- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Apple iPhone 17 - alap
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- A Honor profi iPhone másolásban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Nem nagyon használtam még a MERGE-et, de rákeresve az nem töröl a cél táblából ha a forrás táblából kitöröltek egy sort, és itt az is feltétel volt.
rum-cajsz
Meg az is kérdés, hogy mennyi adat változik? Szóval ha mondjuk a sorok 90%-a állandó marad, akkor lehet érdemes megpróbálni insert / update / delete-el eljátszani. De ha a sorok 90%-a változik napról napra, akkor a delete -> insert verziónál nem nagyon lesz hatékonyabb. Mondjuk ha emberi mennyiségű adatról van szó, akkor meg kb. mindegy
(és szerintem ha többi milliárd rekordos táblák lennének, akkor nem itt és nem így merülne fel a kérdés, de lehet tévedek)
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(és szerintem ha többi milliárd rekordos táblák lennének, akkor nem itt és nem így merülne fel a kérdés, de lehet tévedek)