- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolom89
senior tag
válasz
CharlieDrop #15263 üzenetére
Mindenféleképpen legyen külön mélysugárzó ha el fér, nagyon sokat dob az élményhez
Egy kicsit más: LG C2 tv beépített 2.2 hangszórói meglepően jók, kaptak atmos minősítést de ugye köze nincs hozzá.
-
Zolom89
senior tag
válasz
CharlieDrop #15255 üzenetére
Srácok, ez csak egy 100ezer Ft-os bár, Atmos hangzasra nem ezt kell venni… nem arra való, de filmezesre ezerszer jobb élmény mint egy tv beépített hangszórói. Nyilván próbálkozik térbeli hangzást elérni, de csodát ne várj.
-
sakal83
addikt
válasz
CharlieDrop #14077 üzenetére
A The three jobbnak tűnik, de majusban jo nagy arugras volt.
-
sakal83
addikt
válasz
CharlieDrop #14075 üzenetére
Nem halottam meg, de nagyon belepo lehet a termekpalettan. Akkor inlabb a bose szerintem.
-
sakal83
addikt
válasz
CharlieDrop #14056 üzenetére
-
Vastika
tag
válasz
CharlieDrop #9775 üzenetére
Még egyszer:
"Igen, ezért kezdtem úgy, hogy "ha van helyed" ;-)"
Szóval HA VAN HELY!
Ha nincs, akkor nincs ;-) -
válasz
CharlieDrop #8972 üzenetére
Ha a tv nem tudja,akkor csak az optikai összekötés marad,a tv hdmi-jén nem fog hang menni az sb felé.
-
Sanya
nagyúr
válasz
CharlieDrop #8937 üzenetére
Majd írj egy véleményt a termékről, ha megveszed.
-
Sanya
nagyúr
válasz
CharlieDrop #8934 üzenetére
[link] esetleg ez?
-
Sanya
nagyúr
válasz
CharlieDrop #8928 üzenetére
-
Sanya
nagyúr
válasz
CharlieDrop #8925 üzenetére
bose soundtouch 300 azt 180.000-ért vettem. az 500-as kijön 250-ből a kisebbik mélyládával együtt is.
-
Piftuka
veterán
válasz
CharlieDrop #8827 üzenetére
Egyetértek. Nálam egyébként hely van az elhelyezésére, de természetesen én sem bánnám, ha létezne olyan kompakt megoldás, ami ezt kiváltaná. A "szellősebb" tér, és a letisztultabb látvány mindig előny.
Csak amikor elkezdtem a soundbar kategóriában nézlődni, nem tudtam, hogy ennyire kicsi, szinte nem létező a választék a ténylegesen vezeték nélküli megoldásokból. (Két típus a teljes piacon.)
És a fenti hozzászólásommal arra utaltam, hogy ha már végig kell húznom bármilyen kábelt akár ideiglenesen is a szobán, és árban is kb. ugyanott vagyok, akkor maradok a dedikált erősítő + hangfalszett megoldásnál.
Egyébként a surround hangszórókat annál a megoldásnál is csak filmnézés közben helyezném el a megfelelő pozícióban. Minden egyéb esetben a sztereo hangfalpár mellett lennének elhelyezve.
-
goe1
tag
válasz
CharlieDrop #8720 üzenetére
Azt mindenkinek a pénztárcája dönti el meg, hogy mekkora helyiségben hallgatja. Ha van lehetőséged mindenféleképpen hallgasd meg. Nekem a nagytesónak a tavalyelőtti változata van (Soundtouch 300, 16-18 négyzetméteren használom) kb. 1 évig mélynyomó nélkül használtam, nagyon szerettem a hangját, nagyon jó magas, közép,mély hanggal, aztán rendeltem Németországból egy mélynyomót, mert itthon drága volt és egy fórumtársunk írta hogy kintről jóval olcsóbb. Így már érezni is a mélyet nem csak hallani. Nekem megérte, Onkyo + Dali párosítást cseréltem le, nagyon szeretem a hangját.
-
válasz
CharlieDrop #8587 üzenetére
Miért lenne nehéz?
Ok,nincs hdmi,így a hdmi arc plusz kényelmét nem lehet vele élvezni,de ott az optikai csati.
Az ősök tv-je nem egy friss darab,ott is optikán van összekötve a tv a soundbarral. -
válasz
CharlieDrop #8585 üzenetére
[link]
2x50W sztereó,optikai bemenet,bt,sub kimenet,táv.
Egy igen korrekt kis erősítő.
Persze hangfalakat is gyárt ez a cég. -
benvolio
őstag
válasz
CharlieDrop #8516 üzenetére
Nem, csak emlékeztem, hogy ebben van.
-
benvolio
őstag
válasz
CharlieDrop #8504 üzenetére
LG SL6YF
-
válasz
CharlieDrop #6635 üzenetére
Örülök, hogy tetszik.
Ezt elolvasva szerintem mindenkinek tiszta lesz a kép, hogy mi a különbség egy soundbar és egy hangprojektor között, rálátva a kétfajta egység működésbeli és hangzásbeli eltérésére.
-
dugesz77
őstag
válasz
CharlieDrop #6318 üzenetére
Régebbi AVR-ek tuti nem szerették (Onkyo +Denon) ott volt amelyik elszállt kábel ki/be dugásnál bekapcsolt állapotban.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
CharlieDrop #6314 üzenetére
(#6313) peti85 és (#6314) CharlieDrop
Nem tudom, lehet rosszul tudtam, de több helyen olvastam már erről, hogy HDMI-t csak úgy nem húzkodunk ki-be áram alatt...lehet csak tévesen kering rossz a infó a neten
-
Angel2014
addikt
válasz
CharlieDrop #6211 üzenetére
-
Angel2014
addikt
válasz
CharlieDrop #6208 üzenetére
Azt mondták nem...a hdmi hogy ossza szét az 5.1 et?
-
Angel2014
addikt
válasz
CharlieDrop #6205 üzenetére
Ezt nem értem..nekem 5.1 van vettem hozzá hátsó vezeték nélküli szettet azt mondták, hogy a HDMI nem tudja szétosztani a hangsávot csak az Optikai kábel és csak azzal lesz teljesen jó térhatás. ő lenne az. [link]
-
Angel2014
addikt
válasz
CharlieDrop #6202 üzenetére
Optikai azért mert egy minőségi kábellel sokkal tisztábban szebben szóljon és a 5.1 et jobban szétosztja.. A HDMI meg azért , hogy az ANYET cec is menjen. Vagy ti nem így csináljátok?
-
Sanya
nagyúr
válasz
CharlieDrop #6109 üzenetére
Sajnos egy sem. Koax, optika vagy bluetooth.
-
user01
aktív tag
válasz
CharlieDrop #5982 üzenetére
Nem baj! Az ARC csak arra való, hogy a tv azon küldi a hangot a hdmi-n. A soundbar-on az ARC hdmi egyben a video kimenet is. Azt a tv-n bármelyik hdmi bemenetre dughatod, azon küldi a képet a soundbar.
-
user01
aktív tag
válasz
CharlieDrop #5980 üzenetére
Igen, az a kimenet (video). Ha a tv-n nincs ARC, akkor a sima hdmi-be dugd, ekkor a tv hangját optikai kábellel juttathatod a soundbar-ra.
-
wierra
senior tag
válasz
CharlieDrop #5978 üzenetére
ARC-t kötöd a TV-re (amennyiben a TV-n is van ARC-s HDMI).
-
forguet
senior tag
válasz
CharlieDrop #5961 üzenetére
Nem tapasztaltam semmi gondot vele...pedig gondolom nekem már a friss van fent, mert online van folyamatosan.
-
peti85
senior tag
válasz
CharlieDrop #5963 üzenetére
Még úton van, de igen, Magnifi Max lesz. eBay-en vettem USA-ból, így még egy kis időbe beletelik.
-
peti85
senior tag
válasz
CharlieDrop #5961 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok, mert kerestem, de nem találtam erről semmit hogy megváltozott a hangja fw frissítés után. Olyat viszont igen hogy pattog valakinek a surround hangszóró, de én a nélkülit vettem
-
forguet
senior tag
válasz
CharlieDrop #5959 üzenetére
Nincsenek gondok a Polkkal btw. Nagyon fasza, leviszi a hajad es jo a connectivity is.
-
Gaben92
őstag
válasz
CharlieDrop #5670 üzenetére
Gondolom a soundbar-ról beszélsz (csak mert minden Sony
)
Igen, a soundbar-on van egy HDMI kimenet, azzal van összekötve a TV HDMI 3-as bemenetével (ez támogat ARC-ot), illetve van rajta 2db HDMI bemenet is.
A full összeállítás úgy néz ki, hogy:
TV:
HDMI 1 4k30: üres, néha laptop
HDMI 2 4k60: PS 4 Pro,
HDMI 3 4k60: Soundbar
HDMI 4 4k30: XBOX ONE XSoundbar:
HDMI 1 4k60: Apple TV 4k
HDMI 2 4k60: üresA lényeg az, hogy a TV és a soundbar is képes átengedni magán módosítás nélkül mindent, így ha a PS-en játszok akkor ugye a képet feldolgozza a TV, viszont a hangot csak átdobja a soundbar-nak. Viszont ha az Apple TV-n filmezek akkor az Apple TV elküldi (például) a 4k60 Dolby Vision képet és a TRUEHD7.1 hangot, a soundbar feldolgozza a hangot, a képet pedig csak továbbdobja a TV-nek anélkül, hogy hozzányúlna. Így lényegében minden hangot a soundbar szólaltat meg, teljesen mindegy, hogy a forrás a PS, XBOX, a TV vagy az Apple TV. A hangfeldolgozást mindig a soundbar végzi, a képfeldolgozást pedig a TV, és elvileg sosincs minőségvesztés.
A kulcs ott van, hogy a Soundbar képes minden képformátumot áttolni magán a TV felé. (Apple TV 4k60 HDR, Dolby Vision-ben üzemel) szóval elviekben nincs semmi amit a soundbar megfoghat.
-
pauliboy23
senior tag
válasz
CharlieDrop #5670 üzenetére
Igen, nekem is volt egy ilyen panasonicom, de a hangja nem igazán...visszaküldtem, de van amelyik átviszi a 4k60-at.
-
Gaben92
őstag
válasz
CharlieDrop #5667 üzenetére
Szia,
Köszi szépen.
Elvileg nem kéne, hogy gondot okozzon, főleg mivel minden Sony és elég jól működnek együtt. A Soundbar is támogat mindenféle passthrough-t, szóval elvileg nem okozhatna gondot semmi. Az Apple TV 4k jeleit gond nélkül továbbítja a soundbar a TV felé, még a 4k Dolby Vision tartalmakat is, szóval ezzel az összeállítással nem lehetne gond... elvileg...
De volt aki írta, hogy neki a PS4 Pro-t a TV-re kellett kötnie, mert ha a soundbarra kötötte akkor gondok voltak a HDR-rel, megnövekedett az input lag, stb. Olvastam olyan HT-ZF9-ről aminek szintén baja volt a HDR passthrough-val, viszont ha jól rémlik azt cserélte is a Sony. Nálam tökéletesen megy minden egyelőre szóval boldog vagyok.
Ha majd lesz hozzá ingerenciám akkor szerintem átrendezem a kábeleket, mert jelenleg a ONE X sima HDMI-be van dugva és az most csak 30Hz-en megy, de egyelőre nem érdekel mert most inkább a PS játékok foglalkoztatnak. De szeretem a konzisztenciát, szóval (ha tényleg nem okoz gondot a soundbar) majd a konzolokat a soundbar-ba akarom átkötni, az Apple TV-t pedig a HDMI2-be.
Ami miatt aggódok az leginkább a PSVR (tegnap akartam venni egyet, csak nem volt a boltban... gondom karácsonyra elvitte mindenki a gyereknek
), mert ott viszont szerintem már a PS és a TV között már 3 kábel lenne. Szóval addig nem akarok baromkodni vele míg meg nem veszem a VR-t.
-
ftt
tag
válasz
CharlieDrop #5667 üzenetére
pl. a szomszéd átdörömböl a falon, hogy "halkabban !"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged