Hirdetés
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
Corleone33
üzenetére
Ettől még az általános szerződési feltételek része. Egyszerűbb most odaírni, mert ha egyszer elég nagyok lesznek, majd elkezdik ellenőrizni. És akkor sírás és fogaknak csikorgatása leszen. Meg persze a spotify lesz a szemét.
-
Corleone33
senior tag
válasz
Polllen
üzenetére
Kíváncsiak kedvéért elmondom hogy csak az adott ország IP címét ellenőrzi a rendszer ilyen családi fiókoknál, amint onnan be lett aktiválva egy fiók a családfő országában (akár VPN-el), onnantól lehetsz bárhol, a rendszer nem fogja kiszúrni.
ez az egész egy adott lakcímes dolog csak egy jól hangzó disclaimer duma, gyakorlatban semmilyen formában nem ellenőrzik.
-
Corleone33
senior tag
válasz
Polllen
üzenetére
eh, én régebben Google Music-on gondolkodtam illetve Deezeren, de rájöttem, hogy
1.egyrészt marha nehéz lenne az eddigi playlistemet/jeimről a zenéket szorgosan átturkálni más szolgáltatáson
2.jelenlegi előfizu csomagommal még mindig olcsóbb mintha sztenderd átváltanék egy másikra
3. nem igazán kínálnak többet mint a Spotify (oké, google music-nál ez a feltöltheted a saját zenédet dolog szimpatikus mindenesetre)
Tidal-al kapcsolatban kíváncsi voltam, de hamar levágtam, hogy az egész nem más mint egy túlárazott bohóckodás. Értem én hogy marha jó dolog x meg y minőségben hallgatni zenét, csak az már kicsit érvágás, mikor a zenei kínálat töredékét kapod meg ott cserébe és nem feltétlen olyan előadokat akiket személy szerint szívesen hallgatnék ennyi zsozsóért havonta.
-
Nova96
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hát én több android telefonon is tapasztaltam, egyedül IOS-nél nem láttam ezt.
gabee jr
Nem használok, sőt kivétel mindenhol.
Aweriot
Köszi, akkor szomorúan maradok itt...hátha majd egy teló csere megoldja .
-
Nova96
őstag
Sziasztok már jó ideje keresem a megoldást arra, hogy időnként ne keljen újra belépni és letölteni a zenéket vagy csak simán letölteni a zenéket mert kedves fejlesztő brigád 2013 óta nem képes megcsinálni. És ahogy olvasom neten semmi se segít ezen néha-néha elő fog fordulni.
Van valakinek valami tapasztalat a többivel ? Tidal
( talán láttam valakinél írni)G. Music ? A. Music?
Vagy felesleges mérgelődni előfog fordulni mindegyiknél?
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Régen használtam az appot, akkor viszont 2 bosszantó hibát találtam, ami nem tudom javítottak e már
Szóval, widgettet szeretem használni, de viszont ha offline hallgattam a zenét, és nyomtam egy összes alkalmazás bezárását, akkor bezárta a spotify-t is, és a widdget lenullázódott, ez után csak akkor tudtam használni, ha megint megnyitottam az alkalmazását, és kezdhettem elölről a zene hallgatást
másik, az hogy valamiért , bár az másik telón volt, ha jacken volt rádugva a kocsi fejegységre a telefon, akkor sokkal halkabb volt, mintha pl tárhelyen lévő saját zenéimet hallgattam volna
-
unravel
őstag
válasz
patex1983
üzenetére
"Extreme minőségű stream-elés is szaggatás nélkül megy?"
Igen. A vodán valami miatt nem volt 3G nekem, de azon is ment az extrém, csak ott ugye korlát volt. A Hipernet sokkalsokkal gyorsabb és most korlátlan lett nekem a streaming.
"Ebben a csomagban van egyébként általános felhasználásra szánt mobilnet is, vagy ez most hogy működik?"
A MyMusic csomag csak a megadott streaming alkalmazások, a mymusic.telenor.hu oldalon található rádiók és a rádiók hivatalos weboldalán lévő lejátszók adatforgalmát tartalmazza. Majdnem mindegyik tarifacsomagban van már valamennyi mobilnet, ami használható bármi másra. A weboldalon lehet megnézni, hogy a felhasználási szokásaidhoz melyik passzol, melyik a legkedvezőbb.
Fontos hogy a Spotify Premium díja sincs benne a MyMusicban.Érdekesség hogy -ez már nagyon OFF- a voda kikapcsolta a mobilnetet amikor egyszer lefogyasztottam, utána mindig ügyeltem hogy ne legyen ilyen. A telenor viszont 32 kb/s -re lassít ha elfogy az adat, ami nagyon lassú de jobb mint a semmi. De ebben még nincs tapasztalatom, pláne hogy kaptam 7 nap mindenre kiterjedő, korlátlan internetet.
-
unravel
őstag
válasz
Maxximus
üzenetére
Én az SD Maid-del pusztítottam el rendszeresen a Spotify gyorsítótárat és nem értettem, hogy miért lassul az app.
Amióta a kivételekhez adtam a kedvenc zenehallgató alkalmazásunkat a takarítóprogramban, azóta jóval hamarabb elindulnak a zenék amikre rábökök. És a Local Filesból szedett dalok sem állnak le félbe, az nagyon idegesítő volt. -
Keem1
veterán
válasz
Blackhole13
üzenetére
Sehogy.
A letöltés számcsoportokra "értelmezhető", tehát albumokra, lejátszási listákra, kedvencekre, összesre.
Ezt én úgy szoktam áthidalni, hogy a letöltendő számokból csinálok egy (vagy több) külön listát, amit letöltésre kárhoztatok. De persze az adott nótát a kiindulási listában is meghagyok.
Így van külön pl. "Mobil" meg "Vonatútra" és tsai listám. -
Blackhole13
senior tag
Bocsánat, ha én vagyok az analfabéta, de lejátszási listák egyes számait hogy lehet tölteni, anélkül, hogy az összes számot le kéne?
-
unravel
őstag
válasz
unravel
üzenetére
Meg is volt a voda -> telenor csere. Csodálatos hogy nem csak a letoltott 2500 számból választhatok útközben, hanem harmincmilliobol.
Külön érdekesség hogy a vodán nekem nem ment a 4G/Lte, csak a Hdspa. Ez a sim kártya miatt volt vagy Vodafonenál nincs 4G kartyasoknak?
Szóval megtízszereződött a netsebesség. 🆒 -
Primary92
senior tag
Csináltam egy lejátszási listát, amit közös használatúvá tettem (Prémium fiók). Megosztottam egy emberrel, de nem látszik semmi (Free).
Mit csinálok rosszul? -
Maxximus
őstag
Nekem az a gondom, hogy a letöltött zenék "szivárognak" el az eszközeimről. Letöltöm őket, nincs 3 eszköznél több 1 accounton, bejelntkezem 1 hónapon belül és azt tapasztalom, hogy amit letöltöttem,néha újra kell töltenem. van, hogy csak pár számot,de van, hogy egész albumot.
-
gabee jr
tag
válasz
TheProb
üzenetére
Tavaly már volt szó róla, nekem is hasonló problémám volt az imádott Django albumommal. Megjelenéskor tökéletesen hallgatható állapotban volt, (23 szám) mára szerzői jogi problémák miatt(!) csak 15 számból áll az egykor 23-as kollekció. Először a John Legend szám tűnt el (Who Did That To You) aztán szépen sorban a többi. Főleg a filmzenés albumoknál fordul elő, hogy lejár egy-egy licencelt szám szerzői joga.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Ha egy album nem lejátszható annak mi az oka? Megtalálni is csak közvetetten sikerült, kereső nem dobta ki. Most, hogy megvan a lejátszás gomb inaktív, a számok szürkék.
-
unravel
őstag
-
Alvin_ti4200
félisten
Ha valakinek vettem egy ajándékkártyát, de még nem használta fel és nem is regisztrált, akkor meg lehet azt csinálni, hogy a december 31-ig érvényes 0,99 euró/3 hónapos előfizura előfizet saját bankkártyájával és utána használjuk fel neki az ajándékkártyát? Így lenne 6 havi Spotify Premium-a.
-
törölt tag
Hali. Szerettem volna a barátnőmnek előfizetni, de nem engedte, mert már ezt a bankkártyát én használom...
Valami megoldás van erre? -
Dawe86
csendes tag
Sziasztok, mit hallgattam history-t merre találok? Régen mintha lett volna programon belül.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Telekomos előfizetéssel egybekötött Spotify fiókom van. A telekomos díjcsomagom megváltozik, így bankkártyáról fizetném tovább a Spotify-t. Hogyan működik ilyen esetben az átállás?
-
zichie
senior tag
válasz
gabee jr
üzenetére
Kérdés, hogy mit értünk kártyakibocsátás alatt? Az én esetemben fizikai értelemben nem létezne a kártya, mivel virtuális. Az egyik kártya esetében azt írják, hogy Paypallal is gond nélkül használható. Paypal esetében a Spotify nem fér hozzá a kártya adataihoz. A Paypal tudja, hogy magyar vagyok az ott megadott személyes adataimból így gondolom engedi a Spotify-nak továbbra is, hogy lehúzza a havi díjat. Talán így lenne a legegyszerűbb, mert a Spotify esetében marad a Paypal fizetés, nem kell állítani semmit, csak a Paypal alatt kell kicserélni a kártya adatokat.
-
gabee jr
tag
Ja, a bitcoin alapú "átkonvertálós" fizetéshez nem értek.
Annyi viszont biztos, hogy fizetős magyar accountot (prémium, családi) csak Magyarországon kibocsátott kártyával lehet fizetni. Pontosan a régiós fizetési csalások ellen, hiszen tőlünk nyugatabbra mindenhol jóval drágább a prémiumos Spotify. -
zichie
senior tag
válasz
gabee jr
üzenetére
A Paypallal semmi gondom, de bitcoin forrásból akarom majd fizetni a családi prémiumot. Ellentétben a Paypallal a fenti két virtuális kártya alkalmas arra, hogy küldök rájuk bitcoint, ami a kártyán euróban jelenik meg. Így a Spotify havonta le tudná vonni a 7,99 eurót a kártyáról.
Megnéztem a két kártyát, mindkettő mögött álló cégek UK bejegyzésűek. Attól tartok, hogy magyarként nem engedné a Spotify fizetésre, annak ellenére, hogy euró alapú kártyát használnék. Ha angolra kellene váltani a nemzetiséget, akkor a többi családtagnak is át kellene állítani, továbba gondolom a csomag ára sem 7,99 euró lenne. Az áremelkedést a családtagok vélhetően nem fogadnák el. -
gabee jr
tag
Miért, mi a baj a PayPal fizetéssel?
Nekem két éve arról szedegeti a Spoti a Premiumot, soha bajom nem volt vele. Amit lehet (és a UK-ben nagyon sok mindent lehet) csak azzal fizetek. Én is néztem anno ilyen pre-paid kártyákat, mert annyi fajta van, mint égen a csillag, de aztán aludtam rá egyet aztán letettem róla. Na, de te tudod. -
zichie
senior tag
Spotify családi csomagom van, amit paypallal fizetek, de azt tervezem, hogy a áttérek prepaid virtuális debit kártyára, mint fizetési eszköz. Kétféle kártya is lehetséges, de egyik sem magyar: Uquid vagy Cryptopay. Mindkettő euro alapú. Elfogadná őket a Spotify? Úgy értem engedi-e fizetésre úgy, hogy továbbra is a nemzetiségem magyar marad? Van valakinek tapasztalata magyarként külföldi kártyákkal?
-
Alvin_ti4200
félisten
-
jupp008
senior tag
Tud abban valaki segíteni, hogy azt miként lehetne beállítani, hogy zenehalgátaskor a telefon ne kapcsolja ki a képernyőt hanem átváltson a kijelző egy egyszerűsített nagyméretű vezérlőképernyőre amin van léptetés, hangerőállítás számcím..ilyesmi.
- autós üzemmódnál lenne hasznos
- Bluetooth kapcsolat / kihangosító üzemmód / android 6.0Köszönöm
-
Rimuru
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Csak spammer nem premium elofizeto.

-
-
Rimuru
veterán
Telefonon miota van suggested song? eppen megy a deadth metal erre benyom valami bruno marsot...

spammer: 10G hogy sikerult azt osszehozni?
nekem nem hizik ilyen durvan -
Maxximus
őstag
Nekem a Data mappába ,3 hét alatt megint összegyűjtött 5 GB-ot. Ez normális? Legutolsó verzió.
-
unravel
őstag
Az asztali verzióban is megjelent a Daily Mix.
-
Tündike25
tag
Sziasztok!
Már régóta premium előfizető vagyok és borzasztóan imádom a Spotify-t. Viszont egy jó ideje eltűntek valahová az előadók értesítései (nem az üzenetek), valamint a frissen megjelenő újdonságokról sem kapok már régóta se levelet, se jelzést... Valahol egyébként megnézhető, hogy milyen újdonságok jelentek meg a kedvenceknek? A Zeneradar nem jó, mert az csak számokat jelenít meg, azt is összevissza. Előre is köszi! -
Alvin_ti4200
félisten
Használ valaki Windows Mobile 10-en Spotify Premiumot? Ha igen, megoszthatná a tapasztalatait, mert én anno 8.1-en próbáltam és egy akkora rakás vacak volt, hogy az nem igaz. Nem futott rendesen a háttérben, nem frissült a nézet, csak random, offline snyc is hektikusan működött, EQ nem volt (bár most már nem is kell nekem), ilyesmi.
-
ttamashu
aktív tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Úgy lehet kijátszani, hogy az egyik akciót paypalról fizeted a másikat közvetlen kártyáról.
Meg persze új account.Erre úgy jöttem rá, hogy unokahúgomnak akartam befizetni és nem engedte merthogy ezzel a kártyával már részt vettek egy akcióban és akkor megpróbáltam PP-ról (ami mögött ugyanaz a kártya van, na úgy ment).
Hu vakegér vagyok látom már írták előttem, na mindegy +1 hogy működik

-
unravel
őstag
Your Top Songs 2016

-
gabee jr
tag
válasz
Chereiose
üzenetére
PayPal fiókkal biztos nem lehet kijátszani, azt felismeri, hogy volt már arról fizetve korábban premium account, többek között én is így jártam. Viszont, ha először kártyával fizettél és netán van hozzá PP fiók reggelve és arról fizeted a 3 hónapos akciót, na az a tuti. 👍🏾
-
Chereiose
addikt
Ezt a 3 havi akciót ki lehet játszani úgy, hogy csinálok egy új fiókot? Mert a régin még fizettem be a nyári akcióra is. Vagy felismeri, hogy a kártyámat megadtam már a régin?
-
unravel
őstag
-
zack
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
8GB-tal jól elvagyok.

-
Gerzsi
tag
Sziasztok!
Nem szeretném megadni a kártyaadataimat a spotifynak, de találtam paypalos fizetési lehetőséget.
Az úgy megoldható hogy nyitok egy paypal számlát amit feltöltök mondjuk 10E forinttal és abból vonogatja le a havidíjat? -
Keem1
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Na jól van, el lehet menni a ...

Azért használok wifit is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nekem nem hizik ilyen durvan