- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert400
tag
válasz
s7evcsenko #5034 üzenetére
Koltoi tulzas volt.
Annyi fix, hogy osszehasonlitottam a logitech z533 hangfalamhoz ami raadasul analog modon van osszekotve a pcmmel es majdnem elsirtam magam mergemben.A logi melynyomoja elegge hallhatoan jobb volt, a sztereo hangfalak meg csak egy picivel voltam gyengebbek.
Azert nah.. Boven nagyobb elmenyt vartam. -
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
s7evcsenko #4922 üzenetére
Mit szeretnél? Azóta is működik...vegyem videóra?
Utána, most nem olvasok vissza, hogy egy vagy két ember, de egy legalább jelezte utánam, hogy bizony LG-nél nála is működik. (de ha nem jelezte volna senki, nálam akkor is működik és én magamnak jobban hiszek )
-
Revoltek
aktív tag
válasz
s7evcsenko #4808 üzenetére
Én találtam itthon egyet nagyon jó áron, de nincs hozzá hálózati adapter. Lehet hozzá olcsón szerezni akár utángyártott megoldást?
-
francia2003
csendes tag
válasz
s7evcsenko #4806 üzenetére
Köszönöm, meglatjuk, megjön, kipróbálom, aztan ha nem annyira oke, elpasszolom, aztán jön az M-es akar 😁
57-ert megérte szerintem.
Meg M-nel olvastam vevői véleményeket, sokan sokfélét írtak, és volt benne nem egy panasz, míg K-st meg csak dicsérték. Aztán meg a másik, hogy hogyan és hova helyezem el majd a mélynyomót, mert az én szobám is elég kicsi, kb mint a tiéd, méretre kb annyi. Lehet később majd rádiók, ha nem gabasz, tanács meg minden, mit hova, örülnék minden infonak 😁 -
francia2003
csendes tag
válasz
s7evcsenko #4800 üzenetére
Hello
Rosszul írtam, 100 forint híján 70 ezer lett volna
Úgy jött ki a -13
Fentebb már kerdeztem, mi a különbség az M és K 450 között. Aztán kaptam bőven infót, pontos leírást, mekkora a mélynyomó, kilóra mennyi, mit tud, stb
Aztán elmentem mediaba, meghallgattam az M-et, havernál meg a K. Már a médiában sem tetszett annyira az M, nem volt rossz, de aztán amikor meghallgattam lakásban a K-t, mondtam ez kell. Igazad van, hogy újabb konstrukció, meg amiket leírtál, de valahogy a K jobban bejön -
francia2003
csendes tag
válasz
s7evcsenko #4788 üzenetére
Köszönöm a linket, igaz nem ezt rendeltem meg, hanem a Samsung HW K450-et. Itthon 60 lett volna legolcsóbban, megrendeltem kintről, ahonnan ajanlottad az M450-et, így kijött 56.925-re.
13 ezret megspóroltam, így már kellemesebb 😁
Nem újracsomagoltat rendeltem, hanem zsír újat 😁 -
benvolio
őstag
válasz
s7evcsenko #4773 üzenetére
Az MPC-be a "Belső szűrők - Audio dekóder"-nél kell a "Bistreaming" alatt bepipálni a hangformátumokat.
-
RudY
addikt
válasz
s7evcsenko #4771 üzenetére
Most még kuszább lett.
Tehát a HDMI mellett az integrált hangkártya optikai kimenete is csatlakozik a bar-ra?
MPC beállításainál (Kimenet/DirectShow Audio) azt válaszd ki, amelyik tetszik, ez lehet NULL uncompressed is, illetve az Audió renderelőt (Belső Szűrők) is beállíthatod az alapértelmezett helyett bármi másra, amit tud a rendszered. Előbb-utóbb rátalálsz a legjobb beállításra. -
RudY
addikt
válasz
s7evcsenko #4769 üzenetére
Ha eleve a PC (vagy laptop) végzi a lejátszást, akkor bele fog nyúlni a hangba (is), különben hol és hogy tudnál választani pl. a filmeknél a hangsávok között? Ennek - szerintem - inkább csak előnye van, eleve finomabb hangebállításokat tudsz kiküldeni.
Mivel a VGA veszi át a hanglejátszást is az integrált hangkártyától (illetve inkább csak közvetít), így korlátozottabbak a lehetőségek, ami viszont nem igazán jelentős probléma a lejátszásnál.
Érdemesebb lenne azért normálisabb lejátszót használni MPClassic, VLC stb, amelyik szimpi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged