- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
xedamen #10296 üzenetére
Mediamarkt-ban volt 200k akciósan és BudapestBank-os hitelkártyával van akció hogy -10% vagy 10 hónapra kamatmentesen vihető, így 180k-ba vittük 😅
Hát most pl leszedtem a Wonder Woman 1984-et és ott a Magyar hangsáv csak 5.1 az Angol hangsáv a 7.1 Atmos
(64GB 😅 az a brutál amúgy hogy egy Ryzen 5 2400G 3,8Ghz-ra húzva 3200Mhz 16GB RAM-al az integrált Vega 11 lazán lejátsza HDR-ben!) -
pajorgergo
aktív tag
válasz
xedamen #10293 üzenetére
Én személy szerint a 120k-s TV-hez mondom azért mégse fogok 320k-ért házi mozit venni(JBL 9.1) , ezért maradt a 180k-s JBL 5.1-en meg ahogy néztem nem túl gyakori pl. filmben az ami magyar nyelven kijön Atmos-ban (igen tudom eredeti nyelven a legjobbak a filmek de hát na 😅)
Amúgy ez a 5.1 verzió is szerintem baromi jól szól a nem túl nagy nappaliban, továbbá az, hogy lekapom a két hangszórót és felrakom a kanapé két oldalára az valami zseniális és jól is szól.
Következő albérletben egyeztetés alatt van, hogy a TV és a soundbar-t a falra szerelném fel és a két plusz hangszóróhoz is adnak 1-1 fali rögzítőt.
Én azt mondom ha olyan a TV-d ami képes Atmos jelet kezelni biztos beneveznék egy 9.1-re legrosszabb esetben online vásárlásnál ott a 14 napos elállás nem? 😁 -
Vastika
tag
válasz
xedamen #10285 üzenetére
Ennyi pénzért csak az vesz hangprojektort szerintem, akinek sehogy sem fér el a nappaliban az a néhány kis hangdoboz, meg egy mélynyomó, + egy erősítő...
Ilyenek meg elég kevesen vannak: mert akinek ennyi pénze van ilyen kütyüre, annak valószínűleg nem 12m2-es a nappalija, úgyhogy van hely egy rendes hangrendszernek, ugyanannyi pénzből ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged