Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tigerclaw

nagyúr

válasz Frod #76421 üzenetére

Apple TV+ sorozatokból nekem ami bejött:
    - Long Way unscripted reality sorozat - mind a 3 eddigi évad. Ewan McGregor top alkotása számomra, főleg mert magát alakítja. Az utolsó Dél- Amerikai a kedvencem. (negatívum, hogy nem tízszer hosszabb)
    - Severance - nagyon egyedi, lassú, részről részre érdekesebb. Nehéz eljutni a végére, de megéri.
    - Alapítvány - nálam top 3-as scifi mostanában
    - Silo - másik top 3-as scifi
    - The Morning Show - nagyon minőségi, jó story, szerethető szereplők.
    - See, részletesen kidolgozott disztópia, érdekes, látványos és bár van Mad Max/Fallout beütése, de nem olyan harsány, nem eltúlzott.
    - For All Mankind, szintén minőségi "mi lett volna ha" scifi a 70-es évekbeli űrversennyel startolva.
    - Ted Lasso, üde, nagyon lightos vígjáték, sajna nagyon fukarul mérve a vígjáték elemeket. Nagyrészt a mai brit szappanoperákra hajaz, ami nekem nem jön be, de nem kárba veszett idő megnézni.
    - Teherán, jó kis kémstory, Homeland szerű beütéssel, ritkán választott helyszínnel.
    - Little America - nagyon jó, epizódonként eltérő story-k

Ez csak aminek a nagy részét vagy 2 éve láttam. Ahogy látom vannak újak is bőven, gondolom közöttük hasonlóan jók, vagy jobbak is. Szóval ha hiányzik valami, csak azért van mert nem láttam még.

A Constellation-t feladtam pár rész után. Jól indul, majd meredeken zuhan

Új hozzászólás Aktív témák