Új hozzászólás Aktív témák
-
falabu88
aktív tag
válasz
sirarcheer #15808 üzenetére
SWA-9200S-nél a bal oldali kap tápot,, az a vezeték nélküli vevő, plusz ugye a 2 hangfalat kell összekötni. A párosítás meg fél perc.
-
válasz
sirarcheer #15808 üzenetére
1: voice enhance-t kapcsold be, de ha erre gondoltál a center hangosításánál, akkor mást nem tudok én sem.
-
fisi
senior tag
válasz
sirarcheer #15708 üzenetére
Köszi!
Hasonló, csak úgy emlékeztem hogy hamarabb kapcsolja ki a kijelzőt, de akkor nem jól emlékeztem. Pukkanas nekem is halk, csak azt hittem eleinte nem volt, de akkor mégiscsak.. -
fisi
senior tag
válasz
sirarcheer #15691 üzenetére
Hasonlóak a tapasztalataim! Meg kérnélek megneznel nekem két dolgot?
Ha hangosítasz akkor ugye kivillan a hangerő egység utána pl kiirja hogy hdmi arc. Ez másodpercben meddig van kb nálad bekapcsolva mielőtt kialszik megszamolnad nekem?
Ha kikapcsolod a tvt és ugye a bar is kikapcsol, akkor hallható egy apró kis "pukkanas" ahogy kikapcsol a mélynyomó?
Köszi!
-
válasz
sirarcheer #15392 üzenetére
Pontosan.Így direktbe a soundbar kapja azt a hangot amit szeretnél megszólaltatni,a tv nem szól bele.
-
válasz
sirarcheer #15387 üzenetére
Lejátszókon nincs ARC,ez a tv-k és hangeszközök sajátja.
Audio Return Channel,a nevében is benne van,ilyenre egy lejátszónak nincs szüksége
Neked egy olyan médialejátszó kell,amin van legalább 2.0 hdmi (4K60Hz és HDR miatt) és tudja is az Atmost.
Pl Apple TV,Nvidia Shield,Dune/Popcorn/Zidoo lejátszói,de az androidos lejátszókkat is érdemes nézegetni,viszont ezügyben érdemes a releváns topikot felkeresni. -
ricsip
addikt
válasz
sirarcheer #15385 üzenetére
az optikai audió kimenet a 80-as évekből ragadt itt, és igen, minden ellenkező érzés ellenére sokkal jobb a hdmi nála!
Ez az optika nem a hálózati eszközökben használt 10-100-100Gbitpersec-es csúcstechnológia. -
válasz
sirarcheer #15377 üzenetére
1-2 apróbb elhanyagolható és nélkülözhető funkciót leszámítva minden működik nem Samsung tv-vel is.
Viszont ha kell rendes Atmos (ugyebár a soundbar Atmos-os),akkor kelleni fog neked filmezéshez egy külső médialejátszó,mert a tv-d ilyet nem tud ha nincs rajta eARC csati (bevallásod szerint “sima arc”)
A tömőrített/butított DD+ alapú Atmos elvileg átmegy a tv-den,de egyfelöl erre nincs garancia,másfelöl nem olyan minőségű mint egy jó minőségű “natív” Atmos.
Már ha ki akarod használni az Atmos-t,de gondolom igen,máskülönben nem ilyen soundbart néznél. -
Zolom89
senior tag
válasz
sirarcheer #15380 üzenetére
Jó lesz, nyugodtan vedd amelyiket jobban preferálód
dorika87: A tartalomtól függ hogy a hátsó milyen hangot ad ki és milyen hangosan. Nyilván ha messzebb vannak a hátsók azért lehet emelni a hangerején de ird már le hogy mivel próbálgatod, mi az ami nem szól rajta hangosan.
-
Zolom89
senior tag
válasz
sirarcheer #15377 üzenetére
Nyogodtan, nincs tv márkához kötve. Legyen a tv-n eArc HDMI és kész
Q800b önmagában is egy nagyon jó választás, a Q930b meg már hátsó hangszórókat is tartalmazó szett, jobb Bar-ral és méllyel. Nyilván drágább is tőle
-
válasz
sirarcheer #15338 üzenetére
Igen,az már korrekt teljesítményt nyújt (persze ez akusztikafüggő),csak húzos hozzá a hátsó szett,már ha éppen kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest