Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
kezdosql
üzenetére
De nézd:
1. nem tudjuk milyen pályázat
2. nem tudjuk milyen adatok
3. nem tudjuk mit jelent a feljavítani rajtuk
4. nem tudjuk mit kellene elérni a feljavítással
5. még csak az adatok formátumát se tudjuk, hogy mondjuk MS SQL vagy egy excel file, vagy papíron vannak
Csak azt tudjuk, hogy pénz az nem lesz rá, illetve érteni se értenek hozzá. Mégis mit vársz? Belenézünk a mágikus gömbünkbe, és azt mondjuk, hogy van ez az XY könyv, ami pont azoknak az adatoknak a feljavításával foglalkozik laikusoknak, amikről nem írtad le, hogy mik azok

Fordítsuk meg a dolgot. Itt ülök, és épp egy program hibán dolgozok. Légyszi segítsetek már megtalálni, szépen kérlek titeket, tudom, hogy értetek hozzá. És kész, ennyi az összes infó.

Aztán amikor jönnek a hülye kérésre hülye válaszok, akkor meg besértődök, hogy mennyi arrogáns fasz van itt, értenek hozzá, de nem képesek megmondani, hogy hol van a hiba, mikor se azt nem írtam le, hogy milyen programnyelven, se azt nem hogy ez most egy mobil app, vagy épp egy webes rendszer, de még csak egy példa kódot se küldtem.
Remélem érzed a párhuzamot, minden arrogancia nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ASUS Maximus IV Extreme P67
- Kraftwerk - The Catalogue - 2009 - CD díszdoboz
- 4X8gb ADATA DDR4-2666mhz memoria csak egyben!
- HP Omen - 15,6" FullHD IPS 144Hz, Ryzen 7-5800H, 32GB, 1Tb SSD, nVidia GeForce RTX 3070 8GB
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bialetti kézi kávéőrlő
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest