- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Egy darab update-et kell írni, abban csak lecserélgetni az ID-kat. Nem úgy gondoltam, hogy kézzel irogassa át a táblákat
Sok mindent lehet rá írni persze, de ha 50x kell megcsinálni, akkor bármit is írsz rá az tovább fog tartani, mint ha megcsinálod kézzel. Feltéve, hogy elsőre jól írsz meg mindent, mert ha már valamit debugolni kell (akár egy elgépelést), akkor sokkal tovább fog tartani
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
martonx #3337 üzenetére
Nem nagyon használtam még a MERGE-et, de rákeresve az nem töröl a cél táblából ha a forrás táblából kitöröltek egy sort, és itt az is feltétel volt.
rum-cajsz
Meg az is kérdés, hogy mennyi adat változik? Szóval ha mondjuk a sorok 90%-a állandó marad, akkor lehet érdemes megpróbálni insert / update / delete-el eljátszani. De ha a sorok 90%-a változik napról napra, akkor a delete -> insert verziónál nem nagyon lesz hatékonyabb. Mondjuk ha emberi mennyiségű adatról van szó, akkor meg kb. mindegy(és szerintem ha többi milliárd rekordos táblák lennének, akkor nem itt és nem így merülne fel a kérdés, de lehet tévedek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest