- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Jól teszed.
Én tegnap (sorrendben) ezeken mentem végig:
Mad Scientist Liquid Cocaine
Durván arcul csapó, frissítő komlóillat már rögtön kitöltéskor, és gusztusos, élénk narancs szín. Kellemes, erősen keserű, de talán a 30 fokos késő nyári délutánra nem ez való. Mindenesetre ízlett, jó, testes IPA, bár az alkoholt szerintem nem sikerült maradéktalanul elfedni.
MONYO Flying Rabbit
Ezt kár volt a Liquid Cocaine után inni. Rég meg akartam már kóstolni, de mivel komlózottságban, testességben az jóval komolyabb, az üveg feléig nem is nagyon éreztem az ízét. Utána már kezdett kialakulni, ízlett is.
Mad Scientist Monkey Temple
Vaníliás búza. Vaníliát nem éreztem (talán a két IPA komlóorgiája miatt), de búzaként sem jeleskedett.
-
jsk
senior tag
Pardubicky Porter 700 Ft
Bell's Kalamazoo Stout 1300 Ft
Fuller’s Past Masters 1926 Oatmeal Porter 1300 Ft
Sierra Nevada Stout 1200 Ft
Sierra Nevada Porter 1200 Ft
Flying Monkeys Netherworld 1200 Ft
-
Dilikutya
félisten
A Franky-t és Boris-t még nem ittam, de dicsérik, és ajándéknak is tökéletesek. A többi tesztelve idén, némelyik sokadjára, igen elégedett voltam velük.
Nincsenek benne nagyon elvadult dolgok, mivel én is a sörízű söröket kedvelem, egy felismerhetetlenségig savanyított tejenzimes laktózos medvecukros füstölt sajtos fermentált rebarbarás tripla russian imperial stouttal nem tudok mit kezdeni.
-
Dilikutya
félisten
Kecskeméti Sörmesterek Kolibri
Kecskeméti Sörmesterek Vörösbegy
Mad Scientist Jam72
Mad Scientist Burton Ale
Mad Scientist CCP-550
Mad Scientist Tokyo Lemonade
Mad Scientist Smooth Hoperator
Mad Scientist Mango Bay
MONYO Summer Syndrome
MONYO Flying Rabbit
MONYO Franky Fourfingers
MONYO Boris the Blade
Reketye Stuck In El Dorado
UGAR Brewery Flexman
Békésszentandrási Vári Nővérek '15
Békésszentandrási Bandibá
Békésszentandrási Szent András Könnye
Kecskeméti Sörmanufaktúra PILS12
Kecskeméti Sörmanufaktúra IPA -
ROBERTOH
őstag
Csakajóban múltkor 6 sört vettem, és előszedtek valahonnan egy összehajthatós kartonpapír sörtartót, amibe 8 sört lehetett tenni
Mad Scientist és Brauerei Heller sörökkel nem nagyon lehet melléfogni, előbbiből a Jam72-t írják a honlapon, hogy van, de ha mást fognál ki (pl. liquid cocaine), akkor azt se hagyd ott. Utóbbit pár napja láttam Újpest központban a Viszlay melletti kínai vegyesboltban. Olyan 900Ft körül szokott lenni. Utóbbi helyen is sok fajta kézműves sört árulnak. -
looser
addikt
A Westendtől pár villamosmegállónyira (Rákóczi térnél) van a Sörszalon, ahol csehek közül válogathatsz, adott pénzmagért kicsit több, de nemkevésbé rosszabb sörök repertoárjából :-)
Ha nem kocsival vagy, be is ülhetsz a mellette lévő Bohémia sörözőbe egy kis időutazásra :-) -
somasz
addikt
Mond bent nyugodtan a Gergőnek, hogy "kezdőknek" való fejtágításhoz segítsen ajándékpakkot válogatni X értékben. Ha a barnább irányt kedveli, azt is mondhatod, de az édesebb, szárazabb, keserűbb, könnyebb, nehezebb jelzőkkel többet segíthetsz.
Így nem a hardcore sörök kerülnek bele, amivel be is fürödhetnél.
-
ROBERTOH
őstag
Szia!
Kérdés, hogy mennyit szánnál rá? Hány üveggel szeretnél venni? Van-e valamilyen preferenciája (pl. búza sör vagy barna stb) vagy bármit megiszik?
Ahol elég nagy választék van jó sörökből, az a http://www.csakajosor.hu/, ez a Király utcától van pár perc sétára.
Ha van elég időd, akkor olvasgass vissza: sokan komplett listákat írtak be, hogy mit kóstoltak és az mennyire jött be. Ha már többen jóra értékeltek valamit, akkor érdemes lehet kipróbálni - már ha árulnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Steam Deck
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Videós, mozgóképes topik
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged