Új hozzászólás Aktív témák
-
Elux
tag
válasz
BlueThunder #4400 üzenetére
Nekem is JBL Bar 5.1 van. Hogyan lehet finomhangolni? A programozott hangzás képektől hogyan lehet eltérni?
-
Elux
tag
válasz
BlueThunder #4337 üzenetére
Még nem írtam Gábornak, mert még azt sem tudom biztosan, hogy mindent jól csinálok-e a beállításnál. A HDMI-t húzzam ki a beállítás alatt? Megpróbálom még áramtalanítani először és újra tesztelni. A beállítás alatt a kimenet mindegy, hogy milyen állásban van?
-
Elux
tag
válasz
BlueThunder #4327 üzenetére
Igen, a soundbar érzékeli a mikrofont, mert kiírja, hogy "Connected". Ezután elinditom a távirányítóval a kalibrálást. Ezt is kiírja, és elkezdtem visszaszámolni. 5-4-3...1. Ezután 10 másodperc csend, és megjelenik a "False" felirat. Tehát nincs közben sistergés, semmi hang.
-
anjani182
őstag
válasz
BlueThunder #4328 üzenetére
Nem tudok mit mondani, be kell dugni és kész, majd indítani a kalibrációt
-
anjani182
őstag
válasz
BlueThunder #4323 üzenetére
Nálam több volt mint 1 méter, nem is értem ezt?! Tehát a fejedtől maximum 2 méterre lehet a 2 hangszóró együttvéve? Ez érdekes felvetés! Irreális!!!
Elux: sisteregni kellene 2x is, nagyon hangos lesz!
-
Elux
tag
válasz
BlueThunder #4323 üzenetére
Így tettem, de a hangszórók meg sem szólalnak. Sistergő hangot kell adnia?
Ezek meg sem mukkannak. -
Elux
tag
válasz
BlueThunder #4303 üzenetére
Megjött a JBL Bar 5.1 készülékem. Eddig jó tapasztalataim voltak. A beszédhang is tisztább lett, és a moziélmény sem maradt el. Néhány hangtesztet futtatás rajta, és szép hangja van, a térhatás kiváló, a DTS is hozzátesz. Először a surround hangszórókat elől nézetben felallitottam, de rájöttem, hogy a keskenyebb oldalán jön a hang, így most lefektetve használom. Az akkumulátorokat még nem sikerült lemeriteni (10 órát még egyhuzamban nem hallgattam). A HDMI ARC jól végzi a dolgát. A tv távirányítóval kezelem.
Egy dolog még nem sikerült : a beállító mikrofonnal a hang beállítása. Elkezdi a műveletet, 5-től visszaszámol, de pár másodperc múlva hibaüzenetet ír ki (FALSE).
Mi lehet a hiba? Mit nem csinálok jól? Sajnos elég gyenge a leírása. -
Elux
tag
válasz
BlueThunder #4300 üzenetére
Megnyugodtam. Sőt még jobban örülök, mert én is ugyanitt rendeltem Hollandiából és azonos áron. Várpalota, ugye?
Akkor már azon sem kell izgulnom, hogy pecsapnak-e. Holnap megyek érte.
Köszönöm a hasznos segítséget.
U. I. : valami üzembehelyezési útmutatót kaptál hozzá? Úgy tudom, valami beállító mikrofon is van hozzá. Azt hogyan kell használni?
Esetleg van valami hasznos észrevételed a beüzemeléssel kapcsolatban? Az akkukat érdemes először 12 órát tölteni? -
Elux
tag
válasz
BlueThunder #4297 üzenetére
Örülök a pozitív visszajelzésednek. Remélem én sem fogok csalódni benne. Csak megijesztett az edigital.hu oldalon olvasott vélemény.
https://edigital.hu/hangprojektor/jbl-bar-51-4k-ultra-hd-soundbar-hangprojektor-p531600?gclid=Cj0KCQiA5t7UBRDaARIsAOreQthPan3XNmkmZa7nfwrbIZMkYmJ6v-eCxBknVhJ4qZJfucwyfT-tS5waAvLdEALw_wcB -
benvolio
őstag
válasz
BlueThunder #4290 üzenetére
Én ehhez a mélyládához inkább vágatnék műkövessel egy 2cm-es műkőlapot alá a sub méretében, és a lap aljára tennék négy hangfaltüskét.
-
hibavissza
veterán
válasz
A gumi nem a legjobb rezgéscsillapító. Kőzetgyapot vagy puha szivacs (polifoam/hungarocell nem jó). Ha lefelé sugároz a doboz, akkor pl. a 10-20 centis kőzetgyapot lap tetejére falemez és azon áll a mélyláda. Sajnos a magyar házgyári panellakásokban ez is csak extra alacsony hangerőnél segít, mivel a tervezők nem választották le akusztikusan a tereket.
-
Elux
tag
válasz
Rendeltem én is most egy JBL Bar 5.1-et, szombaton megyek érte. Milyen tapasztalatod volt eddig? A TV beszéd hangja jobb lett?
Sajnos én is Társasházban lakok, és egy kicsit előre félek a környező szomszédoktól. Remélem, azért jól választottam a JBL-el, mert eddig vegyes véleményeket olvastam róla. -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Én régen az Orion HS-511 hangfalaim alá tettem 4 - 4 db. kövérebb fajta Elefánt-radírt a rövidebb oldalára állítva, hogy ne menjenek át a rezgések a hangfalak alatt lévő szekrényekre.
Filléres tétel volt, és nagyon jó rezgéscsillapítóként szolgált! A viszonylag puha gumi a hangfalak súlya alatt kissé összenyomódott, és kiváló rezgés- és lengéscsillapítóként funkcionált.Ha van némi súlya a mélynyomónak, akkor érdemes egy próbát tenni - ha még lehet kapni ilyen radírgumit - ha Neked is bejön, akkor megspórolhatsz huszonpárezer Forintot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest