- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
#20749568 #2034 üzenetére
Hat pedig volt ilyen opcio naluk, mivel tobbszor csereltem kartyat mostansag - lejart ill elhagytam - akkor meg olyan uzenet jott hogy frissitsem a fizetesi adataim, par nap mulva megint megprobaljak beterhelni. Atutottem a kartyaszamot, le is vonta, es senkit nem kellett ujra hozzaadnom
Most meg felhivas nelkul toroltek az egeszet... Jo fejek
-
Kobe
veterán
Sziasztok
Van egy premium csaladi elofizetesem, amirol kaptam ertesitest, hogy felfuggesztettek medt nem tudtak levonni a havidijat (kartyacsere volt es sajna a regi volt meg beallitva)
Viszont akarhogy akarom visszaallitani, csak uj elofizetes megkedeset hozza fel.
Viszont nekem mar voltak hozzaadva csaladtagok akik hasznaltak is, ilyenkor nem lehet visszaallitani valahogy az eredeti csaladi csomagot a volt tagokkal? -
Kobe
veterán
Mas is sziv a legutobbi frissites ota spotifyal ?
Nekem naoont otszor kell ujrarakni mert el sem inful... -
Kobe
veterán
Otlet hogy ez a nyamvadek app miert felejti el a koveteseket, kedvenceket folyamstosan ? Reebben volt 1* telepitve, bejeloltem 2 eloadot, az mindig ott van a listaban, az osszes tobbi meg mindig eltunik....
-
Kobe
veterán
Sziasztok
Valahogy me lehet oldani spotifyal, hogy olyan random lejatszasi listat csinaljon, hogy pl keveri az osszes, kedvencekbe felvett eloadoktol elerheto szamot ?
Vagy esetleg hozzatesz meg ajanlasokat ? Nem sz ilyen 30-40 szamos heti listakra gondolok, hanem valami olyasmire ami a kedvencek alapjan csinal valami stilusnak megfelelo kibovitett random listat ? -
Kobe
veterán
nem a spotifyosok igénytelenségéről volt szó, én csak leírtam pl, hogy a különbség már igenis hallható egy átlagos árú fülhallgató és egy sima poweramphoz / normális EQ beállításokkal rendelkező androidos playerhez képest is.
Én speciel egy Mi4-et, legújabb powerampot + egy kb 15e HUF-os VSonic VSD5-öt hallgatok. Ez se nem vájtfülű cucc, se nem high end, max az igényesebb kategória belépőszintje. De pl egy Piston2-vel, VSD3-assal ugyanazokat az általános jelenségeket tapasztaltam, mint a komolyabb VSD5-tel. Pedig az a aktegória vagyok aki egy 320as mp3 és egy flac között már nehezen hallja ki a különbséget.
Ami _engem_ személy szerint a legjobban zavart, hogy a hangerő kb 20-30%-a spotifyon keresztül nálam sistergésből állt. Értsd, hogy azon a hangerőn amin hallgatni szoktam a zenét, ez kb olyan mértékű volt mintha sercegő, forrásban levő olajosserpenyő mellett állnál....annál a zenénél ahol van szünet, mély és magas közti váltás, irdatlan zavaró (én pl rockot, klasszikusokat, jazzt hallgattam rajta, sajna mindhárom műfaj erősen épít a szünetekre).
Ha mondjuk egy 5-10% közötti minőségvesztést kell beáldoznom a helytakarékosság maitt, azt mondom üsse kavics, mert a tömegközlekedés háttérzajában nem mindig fogom kihallani, de úgy hogy ott volt a sistergés, nekem nem volt tartható. Nem tudom ez DAC + dll kombináció hibája, simán lehet, nálam nem jött át. Pedig az elképzelés jó lenne. -
Kobe
veterán
Nem vagyok vajtfulu, de egy epkezlab VSonic vsd5-tel hallgatok mobilon zenet poweramppal alaphelyzetbol.
Ezzel a kombinacioval a spotify sajna meg kivalo minosegben letoltve sem tudott versenyezni. 320kbps ogg vs 320kbps mp3, akarhogy probaltam beallitani spotifyt nem ment. Nekem ami nagyon zavaro volt a hattersisterges minden szamnal, a melytartomany es a kozeptartomany dinamikahianya. Mp3 sem egy nagy wasistdas, de egy dobperges ut, csattan, ez abszolut elkentkent jelentkezett spotinal, a riffek pedig ahol harapniuk kene inkabb rocogosek. Keptelen voltam vele a fulhallgatom kapacitasat kihasznalni.
Ezek sajna inkabb a rossz minosegu alapanyag hibai amin nem lehet EQ val segiteni, meretet tekintve nem ertettem miert ogg vel operalnak amikor kb ugyanakkora mint egy mp3. Nyilvan a streaming es savszel a masik szuk keresztmetszet.
Hobbizenehallgatoknak tokeletes, en viszont szeretem ha pl seta kozben magaval visz a hangzas, vagy kivalt a dinamikajabol belolem valamit, ahogy tapasztaltam pont ez az extra hianyzik a rosszabb minoseg miatt
A tidalt ismerem, de a havidija es a meretek miatt nem tarthato sajnos. Ha majd lesz olyan megoldas amivel egy korlatlan mobilnettel lehet tolni egy 320as mp3 szinvonalan, teszek meg egy probat addig viszont nalam marad a regimodi megoldas
-
Kobe
veterán
válasz
#20749568 #536 üzenetére
Nem valtoztat semmit, csak a hangerot szabalyozza. A sisterges es alacsony minoseg ugy tunik ugyanugy megmarad a legtobb olyan zenenel amit hallgatnek.
Mindegy, egyelore marad az mp3, flac telorol. Technikailag ugysincs olyan sok difi es idomegtakaritas akozott h spotifybol keresem ki es toltom le telore vwgy a geprol usbn keresztul.
-
Kobe
veterán
sziasztok
próbálgattam az utóbbi időben spotifyt, és a minőséggel kapcsolatban érdekelne, hogy tényleg csak ennyit bír?
Premiumban játszottam le, kiváló minőségben, viszont mindegyik zenénél irdatlan háttérsistergés, és tompa hangzás volt tapasztalható. EQ beállítva, minőség beállítva, normális fülhallgató....az online lejátszásnál ok lenne, de ha lerántom spotifyból, akkor is, 320as mp3hoz hasonlítva (ami azért nem egy csúcs minőség) is borzasztó gyengének tűnt.Az adatforgalmat illetően pedig kérdésem volna, hogy kb mennyit eszik óránként? gondolom azért óvatosan kell vele bánni, és letöltögetni, akkor nem igazán látom a komparatív, kényelmi előnyét egy sima mp3 hoz képest...
van esetleg valami hasonló szolgáltató, amelyiknél már jobban rámentek a minőségre esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest