- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolom89
senior tag
válasz
truefx #15523 üzenetére
[Q990B] nincs neki aksis hangszórója, de belinkeltem hogy miről is van szó pontosan.
Én pl a jbl-t pont ezért kerültem el, filmezésre és atmosra vettem a cuccot, nem pakolgatni a hátsókat vagy külön szórakozni vele stb."Az 5000-hez még ha venni akarok kiegészítő hátsó hangszórókat, az +300e, összesen 620e."
Ennyi pénztért egy HARMAN KARDON Citation-t rendszerre ruháznék be, nem a sony-ra.. -
Zolom89
senior tag
válasz
truefx #15521 üzenetére
Külföldi tesztekben a HT-A5000 nagyon jónak irják sőt, nem sokban marad el a Samsung Q990Btől sem. Ha jól emlékszem kb csak Atmosban marad el tőle. Bár ez ne rémitsen meg, kb az összes elmarad tőle a sok hangszoronak köszönhetően viszont ahhoz tartalom is kell, szóval ezen a hátrányok, nem igazán mérvadóak, kivéve ha valakinek pont ez az egy számit igazán.
Egy samsung Q930b is tőkéletes, JBL 800 vagy 1000. vagy egy picit régebbi jbl 9.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest