- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
lakisoft
üzenetére
Miért is nincs értelme az összehasonlításnak? Ráadásul nem is hasonlítottam össze, tényt közöltem, hogy az Oracle tudatosan tartja bután a MySQL-t. Persze fejlődget, de tudatosan hagyják ki belőle azokat a funkciókat, amitől horizontálisan jól skálázható, központilag könnyen üzemeltethető lenne (backup, mirror, stb...), adattárházként használható, azaz amitől a nagyvállalati szegmens számára vonzó lehetne.
Mivel a kolléga erre volt kíváncsi, illetve mások is kérdezték, hogy miben jobb a PostgreSQL. Pont a fentiekben jobb (minusz adattárház, mert az abban sincs igazán).
Ettől még nagyon is össze lehet hasonlítani mindent mindennel, pláne amikor DB platform választás előtt áll valaki.
Én is csak mellékesen jegyeztem meg, hogy én személy szerint nem választanék se MySQL-t, se PostgreSQL-t. Manapság egész jó ingyenes verziói vannak az Oracle db-nek, ennél többet tud az ingyenes MS SQL. Induláshoz ezek bőven elegek. Aztán, ha bejött a nagy üzlet, akkor el lehet gondolkodni ezek fizetős verzióin, illetve amit nagyon ajánlok az a felhő. Amazonws, azure, google felhője, már mindenkinek van felhő szolgáltatása, és szépen csökkengetnek az árak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest