- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elux
tag
válasz
sewente #4493 üzenetére
Szia Sewente! Én is nem régen vettem a JBL Bar 5.1-et. Eddig nekem is szépen "muzsikál". Eddig egy furcsaságot vettem rajta észre. Este standby-ba kapcsolom, és sokszor reggel bekapcsolva találom. Ezt a mélyláda hátsó visszajelző világítós gombjáról is látom. Nem tudom, hogy miért kapcsol be. Ez nem jó, mert akkor egész nap 15W-ot fogyaszt. Arra gyanakszom, hogy esetleg a telefon kapcsolja be Bluetooth segítségével. Neked volt már ilyen tapasztalatod?
-
runner 125
nagyúr
válasz
sewente #4471 üzenetére
Mindenképpen padlóra tedd, hogy minél tisztább hangot kapj, hisz bútorra helyezve be tud rezonálni minden egyéb más is.
Hozzzáteszem magát a hangprojektort is érdemes felfúrni, nagyon agyalok rajta én is, h ha végre megjön az YSP-2700-am, veszek hozzá felfúrható fali konzolt.
-
BlueThunder
csendes újonc
válasz
sewente #4392 üzenetére
JBL BAR 5.1 van nekem is. Én is Size -től a Várpalotai sráctól vettem, korrekt megbízható.
Nagy megelégedéssel és számomra hangzásbeli új élményekkel gazdagodtam. Erős hangzású de lehet finomhangolni. Kicsi hangerőn is szépen és tisztán szól. A mély hangszórója igazi mozis élményt ad. Mivel panel harmadik emeletén lakom a szomszédok már nem tudták annyira élvezni, de megoldódott egy itt a fórumon kapott ötlettel. Radírt raktam a lábai alá és így már nem remeg a panel csak az ablak rezeg néha filmezés közben. -
hibavissza
veterán
válasz
sewente #4395 üzenetére
Nem azt írtam, hogy rosszul szólna vagy nem lenne jó a termék. Ezt nem tudom megítélni. Találni pár videót a JBL-ről (és még jó pár egyéb márkáról is természetesen), hogy micsoda ótvaros dolgokat képesek árulni a logójukkal consumer cuccoknál. Arról van szó, hogy nehezen vagy egyáltalán nem javíthatóra tervezik.
Érdemes azt mérlegelni szerintem. Az tény, hogy 70 ezerből jó eséllyel meg tudod csináltatni, ha véletlenül belenyúlsz. -
Elux
tag
válasz
sewente #4392 üzenetére
A Várpalotai eladótól nyugodtan megveheted 147eFt-ért. Én kettőt vettem belőle a barátommal. Teljesen korrekt, szállítólevelet ad hozzá. A készülék bontatlan, új termék. Személyes átvétel esetén Te bontod ki előtte, és kipróbálhatod. A készülék Amszterdamból, Hollandiából érkezik, két hét a beszerzési ideje. Fizetni utólag, az átvételkor kell.
Én meg vagyok elégedve vele, a készülék is tetszik. -
Darksiders84
aktív tag
válasz
sewente #4392 üzenetére
Én is most akarok venni és nézegettem nem csak boltban 10-15 ezerrel kedvezőbben új természetesen garanciásnak mondott de ha gond lenne vele akkor itthon nem igazán tudnák vele érvényesülni ezért inkább csak hivatalos helyről EDigitálból. Amit én néztem amúgyis 70 ezer nem nagy különbség a 10 ezer viszont a te esetedben ha pl 40-50 ezer akkor saját döntés alapján mérlegelj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged