- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gippazoid #17648 üzenetére
Q600B/C elvileg már valós Atmost tud (3.1.2), a Q60B/C pedig csak tudja dekódolni a jelet (3.1) de nincsenek benne felső hangszórók.
Q600 sem teljesen igazi Atmos, az Acoustic Beam technológiával játszik, próbálja szimulálni a felső hangokat, de messze nem olyan mint a dedikált magassági sugárzókkal szerelt Q700/800/900 széria.
Hangban nagyon hasonló a 600 és a 60 széria, talán egy kicsit nagyobb max teljesítménye van a 600-nak.2 csatornás sub nincs, legalábbis soundbaroknál, házimozinál van olyan hogy 7.2.
Atmos-nál a 3.1.2 utolsó számjegye a magassági csatornák számát jelöli. -
válasz
gippazoid #17646 üzenetére
A széria a 650, a betű változik az elején adott évi típusnál.
T után jött az A650 (2021), aztán a B650 (2022).
C széria eddig nem jött, nem tudom egyáltalán folytatják-e,vagy a Q60 széria marad mint belépő 3.1/5.1.
A Q szériánál a végén változik a betű, ezeknél a C a legutóbbi 2023-as. -
Vasti74
senior tag
válasz
gippazoid #17635 üzenetére
Helló!
Nekem egy Samsung HW-T650 hangprojektorom van, és piszok elégedett vagyok vele!
Előtte csak hi-fi cuccaim voltak (és van is) , a hangprojektortól nem vártam sokat, de valami kellett filmezéshez...
Amikor keresgéltem, a Youtube-on találtam pár videót, amin binaurális mikrofonos felvétellel össze lehetett hasonlítani pár hangprojektort, köztük ezt is JBL, Bose és talán LG hasonló árú cuccokkal. Úgyhogy fejhallgató fel, és meghallgattam többször a videókat ;-) Egyértelműen ez volt a legjobb, messze a legjobb, legalábbis a hifis fülemnek!
Megrendeltem, megjött, és totál pozitív csalódás volt (mondjuk a binaurális mikrofonos felvétel rendes fejhallgatóval visszahallgatva azért elég jól visszaadja, hogy milyen hangja van valaminek) Nem vártam tőle ennyire kellemes hangot!
Hogy az utódja milyen, azt nem tudom, de még ezt is lehet kapni, össze kellene hasonlítani őket ;-)
Azóta vettem egy Creative Stage 2.1 nevű hangprojektort anyunak a nappalis tévéhez, szerintem borzalmas hangja van. OK, a lapostévé beépített hangszórójánál jobb, de nem mindig, és nem sokkal... Dübörögni tud (még totál letekert méllyel is) , kb. ennyi a tudása, azon kívül egy csörgő dobozhang az egész. De piszok olcsón találtam rá, annyiért nem lehetett nem megvenni ;-)
-
válasz
gippazoid #17616 üzenetére
Természetesen kimegy optikai kábelen akár az 5.1/3.1 hang (alap DD és DTS) is, csak pár funkció lesz ami HDMI-CEC hiányában nem fog menni,vagy legjobb esetben csak részben.
HDMI-CEC-cel csak 1 táv kell, mert a tv és soundbar egyszerre kapcsol be és ki,a tv távjával tudod a hangerőt is állítani, mondjuk hogy 1 eszközként működik a 2.
Ez optikainál nincs,legjobb esetben optikai jelre bekapcsol a soundbar, de általában itt vége a történetnek, szóval kell a soundbar távja is normális működtetéshez.
Vannak soundbarok amik taníthatóak, vagy azonos márka esetén felismerik a tv távjának a jelét és tudsz hangerőt is állítani, de ezzel sok tapasztalatom nincs. -
válasz
gippazoid #17614 üzenetére
A soundbaron a kimenet egyben az tv felöl jövő ARC (Audio Return Channel) bemenete is,tehát azon jön vissza a hang a soundbar felé ha a tv is tudja az ARC-t.
A HDMI IN pedig arra szolgál,hogy oda tudsz bekötni külső eszközt.Médialejátszó,pc,konzol,miegymás,ezeknek a képét pedig az OUT viszi tovább a tv felé.
Az 1 HDMI-s soundbarokon az a csati csak ARC-re van. -
Zolom89
senior tag
válasz
gippazoid #17588 üzenetére
Egy ilyen kombakt Sonos szerintem simán kielégitheti az igényeidet, de ezen nincs HDMI csak optika, LAN, és vezetéknélküli kapcsolatok mint Bluetooth és wlan. Nincs hozzá külön mély, egybe van épitve minden, kis mérete ellenére tényleg jól szól, mint egy Hifi.
Vagy egy jó kis Samsung 5.0 ami ne rémisszen meg, hansonló mint a fenti Sonos, csak ezen van még HDMI és egyébb samsungos szoftveres hülyeségek.
ricsko72: Nem lehet a soundbarokat mokolgatni, épitgetni összevissza, pont ez a lényege.. megveszed,használod ugy ahogy van, kis tulzással persze.
Mindenki más: rtings q990c q930c pontjai
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Path of Exile (ARPG)
- Hardverkemping június végén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Filmvilág
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest