- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Konfigos #13408 üzenetére
Ezt az új boxot megnéztem annó, addig nyitottam 3 napig amíg esett 1db a ritkább hajóból, így kb - párszáz millióban vagyok vele, sokszáz kulcs után, 800 körül, passz, 1000 alatt az biztos, bőven jó eredmény, és úgy nagyjából ennyi is volt részemről ez a fél szezon, majd talán amikor lesz r&d event kinyitom a packokat, megvan még mind régről, vagy eladom, kérdéses még.
Szerintem ezt az új kieget megnézem mindenképpen, arra a pár napra visszajövök, aztán megint pá lesz hamar úgy is.Plata átküldött nekem egy flottás - armadás levelet, eventek meg egyebek, írtam neki hogy ő fogja intézni, szóval őt keressétek majd HGF részről, én max a nyereményekbe ha szóltok, akkor dobok be ec-t, hogy legyen miből fizetni.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Konfigos #13324 üzenetére
Zsíros, végre megtörtént, patch notes:
•A new store tab has been added to the Ferengi EV Suit Vendor at the Dilithium Mining Asteroid, where players may exchange Dilithium Mining Claims for Dilithium Vouchers.
◦Each Claim may be exchanged for either 2,500 Reputation Dilithium Vouchers or 2,500 Fleet Dilithium Vouchers.
◦Players may exchange up to 50 Claims at a time.Azt hiszem beváltom azt a párezer claimet amim van.
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #13311 üzenetére
Voltam régen pvp-n de baromira unatkoztaaam.
Nah ki osztottam a skileket,de egyenlőre iszonyú gáz.
CLR—Infected Space[3:49]— Dmg(DPS) —Xyria 17 894 676(79 887) Garon 9 120 029(40 176) Cunth 8 419 508(37 254) Eduard Lan 3 257 077(14 541) Sitak 542 616(2 401)
A 40k dps nem rossz,de nem is jó,de az One shot veszettül gagyi.Szégyellem be másolni is.
Lött a táskámban egy szép csíkos tribbli,nem is láttam még ilyen csíkost.Tudnám mit zabált be. -
Lanny
aktív tag
válasz
Konfigos #13305 üzenetére
Valóban hibásan jelzi ki a pilot/univ hibrid boff seat-t, megjegyzésként oda is írtam a notes-ba.
Kemo az van, ahogy epte1 is, pt3 is, a2d1 doffal, apl2 (de lehet hogy kicserélem clean gateway-re ha be lehet rakni lt. posztra).
A torpedo sorrenden meg könnyen lehet változtatni.
Flow-ra meg azért pakoltam, mert mondtad, hogy a quantum phased torpedo shield drainjét erősítse.
Még a web traitet is beraktam.
Ezen kívül még egy sor deflektort is felsoroltam a notes-ban, amik hasznosak lehetnek. -
Lanny
aktív tag
válasz
Konfigos #13244 üzenetére
A wells skillezésére a haveromtól csak ezeket a tippeket kaptam, de megfűzhetem, hogy a tényleges felszerelésről készítsen egy pillanatfelvételt. A torpos build felszerelésének átvariálásán még nem volt elég időm gondolkodni, türelem. Azt hiszed nem tudom a build összerakás legfontosabb lépéseit?
A groundot kivéve mindent igényesen szoktam összerakni a részletekre odafigyelve (a doff kiosztástók kezdve a használt taktikákig bezáróig). -
-
Lanny
aktív tag
válasz
Konfigos #13240 üzenetére
A hajót és a felszerelést ne nézd, mert nem azon, hanem a skillezésen változtattam csak.
Iso-t nem akarok használni. A flow erősítésére viszont akkor fogok felrakni konzolokat.
A faeth helyére akkor a malem kerül, nem tudtam, hogy csak a tvaro hajó variánsaira rakhatóak fel a torpos konzolok.
Az alábbiakat fogom még felrakni:
Console - Universal - Ferrofluid Hydraulic Assembly
Terran Task Force Photon Torpedo Launcher
--> Set 2: Focused Detonations: +13.3% Projectile Weapon Damage
A skillezéssel kapcsolatban már nem tudok mit kitalálni. De ha eleve bugos az új rendszer, akkor egy szót se halljak!
Ha még hiányoltok valamit, nyugodtan kommenteljétek. -
gerisz23
őstag
válasz
Konfigos #13233 üzenetére
Nekem megvan a T6 tvaro,de pilottal sokkal gyorsabban lehet topedózni
épp gondolkoztam rajta hogy átállok arra megint,csak több pilot skillel.Sokan úgy tolják (sztem John Henry is,csak premadbe,jut eszembe,kiszedtem Scherlockot,ráadásul copyztam a boff kiosztását).
1x belefutottam ma egy fbp új spec cuccba,csak azt írta ki 2x20k-ot visszanyomott sebzésbe...+valamenyni fbp,de az nem volt számottevő,a counteres cucchoz képest...mondanom sem kell hogy elpárologtam....
Ha nem immunba megy vagy nincs épp zahl traitem akkor halálos a cucc.De én is betettem pilot mellé az új spect szval -
Lanny
aktív tag
válasz
Konfigos #13158 üzenetére
A raider képességek téren olyan, mint egy zenes BOP/zenes romulán pilot warbird. Nem mondom jónak tűnik, de szerintem olyan törékeny is. Ahogy ismerlek, neked szerintem nem jönne be, már leszoktál a vape stílusról.
A sci vessel sokkal jobbnak ígérkezik, mint a palisade, de azért szebbre is megtervezhették volna.
Látom ennek is van battle cloack-ja, emiatt szerintem kevésbé alkalmas a tankolásra, különben túl op lenne.
Ne felejtsük el, hogy a zenes temporal hajók statjairól még semmit se tudunk, várjátok ki a végét.
Más: Megvan a temporal sci vessel t5-u!!!Köszönjük a részletes beszámolót!
Remélem az aggro megmarad, mint skill. -
gerisz23
őstag
válasz
Konfigos #13163 üzenetére
Tactnak inkább tegyek vmit hull healre vagy projectile dmg?resistes skillekre mindre raktam,az 10%cd meg nemtom mennyire használható,mikor ott az all hands on deck stb...
Ahogy számolgattam már az 1 óra csúszáson is túl vannak.Szerk:Jó lesz az 1,5 órának is,eddig 16:30 volt-ami nekünk 17:30,most 18 (este 7)
-
gerisz23
őstag
válasz
Konfigos #13155 üzenetére
Köszi!No pvps tac karimnál ezek szerint tennem kéne crowdra is mindenképp,drainre min 1pontot teszek amennyiben plasmo még mindíg jobb vele.Crit chance maxos,severityre viszont ahogy néztem nem biztos hogy megéri tenni.
Ezek a hull regenes holmik hogy vannak?megéri? A max hullosra meg shieldre 1-1pontot szántam.
Scivel viszont drain+control,torpra lesz skillezve meg partgen dmgre úgyhogy drainre is áttudjak váltani.
Az admiraltys részből nemsokminden tűnik használhatónak. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #13041 üzenetére
Láttam,már kint van a roma hajó statja is.
Videó végén az 5.5.16 a köv kieg ideje lenne?
Nem lenne rossz,vajon mi lesz kardasszia vagy 70-es szint és pvp?
És az Enterprise is benne volt,de ez nem felújított,pedig elvileg szeptemberben jön T6 vagy T7(?)
ingyenes Enterprise az eventre. -
gerisz23
őstag
válasz
Konfigos #13032 üzenetére
Amúgy így van.Még nem dőlt el milyen karival megyek de vestából csak 1 van meg és kellene a full console sett.Tactal nem lenne gond.Került a csapatunkba egy full kezdő gyerek,volt kb 20 meccse abból 15 fun 1v1 volt.Én is azt írtam fórumra hogy nem vagyok tapasztalt,pedig kezdőnek sem számítok.Scherlockékkal mentem teszt meccset,durván csapatmunka...kiszámítva kit mikor nuckolnak alphák stb.
Zsíros te nyugodtan jöhettél volna vaperrel.
Szívem szerint defivel mennék de azt mondták jobb a tempest a2b buildel,csak az aux energiámmal kell kezdenem vmit hogy ne 0-zák. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #12927 üzenetére
Én sem bírnám ki hogy valami hülye kis seggdugasz meg mondja nekem hogy mit vehet fel a karakterem,vagy hova mehet.Vagy kivel csetelhetek.Ez egy játék,nem azért játszom hogy valami töketlen idióta játssza nekem a nemlétező eszét.
Amúgy nálunk is szigorú szabály van.
Az a szabály hogy nincs szabály. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #12892 üzenetére
Bakker,tegnap vettem galaxy-ra 7 darab biomatter phasert,de az piszkosul nem hangulatos,olyan hervasztóan homár hangja van hogy csak na.Csoda ha nem alszik el az ember a hangjától már ISA elején.
Jah és mellesleg vacak mk11 dis bímmel és 2 kék dis mk11 konzollal több sebzésem volt mint biomatyi fézerrel,full mk12 meg flottás fézer konzolokkal. -
gerisz23
őstag
válasz
Konfigos #12887 üzenetére
Én napi 20 kari egy óra kb ha nem beszélgetek közben,elég sok dilit kilehet szedni vele.Nomeg ect úgy "könnyű" csinálni ha már van ecd.Én személyszerint utállok ex előtt gubbasztani.Most 2 milliárd körül vagyok,+ami cuccokba van.Van omegám is majd gyártogatok később belőle.Húzni nemsok mindent akarok már,van pár jólferszelt karim.
2 romu klingont akarok elvinni most 50ig,ez a mirroros assig egész fasza xpt ad,az éjjel 7 szint 2 küldivel.Amúgy bevásártam assigból,reggel már 3m körül volt,én meg 1mért vettem darabját.És van úgy 100 db. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #12883 üzenetére
Én még nem láttam olyan MMOt ami nem esett bele ebbe a problémába, hogy csak a powercreepre mentek rá az ellenfél meg attól volt nehezebb hogy nagyobbat ütött és több ütés kellett neki hogy kifeküdjön. Az ideális megoldás az volna ha a storeban csak olcsó, kozmetik cuccok lennének, meg mountok, de tonnányi, csak az a baj hogy ebből nehéz megélni. A lényeg, hogy semmi olyan ami a játékos erejét lényegesen befolyásolja. A firefall próbálkozott egy ideig ezzel de most már azt is lebutították vérpista szintjére, vannak boosterek, kulcsok, rng, mindemfaszom.
-
szabferi
tag
válasz
Konfigos #12718 üzenetére
Igazából nemtudom mitől lenne lemaradva egy újonc. Az STO nem kompetitiv játék, max az exchangen...
Teljesen jól játszható és élvezhető a játék egy kezdőnek, a sztorik jók, az meg hogy a veteránok unalmukban hülyére nyitogatják magukat igazából senkit nem zavar, legalább van aki nyitogat
Ugye mivel a játékban az újoncnak nem kell versenyezni a veteránokkal (ez nem EVE Online) sőt, ellenkezőleg, a veteránok tolják az újoncokat azzal, hogy egymagukban megcsinálják az összes STFet (én meg az éppen aktuális level 50 altommal meg 2000 DPSes hajómmal ellébecolok a háttérben és begyűjtöm a 100 markot ).
Azt kell leküzdeni hogy az embernek ne a legújabb kelljen, azt akkor nem kell a zent tolni a játékba.
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #12718 üzenetére
Azt hogy lelövik a STO-t már tavaly is dumálták cseten,volt olyan pletyka hogy lejár az idén azt hiszem a szerződésük,és nem lesz meg hosszabbítva hanem másnak adják a star trek jogokat.
Ha jól emlékszem azzal poénkodtak hogy az EA kapja a jogokat.
Én tutira nem kezdem újra. -
szabferi
tag
válasz
Konfigos #12683 üzenetére
"3db rd labos [prtg] grav konzol,"
Próbálom dekódolni az irományt - ő lenne az? [Console - Science - Exotic Particle Focuser Mk XII [+PartGen][Grav]]
vagy inkább ő? [Console - Science - Exotic Particle Focuser Mk XII [+PartGen][Grav]]Bár gondolom kb mindegy, ha jól é rtelmezem csak az a különbség hogy melyik skill kap +31 illetve +21 bónuszt.
http://sto.gamepedia.com/Particle_Focuser_Science_Consoles
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #12689 üzenetére
Megvettem a Temporal dread-et is,és rajta van a full temporal hajó és lobis szett.
Pont a karimnak való,mert imádok vele a Wells-el gw-zni,nekem az a móka.
Eddig eszembe sem jutott megnézni milyen traitje van,most néztem meg,és néztem egy jó nagyot.
Azt mondták a sci hajó pack konzol szettje fog adni GW robbantó képességet,erre itt van a sci drenyán hasonló képesség mint trait.
Na most akkor ez azt jelenti nem lesz GW-s sci hajó pack? -
Badname
tag
válasz
Konfigos #12689 üzenetére
Akkor valahol tuti ott van a postanban...nem tudom,h emlékszel e rá de az utóbbi egy évben csak az ajándék hajokert jöttem fel stora:-P hands on deck egyelőre nem lesz,nincs 12k zenem most,a terran trait,nem tudom melyikre gondolsz.hajo témában meg csak a temporal drenya kell, scibol van kettő,Destroyerbol három.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Konfigos #12677 üzenetére
Ezt most úgy kell érteni, hogy maga a partgen le van ejtve - csak rántsa össze népet a területre ható torpedók becsapódása előtt (ezt, végül is, konzolos rásegítés nélkül is megteszi, ha van rajta 3-6 pötty és az Aux is legalább 50%) - és inkább a fegyverek sebzését kell növelni?
-
Badname
tag
válasz
Konfigos #12605 üzenetére
Jaja emlékszem még,említetted egy két éve,h ez a nicked itt,meg ahogy visszaolvastam gyorsan rajottem :-D am ezt még akkor pakoltam össze,mikor vagy egy éve említetted nekem a prtg tac párost. Igen,a segítséget szívesen fogadom.talán akkor egy apd prime trait jól fog jönni. Van is egy elfekvoben. A thoron polaron beam az isokinetic cannon miatt van fenn,az nagyon oszt. Így is simán lő70-80kt pve-n,hátul meg azért,mert nem volt jobb ötletem,faw meg azért van fenn h többször beusson a fegyok procja.a Research Lab konzolokat még nem ismerem. A skillek tbr pullos doffal, fbp,destabilizing beam v mi,gw,vortex,ph,he.Prior,két wellsrm van,az egyik fed tacnal (boriga)a másik a kdf engimnel.
-
Plata
félisten
válasz
Te Zsíros mondtam én neked hogy az epic torpedó szar.
CLR—Infected Space[8:28]— Dmg(DPS) —Garon 15 206 676(29 934) Akonius 14 663 823(28 866) Asilia 7 569 865(14 960) Pexim 3 142 144(6 247) John Smith 3 106 363(6 115)
29.9k dps,lószar.
És ami a lényeg.Max. One-Hit: 525 625 (Garon)
Max one hit lószar.
Max. One-Hit: 525 625 (Bio-neural Warhead - Warhead Tricobalt Explosion)
Neutronic torpedó dps-e lecsúszott 4.5k-ra.Egyedül az epic Harq dps-e nőtt meg.Többi csökkent.
Most az omega kinetic shearing dps-e a legmagasabb. -
gerisz23
őstag
válasz
Pvere csak farm altokkal van resistem.Romu tactomnak van 20 skillből,főkarimnak 0.Partgenes tactom max a klingon lehet,annak van skillje is hozzá ,a scimen meg brutál threat van szval oda muszály a sok heal meg res.
Majd lehet megpróbálom a partgent a klingonommal de res nélkül,hogy minél előbb legyen GDF harc közben.A kobali konzolja azonnal felhealel ha nagyon lesebződnék,szval ritkán pukkanok.
Egyik reggel 75k dps channelen vki isat szervezett,bementem velük.A végeredmény az volt hogy 2-en toltuk le az egészet kb.Ráírtam a srácra hogy ez mi volt,visszaírt hogy ne legyek már ekkora pöcs,meg mit ugrálok ők diamond channelesek.Megnéztem,3gyerek 2-3k dpst tolt.Aztán hagytam a francba...
Vki pathfindert mondta sci dpsre,azt még nem próbáltam úgy. -
Raulblanco
aktív tag
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #12572 üzenetére
Valószínűleg az lesz,csak atom nagy a kísértés hogy kinyissam.Egyenlőre az acc bankban pihen.
Kár hogy a torpedóból csak 1 darab lehet fent.Ha jól emlékszem egy kicsit upgradeltem az enyém,épp csak annyira amennyire az ingyen eventes token engedte.
Rendesebben fel kéne cuccolnom a karit mert piszokul el van hanyagolva. -
Kotomicuki
senior tag
válasz
Konfigos #12547 üzenetére
Én meg gerisz23-mal értek egyet: kell egy év, ebben a játékban, mire nagyjából minden információmorzsa eljut hozzád és lesz is ezalatt olyan felszerelésed, amivel kihasználhasd ezeket.
Augusztus végén kezdtem, így még van egy kis idő hátra, amíg "kézzel" kell megdolgoznom a napi betevőmért: most tartanék az első, T5-ös hajó "normálisabb" felszerszámozásánál, miközben gyűlik a dili' a jobb hajókra.
Sajnos, sok időt nem tudok rááldozni, erre a játékra se, így nem lesz belőlem "nagy" játékos, de amíg leköt, addig csinálom és lassacskán, de haladok benne előre. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #12537 üzenetére
Te engem nem érdekelne a zen vásárlás akkor sem ha tízszer kevesebb lenne,nekem ez is a játék része,és különben is,ha én ki farmolok magamnak 10-20 ezer zent az nekem jó érzés.Jobb mint ha bankkártyával venném meg.
Sw ToR-ban vásároltam én elég sok pénzért CC-t,mégsem lettem tőle boldogabb. -
tonyo77
csendes tag
válasz
Konfigos #12487 üzenetére
Sajnos Konfigos a hozzászólásod második részével teljesen egyetértek. mint Ősöreg STO játékos
De hozzáteszem még. Hogy köszönhetjük a nagy "kreativitással" megáldott játékosoknak is. Akiknek az átlag IQ 70 környékén toboroz. Nekem legalábbis ez az érzésem. És hiába az atom dps meg a csodakonzolok. Ha a mögötte álló agy egy f.... Sokszor a kis "szaros" 6k dps mel megáldott fleetes novámmal (lehetetlen határokat súrolom) ha random isa ra meg egyéb eventre megyek. Jöhet a kérdés? Miért nem váltasz át nagyobb dps re és hajóra?
-Szívesen váltanék. Mert mindenem meg van hozzá. De aki ismer. Az tudja hogy nálam nem ez a célirány
Tovább is folytatnám........... De majd később. (most megyek a szerelőhöz. Tudjátok JÓÓÓÓ magyar utak) -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #12487 üzenetére
T6 simi vajon mit tud majd és mennyire lesz erős.Bár ha nem lesz rajta thalaron akkor úgysem érdekel.
Szerintem az 50k dps erősen túlzás,már 10k dps is elég egy advancedre.Úgy is lemegy egy ISA ha az egész csapat 10k alatt van,tovább tart és nehezebb,de megcsinálható.Én szeretem a romulán d'deridex tank karimat,mert D'deridex szettel tényleg fun és könnyű tankolni,általában mindent magára ránt,mert threat skillje van rendesen.Másik meg hogy full lökött engi karival T6 Galaxy X-el,rakás idióta univerzális konzollal is le lehet tankolni ISA-t.Tudod én imádom a Galaxy-t,mind megvan,a legelső karim az a galaxy-s karim,meg mellesleg lökött is,még a Kit-je is ökörködésre van csinálva,hozzá lökött doffok.
Na megvettem vele a dread packot,beleültem vele T6 Galaxy drenyába,rá raktam az összes Galaxy konzolt.Meg Cloak konzolt,meg plasmot na meg borg konzol,és maradt kb 2-3 hely értelmes konzolnak.
Elmentem vele ISA-ra és röhögve ki tankolta ilyen idióta felszereléssel.Pedig tényleg rajta volt az összes.
A másik meg a bugos B'rel.A torpedós karim T6 fleet B'rel-ben ül,nulla resist konzolja van,csak univerzális és torpedó konzol van rajta.Ha oda figyelek és nem bambulok el,pajzs nélkül ultra low resistel ki tankolom vele ISA-t.Igen tudom mert bugos,de akkor is. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #12450 üzenetére
Nem hiszem,lesz külön sci hajó pack is.Sajna az is 3x3 lesz.
•Console Set: •2pc: •Not in the Gamefiles yet
•3pc: •When receiving damage while a shield facing is depleted, 10% chance to apply: Deadly Response (Stacks up to 3 times): Self: {Default} and Self: {Magnitude} Temporary Hit Points for {Duration}
•4pc: •Self: Flagship starship console powers. -Adaptive Emergency Systems: Required minimum health is increased from 50% to 75% -Fleet Weapon Acceleration: Increases duration from 15 sec to 20 sec<br>-Violent Dampening Wave: Increases radius from 4km to 5km.
•Starship Traits: •Tactical Dreadnought: •On activation of Torpedoes, gain 1 stack of Super Charged Weapons:
•After 10 stacks, Projectile Weapons gain: "{Default} with Directed Energy Damage" and "{Default} with Directed Energy Damage" and "+{Magnitude}% Directed Energy Damage" for 15 seconds
•Upon expiration, cannot gain stacks again for 30 seconds•Science Dreadnought: •+{Magnitude}% Projectile Weapon Damage {Duration}
•+{Magnitude}% Exotic Damage {Duration}•Engineering Dreadnought: •Self: +3% Maximum Hull Hit Points
•Consoles: •Tactical Dreadnought:
•Passive: •+{Magnitude}% Directed Energy Damage#•Active: •{Magnitude}% Firing Cycle Haste for Energy Weapons {Duration}
•+{Magnitude}% Flight Speed strength {Duration}
•+{Magnitude}% Turn Rate strength {Duration}
•Prevents the target from using or being affected by Fleet Weapon Acceleration {Duration}•Engineering Dreadnought:
•Passive: •+{Magnitude}% Maximum Hull Capacity•Active: •{Default}
•(Effect is increased to {Magnitude} if health is equal to or less than 50%) ••Science Dreadnought:
•Passive: •Not in the Gamefiles yet•Active: •Foe: {Default} (3 Times) •
•All Have Innate Powers •Nothing reagarding them in the Gamefiles yet
Meg jön Krenim sci vessel is.De azt már nem akarom bemásolni,mert nagyon hosszú,és szétcseszem vele a fórumot. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #12427 üzenetére
Nekem a mai patch szerencsét hozott.
CLR—Infected Space[5:30]— Dmg(DPS) —Garon 13 859 007(42 907) DrRock 13 700 796(42 549) Hackett 10 687 288(33 398) Centrefold 4 216 880(12 975) Ken 909 936(2 835)Max. One-Hit: 594 445 (Garon)
Max. One-Hit: 594 445 (Bio-neural Warhead - Warhead Tricobalt Explosion)
Kapuba 992 878-at ütött a vadkutya torpedó. -
John_Doe
senior tag
válasz
Konfigos #12427 üzenetére
Mert csütörtökön hálaadás és nem dolgoznak.
Star Trek Online: Release Notes: November 24th, 2015
General:
Stormbound:
Resolved an issue which would block progression if the player destroyed the Tholian ships too quickly when helping Kal Dano.
Added small spots of missing VO.
Resolved an issue that was causing deprecated Embassy Projects to appear in the available projects list named #9 and #10.Foundry:
Foundry functions are now available.
Lowered the required level for Heralds and Iconians from 60 to 56.
Added Mirror Universe versions of several existing NPCs.Known Issues:
There are some missing spots of VO in Stormbound.
The fire tornado in the Badlands Battlezone has incorrect FX when defeated.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Dell notebook topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest