Hirdetés
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Nem vagyok vajtfulu, de egy epkezlab VSonic vsd5-tel hallgatok mobilon zenet poweramppal alaphelyzetbol.
Ezzel a kombinacioval a spotify sajna meg kivalo minosegben letoltve sem tudott versenyezni. 320kbps ogg vs 320kbps mp3, akarhogy probaltam beallitani spotifyt nem ment. Nekem ami nagyon zavaro volt a hattersisterges minden szamnal, a melytartomany es a kozeptartomany dinamikahianya. Mp3 sem egy nagy wasistdas, de egy dobperges ut, csattan, ez abszolut elkentkent jelentkezett spotinal, a riffek pedig ahol harapniuk kene inkabb rocogosek. Keptelen voltam vele a fulhallgatom kapacitasat kihasznalni.
Ezek sajna inkabb a rossz minosegu alapanyag hibai amin nem lehet EQ val segiteni, meretet tekintve nem ertettem miert ogg vel operalnak amikor kb ugyanakkora mint egy mp3. Nyilvan a streaming es savszel a masik szuk keresztmetszet.
Hobbizenehallgatoknak tokeletes, en viszont szeretem ha pl seta kozben magaval visz a hangzas, vagy kivalt a dinamikajabol belolem valamit, ahogy tapasztaltam pont ez az extra hianyzik a rosszabb minoseg miatt

A tidalt ismerem, de a havidija es a meretek miatt nem tarthato sajnos. Ha majd lesz olyan megoldas amivel egy korlatlan mobilnettel lehet tolni egy 320as mp3 szinvonalan, teszek meg egy probat addig viszont nalam marad a regimodi megoldas

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest