Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
Tomapiska #17481 üzenetére
Ez nekem sajnos sokat nem mond. Az adapter csak egy tipp volt. Könnyen rá lehet mérni és ha csak ennyi, akkor netről pár ezer forint és megvagy.
Én elindulnék új irányba és abból is valószínűleg az Argon Audio felé, de a jbl studio bar is jó választás lehet. Online vedd és ha nem vagy elégedett, akkor tudsz élni a 14 napos elállás jogával. -
Gino20
őstag
válasz
Tomapiska #17474 üzenetére
Értem. Ez esetben lehet nem éri meg javíttatni, na meg kérdés, hogy hol, kivel.
Hát ez a Sonos nekem inkább tűnik egy kis hordozható hangszórónak, amire BT-n stream-elsz egy kis zenét a kertipartin/konyhában......
Amúgy ha ez a Boost olyasmi, mint mondjuk a Charge, akkor lehet olyan mélyet présel ki magából, ami után sok egyéb más SUB nélküli SB kevés lenne. SUB-al szerelt SB-t meg nem ajánlanék, ha már előre ennyire parázol a szomszédoktól.
Amit Sys85 írt az lehet jó megoldás.
vagy esetleg ez is lehet egy irány [link] vagy kicsit nagyobb méretben [link] Teszt: [link]
Kicsit beforgatva 1-2 embernek teljesen jó virtuális centert képes létrehozni és az ezekből kapott hang egyértelműen jobb, mint SB esetén ha nem akarunk nagy dirr-durr 5.1 "mozit", hátsó hangfalakat, na meg ez zenére is sokkal alkalmasabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged