- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Nekem a nappaliból nyilik a terasz, duplaszárnyú üveges teraszajtóval, azon kivül tenném le a második egységet kb. 5m-re a főegységtől.. Ugyhogy látok esélyt a működésre, konnektorom is van amibe be tudom dugni.. Kipróbálom majd és ha oké akkor még vennem kéne egy plusz adaptert, hogy a bentit ne kelljen mindig kiszedni a szekrény mögül.
-
Kroni1
veterán
Szia!
Köszi a tippet és a privátban küldött infókat is! Ahogy látom az SJ5 valóban megfelelő választás lehetne, az SJ7 is tetszik, a hordozhatóként használhatósága is jópofa ötlet, csak kérdés, hogy milyen minőséget produkál mondjuk egy 35-40ezres JBL-hez képest?
"Ebben nincs sajnos jack bemenet! " Nincs?! Pedig több oldal is irja.. Amennyire én láttam a képeket az sj7-ről, úgy tűnt hogy a Port.In röviditésű csatlakozó lehet a jack bemenete, vagy az nem az lenne?
fejhallgató kimenet nem olyan fontos, azt megoldom máshogy és ahogy látom az szinte egyiken sincsen..
SJ4-ről van vélemény, info esetleg? ahogy nézem az is elég lenne nekem, a színe jobban is tetszik mint az sj5, és még kapható pár helyen..
Laca19 (a): Köszi neked is a véleményt. Én először az SJ7-re is azt hittem a robosztus kinézete miatt, hogy nincs mélynyomója. A kissé drágább Yamaha YAS-306 tesztjeiben is azt olvastam, hogy kb. felesleges hozzá a mélyláda, olyan erős mélyekben anélkül is.. De lehet hogy inkább mégis maradok a mélyládás verziónál, és a számítógépasztal alá besúvasztom valahogy.
"a fejhallgató problémára veszel egy jack kábel hosszabbítót, akkor nem kell a TV-hátuljánál vacakolni."
- Ez jó lenne, én is így akartam, de sajnos a TV-m olyan, hogy ha akár csak a hosszabbítót bedugom akkor a tv saját hangszórója már elhallgat. Mondjuk arra kiváncsi leszek, hogy mi lesz akkor ha a soundbarnak küldi a hangot optikán, szerintem úgy már maradhat bedugva majd a cucc.. -
xtibi
tag
Hello,
Pár praktikus, használati tapasztalattal segíts kérlek SJ7-ról.Mennyire kell a rajta levő gombokat, ledeket látni (használni)? - nem baj, ha a TV felett van?
Hangzásban mi a különbség, ha kettészedve állítva van elhelyezve vagy egyben fektetve?
A bar egyik fele valóban tud úgy működni, mint egy BT hangszóró?
Rá tudom drótozni egy JVC házimozi fejegységre, melynek HDMI-je nincs, de Optical In van?Köszönöm előre is.
-
-
F_Peter
őstag
Igazból nem. Képzeld el mi lenne ha észrevennék hogy ugyanabból építkezik a Mark Levinson, mint a Samu hangcuccai, vagy akár egy Lexicon. Még adott márkák esetben is vannak olyan különböző irányú termékek, amiket egészen máshol gyártanak, mások fejlesztik, stb.
Alapból a Samsung nem azért vette meg HK-t, hogy ő beleszólhasson bármibe, és ez is volt állítva hogy a HK megtartotta az irányítást magának.A fentiektől függetlenül, amikor megjelentek az új JBL soundbarok, akkor nekem is az jutott eszembe hogy mintha a samsung keze mégis benne lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dying Light: The Beast
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest