- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
nem a spotifyosok igénytelenségéről volt szó, én csak leírtam pl, hogy a különbség már igenis hallható egy átlagos árú fülhallgató és egy sima poweramphoz / normális EQ beállításokkal rendelkező androidos playerhez képest is.
Én speciel egy Mi4-et, legújabb powerampot + egy kb 15e HUF-os VSonic VSD5-öt hallgatok. Ez se nem vájtfülű cucc, se nem high end, max az igényesebb kategória belépőszintje. De pl egy Piston2-vel, VSD3-assal ugyanazokat az általános jelenségeket tapasztaltam, mint a komolyabb VSD5-tel. Pedig az a aktegória vagyok aki egy 320as mp3 és egy flac között már nehezen hallja ki a különbséget.
Ami _engem_ személy szerint a legjobban zavart, hogy a hangerő kb 20-30%-a spotifyon keresztül nálam sistergésből állt. Értsd, hogy azon a hangerőn amin hallgatni szoktam a zenét, ez kb olyan mértékű volt mintha sercegő, forrásban levő olajosserpenyő mellett állnál....annál a zenénél ahol van szünet, mély és magas közti váltás, irdatlan zavaró (én pl rockot, klasszikusokat, jazzt hallgattam rajta, sajna mindhárom műfaj erősen épít a szünetekre).
Ha mondjuk egy 5-10% közötti minőségvesztést kell beáldoznom a helytakarékosság maitt, azt mondom üsse kavics, mert a tömegközlekedés háttérzajában nem mindig fogom kihallani, de úgy hogy ott volt a sistergés, nekem nem volt tartható. Nem tudom ez DAC + dll kombináció hibája, simán lehet, nálam nem jött át. Pedig az elképzelés jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- ASUS ROG Destrier Ergo SL400 gamer szék
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest