Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Olvasgatva a forumot komoly szakmai hatteret velek felfedezni sok hozzaszolas mogott, ezert merek kicsit off kerdest feltenni.
Egy ismerosomnek felajanlottak, hogy nyugdijas allasa lehet, ha letrehoz egy helyi adatkozpontot, "csak" egy kis elokeszito munkat kell vegeznie hozza. Amikor meglattam par peldat, akkor azonnal azt mondtam neki, hogy ezzel rengeteg munkaja lesz, ingyen kell dolgoznia, es utana varnia, hogy valaki elfogadja.
Lehet, hogy csak en vagyok negativ, ezert kernek segitseget,hogy a gyakorlatban mire kell figyelnie.
Elso lepesnek azt mondtam neki, hogy eloszor is tisztaznia kell az adatok tartalmat, majd csoportositani oket temakorok szerint, jo lenne cimkeket hasznalnia, hiszen egy adat sok mindenhez kapcsolodhat, igy kell egy katalogust csinalnia a meglevo adatokrol cimkek, vagy kategoriak szerint, es a vegen csak akkor tudja az ilyen adatbazisokat osszekapcsolni, ha azonos az idosor - de ez igy eleg pongyola.

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest