regen mikor a legénység nagyja munkaképtelen?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #7623 üzenetére
Mondjuk amit írtam, azt vedd úgy, hogy tacra nem vonatkozik, mivel nincs tac hajóm.
Vesta:
37751 hull, Techie kapitány, leadershipes bo-k. 167% hull regen, 750 crew, 58.8% crew recowery + Tactical readinesstac red:
...
Slowly returns missing crew to disable status (works during combat)
+7 crew recovery rate
+70% resistance to crewman lossFleet Avanger:
41250 hull, Techie kapitány, fele bo leadershipes, 170.9% hull regen, 500 crew, 68.8% crew reciwery + Emerg. force fields + Biofunctions monitorAz a bajom ezzel, hogy jól mutatnak a számok az avangeren, de mikor hullik a legénység, drámaian leesik a hull regen valahova 20% körülre, ami azt jelenti hogy gyak. az 5% bleedtrough okozta sebzéseket sem tudja ellensúlyozni.
Mindkét hajón az omega és a romulan repu van megcsinálva, többnyire azonos módon, gyógyító skilleket használva.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #7620 üzenetére
Ennek az ellentétét érzem. Kase-n lenyomtuk egyik kockát egy random csapattal, a kocka elég szépen lőtt rám, legénység alig maradt. Miután a kocka szétment, még két engi team3-at kellett magamra nyomni, mert olyan gyér volt a hull rep.
Ha minden BO-nak van hull repet növelő passzívja, akkor elég szépen ki tud jönni hogy van-e legénységed. -
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7598 üzenetére
Akkor először az álcást
Várok még 1 napot.
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7594 üzenetére
Jah azt néztem,majd meglátom melyik lesz előbb,de cannon azért jobban vonz
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7590 üzenetére
Most nézem mit írtam:S Kiszedem a zenes meg a flottás változatot is
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #7586 üzenetére
Őszintén szólva eddig is volt. A leggyakoribb heal amit rátok meg magamra toltam, az a sci team, jó sci hajóval még az 1-es verzió is nagyon sokat számít.
Ezzel a lépéssel inkább a taktikus része lett könnyebb a játéknak, kevésbé kell gondolkodni, hogy melyik healt nyomjam el, pl. hiába van resi pajzs és két flottás engi konzol a vestámon, szükség van az engi teamre is mert fogy a hull is azért.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #7579 üzenetére
Na ez egy nagyon jó dolog!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #7574 üzenetére
Huhh ez jó sok infó, de végül is a lényegi kérdés, egy 4dhc + torpedó + turretek meg cutting beam kombóhoz képest érdemes elmozdulni beamek felé? Tűrhetően fordul a csónak a cannonokhoz.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #7574 üzenetére
Két EPtW a "szokásos" Plasmo mellé szerintem elég az Avengerre ,hogy folyamatosan fent legyen az energia. Persze mindezt PvE-re értem, ott a Directed Energy Modulation sem muszáj, legalábbis az átlag Borg pajzsa hamar lemegy (Donatra kivételével).
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7565 üzenetére
Nem akarok sokat vacakolni vele egynlőre,csak farmoláshoz kell.Jó volt a party Lanny
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7563 üzenetére
Az új eventes hajó.
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7561 üzenetére
Tudom még nem vettem flottás ennek a karinak,konzolokat is repuból akarok kiszedni,egy esett miközben csináltam ráadásul purple,így a 3 konzolból lesz még 7,5%acc.Eddig destabilized tetryonnal toltam vele,most van 2 protonic dhcm amik csak úgy estek.A destabilizeden volt 20%acc 30%severeiti,egész jó criteket lőttem vele.Pvp-re nem valószínű hogy megyek,lomha ez a hajó oda,szétkapnák hamar.PVE-re legyen jó de ott azért daráljon
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7559 üzenetére
Köszi
Romulán tactnak milyen módosítós dhct vegyek ki?protonic polaronra gyúrok.
Jelenlegi statok:ACC_27,5
Crit chance:13,9
Crit Severity:80,4% -
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #7542 üzenetére
Nemcsak az, hanem minden Galaxy; de a Dreadnoughthoz nyúlnak a legnagyobb mértékben.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #7539 üzenetére
az is megvan ne félj csak nyugdíjaztam
uncsi hónapokon keresztül abba ücsörögni
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7536 üzenetére
LOL
akkor ezt is fel kéne húznom,csak a dil farmal leszek gondba a többinél,majd mehetek dyson groundra.Jó volt az egyet belelövök a dínóba tipp -
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #7527 üzenetére
Most már van patch note is.
-
MasterMark
titán
válasz
FireKeeper #7520 üzenetére
Hát majd akkor azt is megpróbálom, köszi.
Egyáltalán nincs sok munka benne, szóval ha más nem újat regisztrálok.
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7510 üzenetére
Nem költök rá egyenlöre annyit.ship module meg egyebek:sde azért ránézek arra is,nem biztos,hogy elérhetö az a hajó nàlunk.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #7507 üzenetére
illetve a caitian diaspora az ami nem boundosat ad, és sokszor dobál lilát, csak azok se érnek valami sokat. de az legalább ingyen van, azt érdemes nyomni. ráadásul az a jó hogy magából az assigmentből tudsz kinyerni jó doffokat hogy jó esélyed legyen velük a lilára.
-
DonCapello
tag
válasz
FireKeeper #7504 üzenetére
A 180 fokos konzolról nem is beszélve, azt rápakoltam a defiantomra, kibaszottul jó
-
Lanny
aktív tag
válasz
FireKeeper #7504 üzenetére
Nem kell mondani, tudom hogy téged kerget a szerencse.
Tegnap említettem meg te is, hogy fordulóponthoz értem pénzügyileg, éppen ezért igénybevenném a szakértelmedet doffozás terén. Belinkeltem néhány assingot, amikről úgy gondolom hogy érdemes lenne belevágni hogy többszörösen megtérülhessen.
A negyediket már egyszer végigvittem, de nem dobtam tőle hátast, ráadásul veszteséges volt eddig, hiába szereztem be viszonylag jó doffokat hozzá. Idő hiányában gondoltam így tudnék pénzt termelni az epohhzás mellett.
Ha még vannak más assingok, amik nagyon jó dolgokat dobhatnak, akkor nagyon megköszönném ha belinkelnéd azokat!
1
2
3
4
5 -
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7497 üzenetére
Hmm...kösz az infót!
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #7488 üzenetére
Nem veszed meg. Én sem. Múltkor is fél évig nyugdíjaztam a játékot, lehet most is majd az lesz. Pár napja is csak poénból aknázni járok fel, semmi komoly, minél nagyobbat pukkanjon egy-egy tricobalt
-
S.Zoliy
tag
válasz
FireKeeper #7484 üzenetére
Köszönöm, amit eddig mondtál mindig be jött
-
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #7479 üzenetére
Igen, feltűnt. Érdekes megkötés, de egyben van benne logika is - ha már megvan valami a bundle-ból, akkor nem adnak el neked duplán. (mondjuk ez főleg a 3 hajós csomagra lehet igaz, mert azt megvenni, ha egy hajót megvettél, ugyanannyiba kerül, mintha a két másik hajót szereznéd be)
-
S.Zoliy
tag
válasz
FireKeeper #7481 üzenetére
Köszönöm, akkor a sima MAco lesz
Amúgy az miért jobb az adaptnál? -
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #7472 üzenetére
Miben különbözik ez az Odysseytől, a Bortas'que-tól vagy bármelyik 3 verziós ZEN hajócsaládtól?
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #7475 üzenetére
Én sem veszem meg, sőt még a farmolós hajókat sem használom
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #7472 üzenetére
Mit akarsz, 10k zen sok?
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7458 üzenetére
Valamiért nem engedi,egyet vettem korábban,és most elsötétült az ikon a storeban,a többiből tudnék kivenni csak abból nem
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #7455 üzenetére
Nem foglalkoztat a dolog, úgy írtam ahogy a kollégánál láttam. Egyébként te meg kezd nagybetűvel a mondataidat, mert az meg úgy helyes.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #7451 üzenetére
Bíztam benne a statok alapján, csak gondoltam azért rákérdezek. Akkor van mire költeni a gempát szép lassan.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #7444 üzenetére
Jah nem, ott még nem jártam de akkor megnézem őket. Valami konkrét javaslat?
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7438 üzenetére
Tactos konzoloknál nincs helyem,majdmegnézem my tudnék kivenni onnan.Néztem hogy 20000 dil,de ha jobb lenne töle a buildem akkor leguen
phased polaron volt fenn a battlecruiseren,meg turretek kinetic beammel,de most nemtudom ,lehet hátulra is beameket raknék,meg megnézem mit csinál a gw torp spread 3-al
Viszont ha nem jön be a hajó,akkor jónak kell Lennie a tal shiarra is a fegyverzetnek.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #7433 üzenetére
Én hülye vagyok ezen a téren (is
), ott a bogárka, de nem vagyok hajlandó polaron fegyverzeten kívül mást rátenni.
#7435: na ja, csak AP-ből vannak flottás konzoljaim.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #7430 üzenetére
Nem eszem konzervet, bármennyire guszta is ,ami benne van
A Temp Destroyer szvsz a legszebb hajó a játékban, csak amiatt kellene egyszer, ne ma specifikációi miatt (no meg az általam favorizált AP pont "ráillik")
-
DonCapello
tag
válasz
FireKeeper #7426 üzenetére
A DHC-s dolgot észre se vettem, az természetesen 1DBB 3DHC akart lenni, csak figyelmetlen voltam, lol.
Build ügyileg amiket kiemeltél, azokon én is vacilláltam, a végső terv valóban a flottás pajzs és warp core lenne, amíg nem gyűlik rá össze a keret, addig akarom a dyson 2-setet használni.
Sokat gondolkodtam a fegyverek típusán, a tetryonra és a disruptorra szűkítettem le, mivel a tetryonos fegyverzet már készen ott volt a bankomban, így végül azt választottam, mert így csak a konzolokat kellett kivenni hozzá.
BOFF skilleknél: Megfontolandó a CRF a CSV helyett, valószínűleg úgyis a single target damage lesz a fő cél. A CSV egy "kényelmi" opció volt a GW1 mellé, ha összerántja őket, akkor szépen rájuk lehet szórni, de valóban, ez PvE-ben hasznosabb mint PvP-ben. Abban nem vagyok biztos, hogy az APO-t ki kéne e dobni, szép és erős az APB, de egy darab Polarize Hullal elég sebezhetőnek érzem magam a Tractor Beamekkel szemben.
A GW1 cseréje a fenti okok miatt adja magát, a PH1 valóban szükséges, ha nincsen APO, de erről kifejtettem a véleményemet.
Skillek: minden BOFF-om VR Human, nem tudom mit lehet érdemes beszerezni helyettük, egy év kihagyás után jó sokminden változott ezen a téren. A többire nem tudok mást mondani, csak, hogy valószínűleg igazad van, a skillezés megy a leggyengébben nekem, ezen a téren mindig a szakértőkre próbálok hagyatkozni.
Mindenesetre, köszönöm a tanácsokat, még megvárom Konfigos véleményét, aztán a kettőtök tanácsai alapján valószínűleg életet lehet lehelni majd a buildbe.
-
DonCapello
tag
válasz
FireKeeper #7424 üzenetére
v2.0 kitöltött space repukkal és skillekkel.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #7421 üzenetére
lehet megvan a megoldás: command line-ba be kellett írni hogy -d3d9, így most elindult
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7419 üzenetére
Ha jól tudom win8 azért jobban eszi a gépet,én megpróbálnák egy win7-et,a lehető legfrisebb driverekkel
2gb ram?ha jól látom,az elég karcsú,pláne ha nem ddr3.A win 7nek az a minimum ram igénye:S -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #7416 üzenetére
DX nem fogja megoldani. Inkább egy Win7 felrakása a borzasztó 8 helyére. Valszeg a driveres téren is normálisabb lesz a helyzet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #7414 üzenetére
Alig tér el a gépem a tiedtől, miközben semmi ilyen problémám nincs. Windows, drivers, stb. lehet a kérdéses nálad. Itt w7 x64, mindig legfrissebb Catalysttel.
-
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #7405 üzenetére
Szerintem felesleges.
Más: új material jön a hajók egy részéhez.
-
Kaporc
csendes tag
válasz
FireKeeper #7353 üzenetére
Kereslek, ha fent leszek. Itt vannak az enyémek is:
Senyvedeczky-Roppant Reccsend@vedelde, Zord Bélsár, Breen Plesh Brek Heavy Raider
Savassy Sisterge@vedelde, IKS Facsart Vizelet, Guramba Siege Destroyer
Romlott Kekecke@vedelde, RRW Rumos Romlás, Fleet T'varo Light Warbird Retrofit
Hámozottó@vedelde, USS Osonó Ótvar, Avenger Battle CruiserVan még két karakterem, akik még nem érték el az ötvenes szintet. Az ékezetes betűk aposztróffal vannak megoldva, csak így könnyebben olvashatóak.
-
S.Zoliy
tag
válasz
FireKeeper #7391 üzenetére
Eddig csodásan működik ez az összeállítás
-
válasz
FireKeeper #7393 üzenetére
Hát, ebből még nem sokat értettem, csak annyit, hogy igen, dolgozom a szülinapi hajó kivételén. Még pár nap és megvan. (880/1000 és van 21 lobby crystal-om bár nem tudom azt érdemes/lehet-e erre beváltani)
Egyéb: a PvEk közül melyik az amit megéri csinálni? Jelenleg azokat nézegetem, ami 50 alatt nem volt, de nem igazán tudom, hogy melyik melyik. Az utóbbi pár napban igazából az ünnepi napit csináltam + a Duty Officereket küldözgettem mindenféle küldetésre.
Gondolom 50esen le kéne tolnom még 3x Tuvok küldetését, hogy meglegyen a XII-es set is, ugye?
-
S.Zoliy
tag
válasz
Szia!
Van bent egy 2-es revers, csak a 2 emregenc to shiledből a 2-es hellyére tudok még egy revers-1et rakni. Érdemes? -
gerisz23
őstag
válasz
Aux to dampners,csak túl sok auxosat ne használj,sztem max 2öt,AZ engnek úgyis ott vannak a saját buffjai,a kedvencem mikor minden energy szintet maxra húz,többet sebzek vele mint sok tact.reverse shield polaritit pont a cdje miatt cseréltem,meg meet általában 5mpet nyertem vele,aux damperst sürübben el lehet nyomni,és több buffot ad.
-
gerisz23
őstag
válasz
Meet nem fog sebezni mérvadóan többet,50-70es weapon powerrel.Flottában is volt ski scivel akart fegyver sebzést,szétkaptam mint bátor vakondot a rotációs kapa,mert shieldre meg auxra nem jutott neki energy. De kinek hogy
Az tuti.hogy mindenképp shieldre ,hullra,healre gyúrnék a helyêben,hogy túléljen.Aztán meg vagy energi szívás,vagy GW.Nálam mind2 megy,GW jobban.A lényeg,hogy nem less jelentös sebzésnövekedése,csak Sci képességekkel.
-
S.Zoliy
tag
válasz
FireKeeper #7383 üzenetére
Amit változtattam: Direkt energi modu.. nekem nincs 3-as csak 2es.
Emergenci power to shields 1,2 maradt, engineering team 2, Emergenci power to weaapont 1, revers shield polarity 2,Auxiliary Power to the Structural Integrity Field 3..Ez így elfogadható vagy még változtassak?
-
S.Zoliy
tag
válasz
Huh közbe már lejárt az idő és nem tudtam szerkeszteni a hozzá szólásomat, Az, hogy a pajzs pl nagyobb energia szinten üzemel az mit add +ba? Vagy ugyan ez a többi energia szintnél miket ad?
Honnan tudok olyan officert venni ami ad skill reduk csökkentést? Aukció? -
S.Zoliy
tag
válasz
Hú köszönöm szépen a sok segítséget. Holnap megpróbálom értelmezni is
és felrakom, hogy mire jutottam.
Az a 3 kék boffos kombósdolgot mondjuk teljesen nem értemA Graundos kiosztás is meg van csak nem raktam be mert leginkább a space érdekel, de akkor gyűjtök a respect tokenra
Omegás ennyire gagyi? Azért raktam fel mert így sett be is van és nem tünt rossznak. Viszont ha még egy taktikal teamet rakok akkor meg fölös is a torpedó.. Vagy nem?
Köszönöm szépen a segítséget még 1x. Holnap megnézem mit tudok tenni -
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7371 üzenetére
Ha monjdjuk inkább az űrbéli harcokra akar specializálódni,akkor nem tennék annyit a földi skillekre,meg talán picit többet a sci,és eng részre tact helyett-persze attól függően hogy milyen stílust választ a későbbiekben.
-
gerisz23
őstag
válasz
Akkor én meg se próbálom az arcot,hosszú idö lenne letölteni újra az egészet.
-
Plata
félisten
válasz
FireKeeper #7370 üzenetére
Hive-n is lehet látni jó dolgokat,láttam már olyat aki 1 millát sebzett borgra,feedback pulse-val.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #7370 üzenetére
Tényleg, az omega amplifier nem hülyeség
A két emergency power to XY-hoz azért ragaszkodnék, mert baromi magasan vagyok az energiában ezek miatt (doff van rá), az aux kivételével ki szokott akadni a skála
Zero Point most van, maradna is, a Crit Chance-re gyúrok konkrétan (két flottás konzol, plusz ez), mondjuk most még nincs meg a particle proton konzol, tehát két neutronium adott (amivel baromi tankos a hajó).
Grund annyira nem érdekel, szökőévente bohóckodom ott.
#7372: aham, persze, nem, abszolút nem volt semmi különös. Végig engem lő egy Tac cube, 99% alá nem megyek életben, közben relatív normálisat sebzek rajta. Gondolom te ügyesebben megoldanád ezt a sosekinemklókoló bírellel
-
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #7365 üzenetére
A pajzsa talán a legjobb komppajzs a játékban
-
Wolverine
félisten
válasz
Én általában Steam alól játszom, de Arc alól indítva tök ugyanolyan módon fut a kliens. Mindkettő ugyanazt a STO Launchert futtatja, ezért nem is lehetne másként...
Plata: a 20 lobi nem sok, ez igaz, a shuttle ára viszont 300 lobi és az annyira nem kevés (valaki kiszámolta a STO fórumon 5 lobi/dobozzal kalkulálva, hogy ez gyakorlatilag 60 doboz, azaz 60 kulcs értékű ajándék).
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #7361 üzenetére
Épp most raktam össze egy "skiccet", de akkor örömmel veszem, ha belepiszkálsz
(csak a ship és a skill Tree van kitöltve)
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #7359 üzenetére
Akkor nem lesz a "pirosra" a crit torp-nál... mondjuk az úgy sem nyom olyan sokat.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #7357 üzenetére
Köszi
Szerintem aux-ra nem nyomok semmi "flat" pluszt, úgyis AP warp-om van, meg a két emergency pow to XY mellé olyan doffom, ami ilyenkor (bizonyos százalékban) minden energiát megnyom.
-
madgie
titán
válasz
"dobott egy kékhalált a gép"
AMD
Amúgy én ARC alól tolom most, gondolod hogy nem venném észre IGP alatt, virtuális gépen, ha még jobban szaggatna, mint amúgy?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #7337 üzenetére
Jah, arra gondoltam ha közelre repül rá a másikra mikor álcázva támad, elég régen voltam Kerraton.
Amúgy vicces, mikor az rtp Donatra warbirdjét átlövi a pályán a KASE-n. Nem is használom mert olyan távolságra löki, hogy semmi értelme.
Kaporc: we got powned!
-
Plata
félisten
válasz
FireKeeper #7331 üzenetére
Megszoktam játékban,a cseten mindig így hívja mindenki őket.Szinte mindenhol így hívják őket.
-
Plata
félisten
válasz
FireKeeper #7324 üzenetére
Az igaz de a romulán hajó sajnos gyengébbek,legalábbis nem nagyon jönnek be,három roma karim van a 23 karakterből,2 simi packot használ 1 meg didi retrót didi szettel.Van több 50-es zenes roma hajóm is,de csak ezek jöttek be,a roma hajóknak az energia a gyengéje,elite fleet warpal sincs annyi energiája amennyi igazán jó lenne.
-
Plata
félisten
válasz
FireKeeper #7325 üzenetére
Lock boxból nem kapod meg mindet,én nagyon szeretem a fleet varánusomat felszerelve a teljes support konzol szettel.
-
Plata
félisten
válasz
FireKeeper #7316 üzenetére
Nekem vannak,általában lilát használok,sulibánok a legjobbak,+ accuracy és perception és +30% pajzsleütés miatt.
-
Plata
félisten
válasz
FireKeeper #7310 üzenetére
Tudod van egy olyan klingon küldetés hogy halj meg 25 alkalommal pvp-ben.Még ebben az évben nem sikerült a küldetés.
De az amiben ölni kell mindig összejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest