- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
válasz
runner 125 #4472 üzenetére
Szia,
Ha a Samu M450-hez adják alapból a fali konzolt akkor szerintem te is találsz majd a csomagban.
(egy többszörös régi vásárlód
)
-
törölt tag
válasz
runner 125 #4444 üzenetére
A múlt hét végén vásároltam.
Valóban megdöbbentő a hangzása, tényleg mintha lenne máshol is hangszóró, nem csak szemben.
Ez alatti kategória megvásárlását megbántam volna (van házimozis előélet).
Nagyon szép a projektor maga, a mélynyomó 30x30cm alapterületű.
A dobozban benne van a vezetékes összekötő kábel szett, ez két darabból áll.
Talán a mély RCA kábelét érdemes lehet cserélni, nagyon vékonyka.
A hang kalibrálása egy pár perces folyamat, a mérőmikrofonnal jól megoldja a bemérést.
Egyedül a hdr átvitelen akadtam fenn, de ezt egy külföldi fórumon megtaláltam, egy speciális menüben kell átállítani a 4k módot.
3db hdmi bemenet van rajta, egy out/arc, 4:2:2-t támogat ezzel a fenti beállítással.Ha bármi kérdésed van, nyugodtan keress.
-
Draken
őstag
válasz
runner 125 #4430 üzenetére
Megérkezett már az ysp-2700? ha igen, vélemény?
-
ftt
tag
válasz
runner 125 #4430 üzenetére
az egy komoly cucc
hó végéig ott épp 15% kedvezménnyel, ha igaz
-
VaDy
tag
válasz
runner 125 #4406 üzenetére
Szerintem ezzel úgy vannak az emberek h fontosabb a kép, mint a hang, Én is ezt vallom.
Én egy sony tv t vettem tavaly black fridaykor,(240ért) most jutottam oda h veszek hozzá valami soundbart, de csak mert haver mesélte hogy vette valami gagyibbat 20ezer ft ért és "olyat szól" az alap tv hangszórójához képest h befosás, óriási különbségről számolt be.
Elkezdtem nézelődni és ugye mindig van kicsit több pénzért jobb ...szerintem marad ez a 450es samsung, ennek kb. a felét szerettem volna rászánni csak.
Én pont akkor lepődnék meg ha valaki közel annyit, vagy netalán többet költene el hangra mint képre. -
RudY
addikt
válasz
runner 125 #4406 üzenetére
Tökéletesen egyetértek veled, de a többség "átlagos" felhasználásra szánja ezeket a hangkeltőket. A TV adások, a lemezes és egyéb kiadványok sztereó (jobb esetben DD, DD5.1) magyar hangsávja, sajnos nem feltétlenül igényel komolyabb berendezést. Itt persze felmerülhet, hogy a képminőség sincs igazán kihasználva megfelelő forrás nélkül, de hát az a jövőben változhat, a hazai hangsáv viszont nem.
-
Kroni1
veterán
válasz
runner 125 #4330 üzenetére
Ezt már február eleje óta nyomatják, én is elgondolkodtam, hogy kéne venni fülest meg egyebeket mert megérné..
Hogy vált be a 2700-as?
-
ftt
tag
válasz
runner 125 #4287 üzenetére
gratula!
-
Draken
őstag
válasz
runner 125 #4287 üzenetére
Grat! Kíváló döntést hoztál!
Én pedig most lettem ex780 tulaj! Van konzolod is ezek mellé?
-
tipcsi72
csendes tag
válasz
runner 125 #3862 üzenetére
Mini usb-s telefontöltő is jó hozzá gondolom. Habár még nem néztem meg a paramétereit.
-
tipcsi72
csendes tag
válasz
runner 125 #3858 üzenetére
kb 20 m2-es a nappali. Betölti rendesen. A mélynyomót külön lehet szabályozni.
-
Kroni1
veterán
válasz
runner 125 #3862 üzenetére
Úgy néz ki mégse SJ7 soundbart veszek. Most olvasgattam az erősitős topikban és kiderült, hogy a Yamaha 4071-es Musiccast-os erősítője sokkal széleskörűbb szolgáltatások mellett (FM és internet rádió, Wifi, DLNA stream NAS-ról, stb.) ugyanúgy képes együttműködni a TV-vel, HDMI CEC funkcióval mint amit a soundbar-tól vártam, szóval úgy döntöttem inkább veszek egy olyat, a hangfalaim úgyis megvannak hozzá.
Ezzel nem kell lemondanom a vezeték nélküli AKG fejhallgatómról, ami éjszakai filmezésnél jól jön majd, és nemcsak Bluetooth bemenetet tud, de akár kifelé is képes továbbitani a hangot pl. BT fülesre vagy BT hangszórókra.Sajnos nem lesz olyan kompakt, de ez van, maradok erősítős..
-
Kroni1
veterán
válasz
runner 125 #3858 üzenetére
Még nincs meg, de nekem is pont egy 30nm nappali + konyha kombóba lesz, ahogy én hallottam a hangját szerintem megtölti majd.. De saját tapasztalatom csak januárban lesz, akkor tervezem megvenni.
-
cotag
senior tag
válasz
runner 125 #3770 üzenetére
Jól látod. Az valamiféle bemutató fal lehet a képen, és jól látszik hogy a "fal"-ból jön ki a kábel. Simán egy teló töltő lehet a betáp a fal túloldalán.
(Amúgy kibírható hogy este mikor tv off, visszateszed őket a főegységre töltődni. Megkell szokni...) -
cotag
senior tag
válasz
runner 125 #3762 üzenetére
Nemtalálkoztam még ilyen töltős falitartóval, de mindkettő háttérsugárzó tölthető microusb-s töltővel.
-
hibavissza
veterán
válasz
runner 125 #3676 üzenetére
Huh, ezt is meg kellene hallgatni. Elég jó a specifikációja és remekül néz ki a képeken. Az ára pedig elég baráti.
(#3688) F_Peter: ok, telefonálgatok.
-
ftt
tag
válasz
Úgy tudom, rendes tekerentyűkkel, gombokkal is állítható az SB450 mélyládája
-
Don77
tag
válasz
Azt néztem én is, ugye kb annyi a különbség hogy a 207 tudja a dtsx-et, van használtan egy 4100 potom 44 hangszóróval
Kíváncsi lennék milyen lehet.
Szerk.: Most nézem a 306-on nincs hdmi??! -
F_Peter
őstag
válasz
runner 125 #3619 üzenetére
Az kérdés hogy átengedi érintetlenül a Dts-t a mostani cuccod, mert ha azt sem tudja, akkor hiába fogja tudni a soundbar nem fog hozzá átjutni.
Egyébként tv-k belső media lejátszójánál szinte csak jobbat lehet venni (igen, még a 10ezres kínaiak is általában). Egy ilyen meg megoldja az ilyen problémákat bizonyos szinten.Huba : nincs mit. Ettől függetlenül azt mondom hogy hallgasd meg őket. A Jbl-t azt azért be kell tudni állítani, szóval nem mindegy hol hallgatod.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
runner 125 #3598 üzenetére
Kb. ezek az ajánlott típusok:
JBL SB450
JBL SB350
LG SJ7 - ez állványos sztereo szettként is használható + az egyik része hordozható BT hangszóró beépített aksival
Újabb JBL-ek, amikről kevés az info:
JBL Bar 2.1
JBL Bar 3.1Bár nem soundbar, de ezek is helytakarékos cuccok, és szerintem nem rosszak:
Klipsch R-15PM - ez egy aktív hangfal, USB DAC-ot is tartalmaz, csak rádugod a laptopra, számítógépre, és mindent a hangcucc végez, nem kell külön jó minőségű hangkártyával bajlódni...
Jamo DS7 -
F_Peter
őstag
válasz
runner 125 #3598 üzenetére
Ízlés kérdése. Muszáj meghallgatni őket.
Mozisabb hangzáshoz (erős és jó mélyláda) az egyik kedvelt ebben az árkategóriában a jbl 450es.
Jbl-nek vannak már idei típusai is, de azokról meg kevesebb az infó.Azt tudni kell hogy mivel soundbar, ezért valamilyen kompromisszumot kell kötni mindig.
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #3577 üzenetére
Sziasztok, erre senki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest