- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Tisztelt Forum!
En azert jottem ide, hogy informaciot kapjak, es tovabbra is a tenyekre akarok fokuszalni es logikus megoldast keresni.
Ha valaki szakembernek tartja magat, akkor orulnek, ha a logika es realitas alapjan reagalna.
Ami a tablakat illeti, mindenki, aki sertodotten valaszolt, hasonlo megoldast javasolt, mint amin en gondolkodtam.
A lenyeges kulonbseg az, hogy allandoan kezdet-veg datumokra kaptam javaslatokat, ami szerintem nem jo, mert minden datumot csak utolag lehet tenykent kezelni.
Tovabbra is ebben latom a lenyeges kulonbseget, es nagyon nem ertem, hogy amikor a legutobbi javaslatom egy datum+szemely+szervezet alapjan esemeny segedtabla bevezetese volt, miert jonnek folyamatosan tamadasok, hogy szemely+szervezet+kezdodatum+vegdatum kell, amikor egyertelmu, hogy a vegdatum csak feltetelezett, az barmikor valtozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest