Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
Burt1793
üzenetére
En is epp a hetvegen futottam bele ebbe a kerdesbe.
Google Home sajat hangszoron ugy szolt egy zene mintha 96kb lett volna vagy rosszabb foleg a cintanyernal hallatszott ez. Aztan atraktam az erosito built in cc re ami picit jobb volt majd az erosito sajat klienset probaltam ami meg jobbnak hallatszot de mar nem mernek megeskudni. Hogy lehetne ezt merni? Esetleg routeren latszik ez valahol? -
Burt1793
veterán
Azt tudjátok esetleg, hogy olyan eszközön hallgatva a spotify-t, amin rendesen fut és az streamel (mont ez a google chromecast audio) lehet-e állítani a hangminőséget (mint telefonnál, pc-nél), vagy ha nem, akkor milyen minőségre van állítva?
-
unravel
őstag
Androidon tényleg nem lehet áthelyezni playlistet más helyre vagy mappába?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nemrég kaptam az üzenetet, hogy a pár kérdésből álló mini interjú már kint is van a honlapon, illetve a playlistem bekerült a gyűjteménybe is. A layout és a funkciók még bőven változni fognak, ahogy említettem, ettől függetlenül, ha kíváncsi vagytok rá, mit kérdezett a los angelesi lány tőlem és mit válaszoltam rájuk, akkor katt.

-
Burt1793
veterán
Ez arról szól, hogy tudja automaikusan állítani az EQ-t, ha ezt támogatja a zenealkalmazásod és ha a számok id3 tagjei (amik a stílus, műfaj infókat is tartalmazzák) helyesen léteznek.
Ha fizettél az alkalmazásért, akkor a streaming app-okkal is működik ez, de spotifynál engedélyezni kell a lejátszott adatfolyam láthatóságát.Kb. ennyi, mobillal írtam, szóval nem láttam közben a szöveget, nem tükörfordítás. 😃
-
Breki
veterán
válasz
unravel
üzenetére
Hangszínszabályzót van.!
Csak külső eszközre rakva, nem állítható.
A másik meg ilyen hifis körökben mozgok, házigazdája is vagyok voltam ilyen fórumnak, a haverom hangrendszereket, erősítőket, hangfalakat épít Pesten milliomosoknak, na ő rá is csapnak a kezemre, ha állítgatni akarnám, de ő direkt így lövi be.
Egyébként semmi baja a hangzásának, főleg, ha a kettő együtt szól, de én szeretnék egy nem lineáris hangképet különböző zenékhez.
-
Burt1793
veterán
Én akkor sírtam el először magam, amikor kiderült, hogy egy JBL Xtreme mit tud az otthon megszokott TEAC A-H500i-hoz képest (amin két Wharfedale toronyhangszóró van). Egy rockzenét se lehet lejátszani azzal a bluetooth-os szarral... egy-két mai elektronikus "zene" elviselhetően szól rajta, de ennyi. Hetekig azt hittem, hogy kínai hamisítványt vettem.

-
la_cc
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Mint sok más, ez is ízlés kérdése.

Apropó, ha már erre jártam, vagy egy kisebb playlist-em válogatott techno/rave számokkal, elég kevés van belülük spoti-n, mix-ek meg ugye Soundcloud-on, de nem is emiatt használom elsősorban.
Nem igen találtam hasonló összeállítást, így hátha érdekel valakit.

-
-
DonThomasino
veterán
A veszteség metes tömörítés használatáról továbbra sincs új hír?
-
-
Burt1793
veterán
Külső programmal lehet az EQ-n állítani, de ha tényleg olyan minőségi cuccot vettél, akkor ez nem szükséges, sőt.
Korábbi témához: A google chromecast audio-ban is van eq, ki is próbáltam, szét lehet vele cseszni a zenét. 😃 A HDR szépen működik, jól szól a cucc, szuper, hogy nem a teledon játssza le a tartalmat.
-
Breki
veterán
Sziasztok
Mi a különbség a Spotify és a Spotify + között.
Illetve sikerült ilyen Hi-Fi minőségő cuccot beszerezni
Amit remekül kezel a teljes verziós Spotify egyik bal másik jobb, de mikor ezekre küldöm a zenéz az Eq nem bekapcsolható.

Itt még na a teljes verzió volt meg.
Ezt hogy lehet bekapcsolni, illetve van-e külső program amivel lehet Spotify zenéit eq-ni?
-
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ez tipikusan olyan stílus, ami vagy bejön valakinek és akkor órákig tudja hallgatni vagy egyáltalán nem és akkor soha többet a közelébe sem megy
Én se hallgatom nap, mint nap, ezer meg egy más stílus van, ami legalább ennyire vagy még jobban tetszik
Valószínűleg azért is nő a követők száma, mert ebben a stílusban én nem találtam még egy hasonló, jól összeszedett, elejétől a végéig meghallgatható listát, emiatt nehéz is a dolgom, hogy felfedezzek számomra ismeretlen előadókat, mert az ajánlások mellett leginkább kézzel kell felkutatnom minden egyes zugot, ahol még nem jártam 
-
Burt1793
veterán
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Tök jól működik a google chromecast audio, gyorsan beállítottam, rákötöttem RCA kábellel az erősítő tape2 bemenetére. Spotify-t magától játssza az eszköz, telefonon ki is lehet lépni, így egyáltalán nem is meríti, de amúgy is csak távirányítja a telefon, tehát jóval aksikímélőbb.
Van egy olyan beállítási lehetőség, hogy Full Dynamic Range mode, ezt engedélyezve egyelőre csak annyit hallok biztosan, hogy hangosabban szól a hifi valamennyivel. Elég szűkszavú ott a súgó, azt írja, ha torzít a hifi, kapcsoljuk ki, mivel ez nem történik meg, egyelőre bekapcsoltam.(#3741) Alvin_ti4200: Tyű, hát belehallgattam ebbe a happy hardcore til i die albumba, nem is adtam fel pár után, többe beletekertem, ezzel engem kínozni lehetne.
De gratulálok a sok követőhöz! -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Criminal017
üzenetére
Criminal017, MADcat, Aweriot: köszönöm szépen

A Moving Melodies azóta nevet váltott (Peace) és ki is bővült. Ha esetleg ki lehetne cserélni a nevét az összefoglalóban, azt megköszönném

-
törölt tag
Ha jól használtam a keresőt, még nem volt szó róla itt:
-
DonThomasino
veterán
A podcast rész működik az ingyenes előfizetéssel ?
-
Brett001
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Gratula! A 80's synthwave, retro electro stílushoz még vehetsz fel spacesynthet is, ha szereted (Laser Dance stb.) anno tini koromban nagy kedvencek voltak.

Jó pár listám van nekem is, de követő csak 1-1 darab, igazából engem nem is nagyon érdekelt, magamnak gyűjtögetem.
Gondolom azért illet volna reklámozni is (facebookon pl) -
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
plusz 1 követő

-
Criminal017
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Gratulálok!
Bele is hallgatok gyorsan. -
Alvin_ti4200
félisten
Jó híreket jöttem megosztani!

Karácsony előtt nem sokkal a legrégebbi és legismertebb playlistem (Happy Hardcore Til I Die) átlépte a 10 ezer(!) követőt - sőt, a napokban már a 11 ezret is
Nem tudom, mit mondjak, tényleg a szívem-lelkem benne van - és talán a jó ízlésem is haha.Nemrég tettem le a telefont, a frissen indult bestnew.com oldal egyik alapítója keresett meg az imént említett lejátszási listával kapcsolatban, hogy szeretne velem egy rövid interjút készíteni. A layout még bőven változni fog és még csak éppen, hogy elkezdték feltölteni tartalommal, a céljuk - ha jól értettem - az, hogy összegyűjtsék a Spotify-on található legjobb, mezei emberek által készített playlisteket és szeretnének minél többükkel beszélgetni is egy rövid (kérdés-válasz) interjú keretében. Az alapító hölgy korábban már menedzselt relatíve ismert előadókat, a többi alapító pedig más kiadóknál, illetve a Spotify-nál dolgozott. Az oldallal nem csak egy közösség kialakítása és a legjobb(nak vélt) Spotify-os listák összegyűjtése a cél, hanem a kiadóknak is szeretnének betekintést nyújtani, hogy könnyebben felfigyelhessenek előadókra, művészekre. A kiadók egyébként kapcsolatba is léphetnek adott esetben a kurátorokkal (a playlistek készítőivel), amit nem tudom, miért tennének meg, de állok elébe

A másik, hogy hoztam Nektek egy új (pontosabban leporolt, átdolgozott és jelentősen frissített) listát, ami a 80-as évek hangzásvilágába enged betekintést, de modern köntösben. Synthwave, retrowave és retro electro stílusokból építkezik, ha gondoljátok, hallgassatok bele

-
yanesz
tag
Sziasztok,
Van egy LG hifi amin van usb bemenet.
Mit kell vennem,hogy legyen rajta Bluetooth? -
Burt1793
veterán
válasz
Burt1793
üzenetére
Egyelőre egy Google Chromecast Audio-t (13k ft) néztem ki, illetve van egy Yamaha WXAD-10 (50k ft) is, amiről sok jót olvastam.
Egy 20 éves Teac erősítőre kötném, amin van két Wharfedale toronyhifi. Nagyrészt spoti menne róla, de egy-két notebook is rátévedne néha.
Ha az alap, d-link bluetooth audio streamer is megfelel hangzásban, akkor a google megoldásával nem lövök mellé, nem kell a yamaha, ezt jól sejtem? Van esetleg más versenyző, ami ajánlottabb?Köszi!
-
Burt1793
veterán
Üdv!
A hifi egyik aux bemenetére szeretnék kötni valami olyan eszközt, amin fut a spotify és telefonról csak indítani kelljen, hogy mit játsszon.
Érdemes ilyet, vagy vegyek egy wifis átjátszót? (Bluetoothos már van 2 másik hifin a házban, a nappali hifijére komolyabbat szeretnék. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Vannak export-import okosságok is.
Illetve aki spórolni akar kössön kompromisszumot pár hónapra. Illetve Spotify Free módban is tudod streamelni a Spoti listáidat, azt hiszem már a shuffle megkötésen is enyhítettek. Csak a reklámot és kisebb bitrátát kell elviselni.Csak tippként írtam ezeket azoknak akik spórolni akar egy kicsit, nem szarrágásból.

(#3728) CtiveR Sajnos nem sok esély, nézd meg a "Recently played" résznél esetleg. Majd amikor legközelebb találkozol vele gyorsan mentsd el.
-
CtiveR
tag
Sziasztok! Van lehetőség arra, hogy a múltheti "E heti kaland" listát megnézzem? Volt egy szám ami nagyon tetszett, de elfelejtettem lementeni
... vagy valahol esetleg bedobhatja még? 
-
unravel
őstag
- A beálíltásokban meg kell adni az útvonalat ahol a saját mp3 számaid tárolod a számítógépen.
- Ezek a zenék ekkor megjelennek Helyi fájlok listában.
- És ha csinálsz egy új playlistet (pl. Subscribe - Bookmarks néven) akkor azt utána le tudod tölteni androidra ha ugyanazon a hálózaton van a két eszköz -
törölt tag
Tesztelik adott előadó blokkolását. Bízzunk benne hamarosan be is vezetik a funkciót.
-
törölt tag
Én lusta vagyok ehhez, aki koca zenehallgató szerintem lehet így spórolni kicsit:
1. Spotify Premium lemondása
2. Free változat vagy Apple Music próbaidőszak addig
3. Kb. három hónap Free után küldi a Spotify az 5 euró 3 hónap Premium ajánlatotKét hónap havidíj spórolás
-
vtomi2
őstag
Sziasztok! Ti kaptatok idén akciós éves előfizetésre lehetőséget? Tavaly decemberben lejárt, és azóta semmi akciós ajánlatot nem kaptam

-
fausto
addikt
Sziasztok,
Van egy kedvenc előadóm, akiknek most eltűnt 2 albuma

A mentett cuccaim között még megvan, de nem tudom lejátszani, ha pedig rákeresek az előadóra, akkor nem található meg ez a 2 album. Ez mi miatt történhetett?
A Subscribe "Áthangolva" és "Bookmarks" albumok tűntek el -
törölt tag
Sziasztok,
Az miért van, hogy tableten ingyenes verziónál (!!) korlátlanul tudok válogatni a zenék között?
Persze nem baj, csak nem tudom az okát. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valószínűleg azért is nő a követők száma, mert ebben a stílusban én nem találtam még egy hasonló, jól összeszedett, elejétől a végéig meghallgatható listát, emiatt nehéz is a dolgom, hogy felfedezzek számomra ismeretlen előadókat, mert az ajánlások mellett leginkább kézzel kell felkutatnom minden egyes zugot, ahol még nem jártam

Persze nem baj, csak nem tudom az okát.