- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Nem vagyok vajtfulu, de egy epkezlab VSonic vsd5-tel hallgatok mobilon zenet poweramppal alaphelyzetbol.
Ezzel a kombinacioval a spotify sajna meg kivalo minosegben letoltve sem tudott versenyezni. 320kbps ogg vs 320kbps mp3, akarhogy probaltam beallitani spotifyt nem ment. Nekem ami nagyon zavaro volt a hattersisterges minden szamnal, a melytartomany es a kozeptartomany dinamikahianya. Mp3 sem egy nagy wasistdas, de egy dobperges ut, csattan, ez abszolut elkentkent jelentkezett spotinal, a riffek pedig ahol harapniuk kene inkabb rocogosek. Keptelen voltam vele a fulhallgatom kapacitasat kihasznalni.
Ezek sajna inkabb a rossz minosegu alapanyag hibai amin nem lehet EQ val segiteni, meretet tekintve nem ertettem miert ogg vel operalnak amikor kb ugyanakkora mint egy mp3. Nyilvan a streaming es savszel a masik szuk keresztmetszet.
Hobbizenehallgatoknak tokeletes, en viszont szeretem ha pl seta kozben magaval visz a hangzas, vagy kivalt a dinamikajabol belolem valamit, ahogy tapasztaltam pont ez az extra hianyzik a rosszabb minoseg miatt

A tidalt ismerem, de a havidija es a meretek miatt nem tarthato sajnos. Ha majd lesz olyan megoldas amivel egy korlatlan mobilnettel lehet tolni egy 320as mp3 szinvonalan, teszek meg egy probat addig viszont nalam marad a regimodi megoldas

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Amazon Fire TV stick/box
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Gaming notebook topik
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest