- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
válasz
sambenez #26202 üzenetére
Én félévig is képes vagyok tárolgatni szlovák cuccokat, mert kb félévente járunk Párkányban. Ehhez képest 1-2 hetente elvinni a termést nem hiszem hogy nagy effort lenne, főleg hogy a szabályozás alapján mindenki szájában lesz ilyen visszaváltós bolt, nem 3 napnyi járásra.
sambenez: De, azMajd lehet az ilyen lusta embereken hasznot húzni azzal hogy adják neked oda, éves szinten majd többezer/tízezer ft-ot buknak, lehet meggondolják.
Digitalimp: Miért nehéz elképzelni azt, hogy ez működik máshol? Komolyan kérdezem. Inkább attól félek hogy a sok 50IQ-jú véglény minden szart bele fog tenni eleinte. AMúgy 1-2 hét alatt amíg eljutok egy boltba nem sok müanyagszemét gyűlik össze, sörösdobozok ilyesmik egy közepes alzas dobozban gyujtöm. nem foglal sok helyet. Aki lusta elvinni meg annyit is ér
Én elöblítek mindeent mielött kidobom a szelektívbe és nem büdös semmi. érdekes....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest