- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
A Yamaha—ról, én azt szerettem volna, de nézelődve sok olyan dolgot olvastam, amiben nem találták jó vételnek.
Igazából nem hallottam a többit, de szvsz a 450, és a hasonló árban lévő LG, Samsung, (lehet más is) amiket itt ajánlanak, jó kompromisszum, de az olcsóbbak sokkal gyengébbek, többet meg nem ér,mert a kialakítása gátat szab a hangnak, és a hangképnek. Ez a 120~140 ropi a határ. -
Tommmysun
aktív tag
Az igen, de ha átváltod éjszakai módba, ott már nagyon nem kéne ... vagyis nekem ott már egyáltalán nem hallani, de normális esetben a Clear Voice funkciót használom TV-zés közben és ott is alig észlelhető (szól, tehát nem kapcsol ki teljesen, de fülelni kell, hogy mik azok a frekvenciák, amit a mélynyomó tesz hozzá). Viszont néha elfelejtetek visszaváltani "Movie" módról és fárasztónak én akkor sem mondanám, szóval a párbeszédek meg a híradók ott sem "dünnyögnek", csak ha van valami zene vagy hangeffekt, stb.
-
-
Tommmysun
aktív tag
Az a baj, hogy nekem is ez az első, így nem nagyon van összehasonlítási alapom :/ ... nem tudom, hogy mennyire normális a működése az enyémnek, de filmnézés közben egyáltalán nincs hiányérzetem a mélyek terén, szóval ebből gondolom, hogy alapvetően jól működ, csak a TV adásokat sugározzák olyan gyenge hangkódolással, hogy ennyit szól ... de így hogy te meg azt mondod folyamatosan brummog TV-zés közben is, már tényleg nem tudom mit gondoljak
-
Tommmysun
aktív tag
Hát én akkor már nem tudom mi van az én cuccommal... nekem TV-zés közben alig hallani! Az SW hangja általában 7-esen van, de ha maxra tekerem TV-zés közben akkor sem zavaró (a forrás Telekom IPTV). Viszont ha egy filmet nézünk, akkor megjön és ha feltekerem, akkor elég komolyan dörren! Nem mondom, hogy valós a 330W de azért van benne erő bőven!
De az igaz, hogy TV-zés közben kicsit inkább vérszegénynek tartom én is .... de én úgy voltam, hogy ez ilyen ... most viszont már nem tudom mi van -
B-L-A-C-K
titán
Azért volt már egy jópár soundbarom, nagyrészével nem az volt a baj hogy sok, hanem hogy gyenge, nem is teljesítményben, hanem minőségben. Ez egy 2x ekkora szobába lenne jó, hangjával nincs gond, ide nekem meg a Sony 370es volt ami verhetetlen, mindig bánom eladtam...
Na de hátha találok majd idővel.
-
Gsx-rr
veterán
Nekem otthon Jbl400 van,pont arra jo amire hasznalom, neha bekapcsolom egy-egy filmnel vagy ha zenet akarok hallgatni.
Az irodaban van egy kb 10 eves Technics erosito es Jbl hangfalszett amibol az egyik van csak bekotve de igy is eg es fold a kulonbseg annyira szepen es tisztan szol a Soundbar-hoz kepest.pedig nem vagyok vajtfulu.
Ha van hely es nem rontja a nappali osszkepet szerintem egy stereo rendszer jobb valasztas. -
most végre a tv-t is felraktuk a falra, az egész alatta lévő szekrényt megszüntetem (ha mégis marad egy kisebb szekrény, akkor esetleg annak a tetejére egy cambridge audio tv5...). kis lejátszó lesz szintén a falon, meg egy hangproji, minden mást eltakarítok. imádom a hifit, mekkorákat zenéltem/játszottam vele, de itt most tök fölösleges. és egy 6-7 hónapon belül
nálatok is az lesz szvsz.
én végül a yamaha ysp-1600 felé hajlok, de ráérek, addig szól a tv fos hangszórója
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest