Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Olvasgatva a forumot komoly szakmai hatteret velek felfedezni sok hozzaszolas mogott, ezert merek kicsit off kerdest feltenni.
Egy ismerosomnek felajanlottak, hogy nyugdijas allasa lehet, ha letrehoz egy helyi adatkozpontot, "csak" egy kis elokeszito munkat kell vegeznie hozza. Amikor meglattam par peldat, akkor azonnal azt mondtam neki, hogy ezzel rengeteg munkaja lesz, ingyen kell dolgoznia, es utana varnia, hogy valaki elfogadja.
Lehet, hogy csak en vagyok negativ, ezert kernek segitseget,hogy a gyakorlatban mire kell figyelnie.
Elso lepesnek azt mondtam neki, hogy eloszor is tisztaznia kell az adatok tartalmat, majd csoportositani oket temakorok szerint, jo lenne cimkeket hasznalnia, hiszen egy adat sok mindenhez kapcsolodhat, igy kell egy katalogust csinalnia a meglevo adatokrol cimkek, vagy kategoriak szerint, es a vegen csak akkor tudja az ilyen adatbazisokat osszekapcsolni, ha azonos az idosor - de ez igy eleg pongyola.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- AMD FX
- Filmvilág
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest