- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
addikt
Üdv, nem is tudtam, hogy van ilyen topik

Összefoglaló baromi hasznos!
Sok dolgot tudtam meg: eddig azt hittem MP3 és nem OGG, ez kellemes meglepetés. És az, hogy van veszzeségmentes
Merre ehet aktiválni? Semmi ilyet nem láttam. És az milyen formátumú zene? FLAC 1000kbps, vagy milyen? Minden zenéből van?Egyébként nem értek egy dolgot (minőség kapcsán): hogy lehet veszteségmentes, ha maga az előadó mondjuk 128 kbps zenét tesz fel? Vagy kötelező nekik veszteségmentesen
Jó, tény nem fogok +5 eurot fizetni, de érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Merre ehet aktiválni? Semmi ilyet nem láttam. És az milyen formátumú zene? FLAC 1000kbps, vagy milyen? Minden zenéből van?