- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
lakisoft
üzenetére
Miért is nincs értelme az összehasonlításnak? Ráadásul nem is hasonlítottam össze, tényt közöltem, hogy az Oracle tudatosan tartja bután a MySQL-t. Persze fejlődget, de tudatosan hagyják ki belőle azokat a funkciókat, amitől horizontálisan jól skálázható, központilag könnyen üzemeltethető lenne (backup, mirror, stb...), adattárházként használható, azaz amitől a nagyvállalati szegmens számára vonzó lehetne.
Mivel a kolléga erre volt kíváncsi, illetve mások is kérdezték, hogy miben jobb a PostgreSQL. Pont a fentiekben jobb (minusz adattárház, mert az abban sincs igazán).
Ettől még nagyon is össze lehet hasonlítani mindent mindennel, pláne amikor DB platform választás előtt áll valaki.
Én is csak mellékesen jegyeztem meg, hogy én személy szerint nem választanék se MySQL-t, se PostgreSQL-t. Manapság egész jó ingyenes verziói vannak az Oracle db-nek, ennél többet tud az ingyenes MS SQL. Induláshoz ezek bőven elegek. Aztán, ha bejött a nagy üzlet, akkor el lehet gondolkodni ezek fizetős verzióin, illetve amit nagyon ajánlok az a felhő. Amazonws, azure, google felhője, már mindenkinek van felhő szolgáltatása, és szépen csökkengetnek az árak.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest