- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Ugy tunik, modositani kell a korabbiakat:
Az lehet, hogy szakertelem van, de a joindulat es az intelligencia mintha teljes mertekben hianyozna.Akkor egyben, roviden:
Igen, irhatnek regenyeket, de minek?
A lenyeget leirtam, egy szakertelem nelkuli kis onkormanyzat talalt egy palyazati lehetoseget, hogyha kozzeteszi az adatbazisat, akkor kaphat nemzetkozi tamogatast.Erre kertem segitseget, leiras, hogy milyen lepeseket kell vegrehajtani, biztosan van rola sok konyv es valahol sema is.
Sajnalom, hogy csak ostoba penzehesek reagaltak a nagy penzt latva a zsebben, semmi ilyesmirol ninics szo, egy szerencsetlen helyzetben levo onkormanyzat probal valahogy penzhez jutni, es az illetonek ingyen kell dogloznia, hogy hatha majd valamikor valaki ugy dont, hogy az o adatbazisuk is hasznalhato es attol kezdve bekerul a nemzetkozi projektbe.
Szamomra ez mezesmadzagnak tunik, es szegenynek ingyen kell dolgoznia sokaig, es varni arra, hogy valaki rabolintson, hogy van hasznahato adatbazisa.
Erzekeltettem a problemat, hogy lenyegeben csak adathalmazaik vannak, amiket erosen fel kell javitani, hogy hasznalhatoak legyenek adatbazisba bevitelre, ermeltem, hogy erre lesz legalabb egyetlen ertelmes valasz, hogy legalabb egy konyvet ajanl valaki.
Ehelyett lathato, hogyan reagaltatok, ami jobban minositi ezt a forumot, mint az en beirasom.
Azert nem adom fel a remenyt, hogy lehet meg ertelmes valaszt kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Sorozatok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Battlefield 6
- Crimson Desert
- Spórolós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- S21 256/8 dobozában
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest