Hirdetés
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Nekem megszűnik normálisan a háttérben futni (eltűnik a lezárt képernyőről meg az értesítési sávból), a zene szól, megállítani és folytatni is lehet a fülessel, de a szám léptetés nem megy ilyenkor, illetve, ha bejön egy hívás és felveszem, a háttérben szól a zene olyan hangon, ahogy eddig. Szóval igen.
-
unravel
őstag
Szia!
Olyat lehet csinálni, hogy
1, készíts egy új mappát (ctrl+shift+n)
2, csinálj bele egy új listát (ctrl+n), tedd bele a saját kedvenceid
3, keress zenei ízlésednek megfelelő playliste(ke)t , mondjuk olyat ami gyakran frissül, (tuti hogy van), azt is szórd bele a mappába.Ebben az esetben megvannak egyben a kedvenceid + ajánlások, és ha a mappára kattintasz kettőt akkor a benne lévő számokat tudja random megszólaltatni.
-
lappa86
aktív tag
Nincs ilyen lehetőség, a kedvencnek bejelölt számokat meg tudod hallgatni random lejátszási listaként, de nem rak hozzá ajánlást.
Talán a Rádió az, ami a legközelebb áll ahhoz, amit szeretnél, az rak be kedvencnek jelölt és nem jelölt számot is, de ott meg műfaji megkötések vannak.
-
Raynes
tag
Ott valami gond lesz a hangrendszerrel és a fülessel. Én ilyen alap, 4 ezer forintos, agybadugós fülesekkel (Philips, Sony, 10 Hz – 25 000 Hz-es átvitellel) tolom gépen és olcsó, alsó kategóriás androidos telefonon is a zenét, és semmi sistergés. Nem lehet észrevenni a minőséget a FLAC, mp3, aac és az ogg között.
Valaki itt kérdezte visszább, hogy miért ogg-ot tesznek bele mindenbe, közöttük a Spotifybe. Főleg licencelési oka van, az mp3 licencügyileg nem ingyenes, míg az ogg az. Másrészt az ogg egy újabb és fejletlen formátum, ugyanazon a bitrátán jobb minőséget hoz, mint az mp3, ez főleg alacsonyabb bitrátákon jön ki. Másrészt az encoderét is jól átgondolták, nincsenek benne gányolásra alkalmas kapcsolók, míg mp3-nál az encoderek, főleg a LAME tartalmaz egy csomó kapcsolót, tömörítési módot, ami oda vezet, hogy sokan rossz beállításokkal, gányolva tömörítenek. Ez a hármas előnye indokolja, hogy ogg-ot tesznek bele mindenbe. Egy nagy hátránya van, sok régi eszköz nem támogatja, míg az mp3-at lényegében minden kezeli.
-
Dave™
nagyúr
Én semmi hasonlót nem tapasztaltam/tapasztalok, pedig a mobil mellett egy komolyabbnak vehető láncon is hallgatom a Spotify-t HTPC-n, tehát ott jobban ki kellene jönnie a különbségnek. Normális EQ beállítások alatt nem tudom mire gondolsz, szerintem az a normális ha nincs EQ (ha kiemelsz bizonyos szűk tartományokat, pont azzal fogsz torzításokat okozni).
-
whbear
őstag
Én sem értem, miért ezt a tompa kásás ogg-t használják. A Tidal 320 aac ami nem hifi sokkal jobb a dinamikája, van színpad itt meg nem nagyon. Általában én LG G2-n egy AKG Y45BT-n APT-X codeccel hallgatok zenét és nagyon hallani a különbséget. Az etalon Jetaudio Plus és 24 bites flac.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest