- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
ROBERTOH #14465 üzenetére
Itt (pár kivételtől eltekintve) hobbi home made sörfőzők vannak, ha van kedved, és időd, nagyon szívesen látlak.
Semmi extrára nem kell számítani, vagy egy fűtetlen padlásterem, ami amolyan felnőttszobaként funkcionál, és a pókok lakják. Itt gondoltam főzni, egyrészt senkit nem zavarunk, hely van, kedv van, gyere!!!
(#14466) looser: jaja, azóta sem jutottam 2 kiló méznél többhöz, márpedig én erősebbre szeretném/szerettem volna főzni..
Szerk.: nem mellesleg, igen szép és jó pálinkagyűjteményem is van, illetve most ismerkedek a cognac fajtákkal...
-
jsk
senior tag
válasz
ROBERTOH #14440 üzenetére
Ezt olvastam el elsőnek. Ez alapján írtam a modker topicba. Erre azt írták, hogy olvassam el az összefoglalót. Linkelte is, de az csak a modker topic összefoglalójára mutat. Azt előtte szintén elolvastam többször is, mert egy szó sem esik benne a topicgazda-ságról. Viszont más lehetőséget nem találtam.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
ROBERTOH #14399 üzenetére
4 eur / deci meg stockholmban se gyakori. talan az Omnipolloban sikerult Noat innom csapon annyiert, de pl a Lagerjuk 4.4 eur / 4dlert ment ami stockholmi viszonylatban olcso (pl diakkocsma szint) / atlagos.
---
azt a Noat meg azota is emlegetjuk. az uveges se rossz belole (ertsd, nagyon ajanlott), de annak a hordonak ideje volt osszeerni es eletem egyik legjobb edes imperialja volt amit azota is benchmark sorkent emlegetunk es amihez a Mikkeller Nelson Sauvigon es a Gouden Carolus Bleuw volt egyedul kozel azon a heten (kategorian belul mindketto ratebeer top10es, az elso gyakorlatilag egy pezsgo a masodik pedig egy anizsos-medvecukros abt feluton a rochefort10 es a chimay blue kozott amit akkor mar masfel eve parkoltattam palackozas utan). meg iden nyaron meg a Mikkeller Black jott be melle elmenyszinten, melegen fogyasztva sziget fele a hajon, mert varosnezes X sziget X sor, meg mert az illetovel akivel kostoltuk sokkal magasabb a kivancsisagunk, mint a felelemerzetunk.
-
jookomak
őstag
válasz
ROBERTOH #14376 üzenetére
Idd meg!
Ellenvélemény: Idd meg!
Nem hinném amúgy, hogy több időt jót tenne neki. Főleg nem a szekrény tetején, akkor már inkább pince/kamra, kicsit hűvösebben. Értéke pedig valószínűleg sose lesz, úgyhogy erre kár brazírozni szerintem. Élvezd ki a pillanatot, küldd el a családot, dobj be egy dream theater albumot, és hadd szóljon. -
Nunder
őstag
válasz
ROBERTOH #14362 üzenetére
Orval mostanában - elmúlt 2 évben - szerintem silány árnyéka csak önmagának. Mindegy mikor palackozottat iszol, meg sem közelíti a régi minőséget. Ezzel nem csak én vagyok így, mellékíze van és sokkal vizesebb. Régen kedvenc belgám volt, ma már csak nosztalgiából iszunk néha. Pechünkre...
-
ROBERTOH
őstag
válasz
ROBERTOH #13918 üzenetére
Hétvégén megittam: borzalmas volt
Még úgy sem ismertem fel az ízeket, hogy tudtam, hogy miből áll össze. Fogalmam sincs, hogy ez mire hasonlít, de se nem narancs, se nem gyömbér, se nem mézes
Úgy tűnik, hogy anno kifogtam egy olyat, ami a címkén felsorolt ízvilágot hozta.
-
Dilikutya
félisten
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
ROBERTOH #14230 üzenetére
pedig tenyleg van ott egy orias tintahal / kraken. a vilagon egyszamjegyu van kiallitva.
bal oldalon ott a loch nessi szornyed egyebkent
igen, a jobb oldali egy komplett tyrannosaurus rex, meg melle egy koponya.
egyebkent a kraken kulonleges volt, de a kiallitott kitomott erszenyes tigrisnel es a teljes tengeri tehen csontvaznal mondtam azt, hogy wow. meg volt egy 240millio eves dinoszaurusz csontvaz kint (kb harom meter hosszu beka). meg a szilas cet / kek balna / ambras cet (?) harmas az egyik teremben. meg az emeletnyi madar.
kb olyan, muzeumban, mint a Brewdog Tokyo Barrel Aged sorben.
Luser2000: ha a gyerekeket erdeklik az allatok akkor a naturhistoriska remek. a skansenhez talan mar hideg van picit.
ja igen: az omnipolloban csak pizza van, de az finom. gyerekekkel tenyleg probaljatok negyig odaerni, mert kb egy csakajosor meretu pici helyrol beszelunk.
-
b.kov
senior tag
válasz
ROBERTOH #14164 üzenetére
Köszi a választ!
Mivel nem csak ez lesz az ajándék része, így nem kell ilyen tízes csomagokra gondolni.
Meg nem is szoktunk annyira nagy dobra verni, általában 1-1 üveg (számunkra) jobb fajta tömény szokta ütni ilyenkor a markunkat. Csak gondoltam, fő a változatosság, a sört meg amúgy is szereti.Szóval kb 2-3 üvegre gondoltam, darabjáért max egy ezres, de ha találok valami olcsóbbat, akkor lehet több üveg is. Szóval olyan 3 ezerért összesen.
Ezt az oldalt átfutom akkor, köszi szépen!
Szerk.: barna sört preferálja egyébként, de szeret mindenfélét
-
mephi666
nagyúr
válasz
ROBERTOH #14159 üzenetére
szentandráson voltunk múlt héten 3 éjszakára (alig fél éves fiunk, asszony, anyós, én), kisbevásárlást tartottunk: 2üveg black rose (személyes kedvenc), 1üveg szilvás és 1 szőlős asszonynak (szőlőset eddig nem láttam náluk, kibontva olyan illata volt, mint a traubisoda-nak és ízre sem volt rossz) ...csapoltból meg nagyflakonba kértünk ogre-t, monarchista-t és málnás búzát...
el is koptak pár nap alatt peca közben... meg mellé 1 tálca olcsó hb és a faluba is be kellett ugrani 15 doboz olcsóbb nedűért
-
Dorian
félisten
válasz
ROBERTOH #14026 üzenetére
Midnight Express egyik kedvencem, kellemes pörköltes-kávés. Nem ittál még igazán keserű sört
Bár nekem ízlenek a keserűbbek. Korábban a Hopaholocban ittam vmi saját főzésüket, amit a csapos csak félve ajánlott, merthogy "úgy szétkomlózott, h letépi az arcod" Szerintem nagyon finom volt. -
ROBERTOH
őstag
válasz
ROBERTOH #13873 üzenetére
Akkor amit megígértem, jönnek a véleményeim
Primátor Premium Lager 12°:
1-2 centis koszos fehér, nem túl tartós hab. Világos sárga szín. Ízre: semmi különleges; persze nem rossz, de amikor kóstoltam, nem volt rám túl nagy hatássalLehet hogy végig kéne kóstolni az összeset, hogy felismerjem a különbséget köztük.
Budweiser Budvar B: Dark:
nagy és tartós hab (előbbi annak is köszönhető, hogy dobozból lett kiöntve). Színe mint a Jägernek. Illata: enyhén érezhető "barna sör" illat. Ízre: teljesen jó barna sör; talán csak a szénsavasságba tudnék belekötni: kicsit sok.Mad Scientist Monkey Temple:
színre a menzai teára emlékeztet. Óvatosan szabad csak kiönteni, mert brutálisan szénsavas: hatalmas koszosfehér, nem túl tartós habja volt. Illata nem túl markáns. Ízre pont olyan, mint amit el lehet képzelni, hogy milyen lehet egy vaníliás búza sör.Érdekes, de szerintem maradok a hagyományos búzánál (vagy még várok a csodára
).
Hacker-Pschorr Münchner Kellerbier:
vastag, kb 5cm-es hab, aminek kellemes az íze. Napsárga, homályos szín, kicsit édeskés ivósör (jó értelemben véve). Emlékeztet a megboldogult köleses sörre. 500Ft-ot nem biztos hogy megérte.Bernard Bohemian Ale:
3-4cm-es hab, teljesen rendben van, de semmi kiemelkedő. A 8,2%-os alkohol tartalom érződik rajta.HopTop Midnight Express:
hab szinte nulla. Sötétbarna szín, kellemes édes illat. Ízre viszont nagyon keserű; olyan, mint ha kávé zaccot felöntöttek volna vízzel, majd megszűrték volna: ritka rossz volt.Du Bocq Blanche de Namur:
3-4cm-es fehér hab. Illatra van valami kellemetlen; ízre viszont kellemes búza sör. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
ROBERTOH #13594 üzenetére
Semmi gond, én még 275-ért láttam kiírva..
Ezek szerint azóta "leárazták".
To All: Akit érint, újra Penny-s Adelskronen van akcióban!
-
jsk
senior tag
válasz
ROBERTOH #13465 üzenetére
Irigyellek. Idén nekem kb. 3 óra Kraft fesztivál jut az egész családdal együtt
Félig a sörre, félig a gyerkőcökre kell figyelnem. Úgy hogy álláshirdetés következik:
Félóra gyermekfelügyelet / 1 pohár sör
(#13468) ROBERTOH: A bécsi sörvalamire készült, úgy hogy kb. lehet 2-3 hetes.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
ROBERTOH #13034 üzenetére
helo es udv!
great divide yeti, brewdog cocoa psycho, brooklyn chocolate stout, amager la santa muerte, stone xocoveza. bells expedition stout es founders imperial stout is megerhet egy probat. ebben a sorrendben. ha a Noarol mondasz velemenyt akkor ahhoz kepest tudok tajolni szinten.
esetleg meg a Gouden Carolus Classic / Winter belgian strong vonalon lehet erdekes (csak a karacsonyi varianst kostoltam, az es a Bleuw alapjan egy egy eleg edes kaves belga). Rochefort 10 a másik, kb mindkettő a "belefőztük a delikateszboltot a strong alebe, ugye nem baj" kategória, viszont ezeknél a kávé inkább kiegészítő mint fókusz. Kasteel Winterre úgy emlékszem, hogy abban hangsúlyosabb volt a kávé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest