Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Ugy tunik, modositani kell a korabbiakat:
Az lehet, hogy szakertelem van, de a joindulat es az intelligencia mintha teljes mertekben hianyozna.Akkor egyben, roviden:
Igen, irhatnek regenyeket, de minek?
A lenyeget leirtam, egy szakertelem nelkuli kis onkormanyzat talalt egy palyazati lehetoseget, hogyha kozzeteszi az adatbazisat, akkor kaphat nemzetkozi tamogatast.Erre kertem segitseget, leiras, hogy milyen lepeseket kell vegrehajtani, biztosan van rola sok konyv es valahol sema is.
Sajnalom, hogy csak ostoba penzehesek reagaltak a nagy penzt latva a zsebben, semmi ilyesmirol ninics szo, egy szerencsetlen helyzetben levo onkormanyzat probal valahogy penzhez jutni, es az illetonek ingyen kell dogloznia, hogy hatha majd valamikor valaki ugy dont, hogy az o adatbazisuk is hasznalhato es attol kezdve bekerul a nemzetkozi projektbe.
Szamomra ez mezesmadzagnak tunik, es szegenynek ingyen kell dolgoznia sokaig, es varni arra, hogy valaki rabolintson, hogy van hasznahato adatbazisa.
Erzekeltettem a problemat, hogy lenyegeben csak adathalmazaik vannak, amiket erosen fel kell javitani, hogy hasznalhatoak legyenek adatbazisba bevitelre, ermeltem, hogy erre lesz legalabb egyetlen ertelmes valasz, hogy legalabb egy konyvet ajanl valaki.
Ehelyett lathato, hogyan reagaltatok, ami jobban minositi ezt a forumot, mint az en beirasom.
Azert nem adom fel a remenyt, hogy lehet meg ertelmes valaszt kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyszerű kávé topik
- Arch Linux
- Battlefield 6
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest