Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
válasz
francia2003 #4805 üzenetére
Azért az MM-ben a nagy térben soha nem fog úgy szólni semmi, mint otthon egy zárt szobában.
Nekem is volt K450-em, odaadtam öcsémnek, mert túl soknak bizonyult a 10m2-es szobába, aztán vettem egy K360-at, az meg utána már túl kevésnek tűnt, így eladtam.
Sokáig az aláírásomban lévő logitech-et használtam, nem volt rossz, csak hát a kábelek.
Most megvettem jóáron az M450-et és szerintem ugyan azt tudja, mint a K450, már amennyire emlékezhet az ember 1 évre visszamenőleg a hangra.
Én nagyon jó áron jutottam hozzá prime day napján, így nem is volt kérdés hogy mit vegyek, mert a K-s egy tizessel hosszabb volt.Lényeg, hogy már úton van, hasznád egészséggel.
-
AMD Power
titán
válasz
francia2003 #4799 üzenetére
M450 a legjobb ebben a kategóriában.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
francia2003 #4799 üzenetére
Ha 60 lett volna itthon, akkor csak 3k-t spóroltál, de hát sok kicsi...
Amúgy miért a K450-et választottad az M450 ellenében?
Mint írtam én is zsír újat kaptam, csak a csomagolása volt sérült.
1 évvel újabb konstukció, minimálisan nagyobb teljesítményű is... ugyan annyiért szerintem jobb vétel az M450. -
RudY
addikt
válasz
francia2003 #4757 üzenetére
Gyakorlatilag a mélynyomóban van különbség. Az újabb modellnél változtattak a tölcséren, az elhelyezkedésén is, de a tömegén is látszik:
K450 - 9,3 kg
Kisebb a tölcsér, hátul lélegzik és nagyobb a mély:
M450 - 7.2 kg
KB. egyforma méretűek és mindkettő az előlapon dolgozik:
Valószínűleg az M450-en ezek a módosítások finomabb és visszafogottabb hangzást nyújtanak (nem gyengébbet), a K450-nél - szerintem - túl nagyra és erőteljesre sikerült a mély, nálam legalábbis mindig vissza kell fogni, főleg DTS-nél.
Ha élőben tetszett a K450, nyugodtan veheted, legfeljebb többet kell a távirányítóhoz nyúlni, ha őrjöng a szomszédság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged