- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kroni1
veterán
válasz
user01 #10832 üzenetére
Értem köszi!
Nekem sajnos ott a nappali mögött a vele egy légtérben lévő konyha és étkezőasztal van a kanapé mögött, ahová a hátsókat kéne rakni. Volt már 5.1-em de nem nagyon fog hiányozni ha a soundbar szépen szól, pont a helyhiány miatt kell ilyen kompakt rendszerben gondolkodnom.
-
Kroni1
veterán
válasz
user01 #10828 üzenetére
Köszi, ez már nekem nagy segítség, akkor ezek szerint csak kompatibilis a home app-al de nem egy teljes értékű home assistant eszköz!
Egyébként amúgy meg vagy vele elégedve?! Megpróbálok meghallgatni egyet majd valahol, aztán a hónapban lehet hogy meg is veszem ha tetszeni fog a hangja.
-
Kroni1
veterán
válasz
user01 #10822 üzenetére
Én a teszteket átnyálazva most pont a Sony HT-ZF9-et néztem ki magamnak, talán az már alkalmi zenehallgatásra is jó lehet nem vájtfülü családtagjaimnak..
Azt nem tudom, hogy ezeken csak addig működik a google assistant amig be vannak kapcsolva (gondolom igy van), vagy esetleg standby módban is figyel mint egy home mini eszköz, vagy ennek nincs is mikrofonja és csak berakható az eszközök közé de hangutasitást nem fogad..
Erre nem találtam infót, ha mondjuk állandóan figyelne és kiváltalá a home eszközt az nem lenne rossz, bár úgy gondolom a fogyasztása azért jóval magasabb lenne, ergo erre kár volna folyamatosan üzemben tartani.
-
AttiMM
csendes tag
Elhiszem (mondjuk a Sony hangban erős volt (mármint a kommersz kategóriában)). Nem tudom, hogy ilyet lehet-e a Samsung soundbarokkal is csinálni, de attól még úgy vélem, hogy ez már csak bűvészkedés a technikával. Hiszen a sztereóban alapvetően hiányzik ez az információ, az elektronika valamit kiválaszthat, hogy szerint a zongora mögöttem van, de a képen meg azt látom, hogy előttem
-
Gaben92
őstag
Közben megérkezett a mai nap folyamán de azért köszönöm a választ.
Eddig tetszik a cucc kipróbáltam pár filmmel. Ami kicsit furcsa, hogy a TV mezei 2.0-ját is rákeveri a hátsókra valahogy, anélkül mondjuk tudnék élni.
Közben elgondolkodtam azon, hogy ha veszek állványt egy kis takecolással rá tudom erősíteni úgy a kanapéra, hogy a kanapét se b.szom szét és még jól is fog kinézni. (Oldallap levesz, felcsavarozom a szárát a kanapé oldalához, oldallap vissza, és akkor lényegében az oldallap és a hátlap találkozásánál fog kijönni az állvány rúdja.) Ahogy olvasgattam ez még mindig szerencsésebb elhelyezés mint a "2,5m-rel mögöttem 3,6m magasan".
-
dugesz77
őstag
Az lehet,hogy ismeri de mit kezd vele ha hiányzik a hátsó center DTS-ES Discrete esetén? Matrix oké... Nem értem miért erőszakolják ezt bele egy 5.1-es (én 3.1-nek hívnám még a hátsó hangszórókkal is csak) rendszerbe. Atmos/DTS-X is ismeri de minek? Az sohasem lesz valós ,csak mesterkélt. Írjanak rá DTS 5.1-et meg DD 5.1-et jóindulattal és csókolom. (tudom eladhatatlan lenne)
-
törölt tag
"Egyelőre csak TV-vel használom optikai kábellel (ARC-ot nem tud a TV), de hamarosan az is cserére kerül. A lényeg, hogy semmilyen virtuális megoldás nem tudja pótolni a valódi 5.1-et."
És így is meg vagy vele elégedve? Tényleg jönnek felülről is hangok??? Tesztekben azt hallottam, hogy azért ez nem igazán működik ahogy állítják.
Pedig optikain nincsenek is HD hangok, csak sima 5.1 vagy DTS 5.1.... HDMI kell a totál éményhez! Szerencsére 4K/60P/YUV4:4:4-ban tudja!!!
HDMI-BEMENET
Dolby® Digital, Dolby Digital Plus™, Dolby® TrueHD, Dolby Atmos®, Dolby® Dual mono, DTS®, DTS-HD High Resolution Audio™, DTS-HD Master Audio™, DTS-ES, DTS 96/24, DTS:X™, LPCM (2 cs. / 5.1 cs. / 7.1 cs,), DSD (2 cs. / 5.1 cs.),OPTIKAI BEMENET
Dolby® Digital, Dolby® Dual mono, DTS®, LPCM 2 cs.https://www.sony.hu/electronics/hangsugarzopanelek/ht-zf9
Nekem egy 13 nm hálóba kellene, gondolom te nagyobb szobában használod...
-
törölt tag
SONY HT-ZF9 hangprojektor MOST a Média Marktban 180e + hozzá a hátsók a 75 a Sony boltban az 255e... minél tovább nézegetem annál drágábbak felé tolódok! Fenébe...
De ez legalább MINDEN ma ismert formátumot tutira visz (remélhetőleg még sok-sok évig elég lesz)!! Hááát, egy gyenge pillanatomban lehet megrendelem! Inkább ez 255-ért és hibátlan mint 130-150-ért valami ami árnyéka ennek és a HD hangokat nem is játsza le rendesen!
Dolby® Digital, Dolby Digital Plus™, Dolby® TrueHD, Dolby Atmos®, Dolby® Dual mono, DTS®, DTS-HD High Resolution Audio™, DTS-HD Master Audio™, DTS-ES, DTS 96/24, DTS:X™, LPCM (2 cs. / 5.1 cs. / 7.1 cs,), DSD (2 cs. / 5.1 cs.)
-
Gaben92
őstag
Szia,
Még nem vettem meg mert nem tudom hova tudnám rakni értelmesen. A lakás elrendezése miatt nem lenne egyszerű elhelyezni, főleg a tápkábel elhúzása miatt, és akárhogy gondolkodom mindenképp aszimmetrikus lenne a hátsók felállása de nagyon. De gondolkodom a megoldáson erőteljesen.
Egy módot találtam eddig ahogy fel tudnám rakni (mögöttem lévő fal), de ott az egyiket tuti elérné/leverné a macska, a másiknak meg kéne 5m tápkábel a legközelebbi aljzatig.
Viszont megvettem az Apple TV 4k-t, szóval meg lett válaszolva minden kérdésem.
Akit esetleg érdekel:
- TV - soundbar - Apple TV a felállás
- Apple TV távirányítója tudja kezelni a soundbart, TV távirányító soundbaron keresztül is tudja kezelni az Apple TV-t, szóval megy a CEC frankón
- Soundbaron keresztül is megy minden, automatikusan 4k Dolby Vision/Dolby Atmos párosra állt be a cucc és működik minden ahogy kell, HDR-el sincs probléma.
- Végül Plex kliens lett Infuse Pro-val mert rohadt sok animém van és nem igazán ment a metaadatok kezelése (kevert mindent mindennel) az Infuse-nak, viszont most a Plex metaadatait használja, onnan meg a HAMA lekap szinte mindent tökéletesen. Egy-két dolgot kellett csak megpiszkálnom. Akinek esetleg van jobb megoldása, vagy ötlete arra vevő vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Hobby elektronika
- BestBuy ruhás topik
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest