- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
looser
addikt
válasz
Dr.Zoo #19704 üzenetére
Ár/"érték" arányban, ha a célok azonosak, ez jelenleg jobban megéri :-)
Mondjuk ez a "the real depth of flavor" elég kemény :-)))
-
proci985
MODERÁTOR
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Dr.Zoo #18518 üzenetére
Annyira rossz volt? 239Ft-ert, ha csak nyomokban is hasonlit egy IPA-ra, mar szerintem megerne.
Mondjuk elegge aljas lehet Untappd alapjan. Lengyel makro fozde alnemet nevu olcso IPA-ja, 2.48-as ertekelessel (mondjuk csak 12 ertekelo). Szerintem ehhez kepest, igy latatlanban is, a Soproni IPA is izbomba lehet.
-
L4D1K
őstag
válasz
Dr.Zoo #18051 üzenetére
Ez a Béke úti. Kicsi és hangulatos hely, Grimbergen többféle csapolva meg 1664. Két barátságos tacsi őrzi a helyet jutalom simiért. Csak kp. Helyi öregek mind itt vannak.
Korzó bistro. Kerthelyiséges, korrekt konyhával rendelkező és elég jó árakon dolgozó hely. 5 csapon Primator, üvegesen még több plusz széles bor választék. Kártya /kp, hétvégén nagy a tömeg. Van bringa tároló.
-
animatrix11
őstag
válasz
Dr.Zoo #17958 üzenetére
Egyik legjobb barna sör amit ittam, a másikból, a poháron lévő márkából megkóstoltam a világosat, szintén az egyik legjobb, ilyet keresek, de sehol nincs.
A madaras teszkóban, találtam mindenfélét, Chang-ot is amit Thaiföldön volt szerencsém inni és nagyon jó és kb a világ minden részéről van ott sör, le a kalappal, de fent említett sehol nincs (Tyskie, Ksiazece). -
qltsar
veterán
válasz
Dr.Zoo #17862 üzenetére
Viszont a Rychtart dobozosban 2 hete nem látom, az üveges meg egyre kevesebb (2 központi Pennyben szoktam megfordulni Budapesten egyikben sem láttam), lehet, hogy már nem fogják a jövőben forgalmazni? Kár lenne érte, igen jó alternatíva bármiféle itthon kapható láger helyett!
-
Dilikutya
félisten
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Dr.Zoo #17131 üzenetére
igen, quad vonalon nekem is az egyik
. sajnos rougejuk nem volt, pedig az a delerium red mellett a masik nyari lazitos sorunk csaladtaggal.
gyakorlatilag a kepen ami 3 eur / 0,33 alatt volt, az ugy kerult a csomagba, hogy remek es nem lehet itt beszerezni. kiveve a gouden carolus tripel / original, mert azt itt eddig csak siman nem tudtam sose kiprobalni, mikozben a keizer blauwbol 5 evjarat van elrakva.
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Dr.Zoo #17027 üzenetére
Igen, van ilyen opció is. Üdítők között is van olyan mikor az 5 decisben csak cukor van, ugyanaz másfél literesben meg már cukor+édesítő. Ezek szerint sörben a kukorica az amivel szórakoznak.
El kell olvasni az összetevőket minden alkalommal...
Mondjuk jön a nyár én úgy is átállok a citromossörökrelére, nekem sok az 5% alkohol is, ami azokban van 2% az pont megfelelő.
Majd megint nézhetem végig melyik az amiben nincs kukorica és nincs édesítőszer se. Ha már lét iszok, legalább normális legyen. -
Dr.Zoo
őstag
-
törölt tag
válasz
Dr.Zoo #16988 üzenetére
A többit nem néztem meg, de tudom, hogy van köztük olyan ami kukoricás, azért is néztem rá pluszban hogy ebbe van-e. De ebbe se volt. Nem tudom melyikben van, de manapság folyamatosan variálnak mindennel a profitmaximalizálás miatt úgyhogy bármikor bárminek a receptje változhat.
-
qltsar
veterán
válasz
Dr.Zoo #16348 üzenetére
Szerintem dragabb lenne a nemet Lidlinek a csehekkel fozetnie, bar valoban ez lathato a dobozon. Vicces, hogy az exportra kinalt egyik leghiresebb soruket is a lengyelekkel berfozetik
(HB), ha lemesz a boltba ugyanezt kapod meg. Fura azonban, hogy a HB buzat nem adtak ki a kezuk alol.
Ha valami csoda folytan megis tenylegesen a cseheknel fozik az Argusokat, akkor remelhetoleg ez elorelepes, es, ha igaz, ujrakostolom.
-
qltsar
veterán
válasz
Dr.Zoo #16342 üzenetére
Kár, hogy lengyel
...
Ha ez bejött kóstold meg a Pennyben kapható Rychtar Grunt-ot, szerintem ég és föld a kettő, és az valóban cseh pils. Ma 139 Ft-ért sikerült vennem (tényleg nem értem, hogy hogy adhatják ilyen olcsón
!).
-
looser
addikt
válasz
Dr.Zoo #16067 üzenetére
Na, egy belga quad?
Más. A szaunában azon gondolkoztam, milyen kombináció nem létezik még sörfronton (nyilván sokféle, ha a felhasználható alapanyagok sokféleségét tekintjük), erre beugrott: Russian Imperial Wheat! Internethez jutva konstatáltam, hogy hasonló már létezik (russian imperial wheat stout), de egy tökös-testes 10+ alkoholos búza már nem. Szóval van még lehetőség kísérletezni :-D
-
jookomak
őstag
válasz
Dr.Zoo #15953 üzenetére
Görögország eu, ugyanúgy használhatod a mobilneted, mint itthon. Melyik részére mész?
Mythos ide vagy oda, azért a tengerparton döglés közben tud jéghidegen mocskos jó lenni. Főleg, ha leküldesz mellé 1-2 ouzo-t, vagy metaxát. Lemondanék vagy 2 hónapig az ipáról, ha az itteni 11 fok helyett most ott lehetnék.
-
-
Dorian
félisten
válasz
Dr.Zoo #15615 üzenetére
Én jól rábsztam a Harcossal. Az első szériás nagyon finom volt, most, hogy újra van, vettem egy tálcányit (12?), de ez nem jó. Nem értek hozzá, hogy mi baja lehet, de nem frissek az ízek, talán a helytelen hosszas tárolás
Hazafi viszont ízre simán jobb a First APA-nál. Illatra pedig egyértelműen a First nyer.
A Tropical SW Club nekem tavaly csapról tök más volt. Az maradt meg bennem, hogy finom, de nekem túl édes volt, most pedig inkább amolyan sour-os beütésű double IPA.
-
-
Daneeka
senior tag
válasz
Dr.Zoo #15320 üzenetére
Ne bántsd a Bakot mert támad a Bak Defense Force!
(érdekes amúgy nekem mennyire bejön a Bak, volt, hogy teszteltem más bock sörökkel (pl. Ayinger Celebrator ami most ratebeeren az első dupla bak) és nálam győzött de úgy egyébként is ritka, hogy olyat iszok amire teljes szívvel mondhatom, hogy jobban megérte mint egy bak. (untappeden 1000+ féle sörből is bent van nálam a felső 5-10%-ban.)
-
looser
addikt
válasz
Dr.Zoo #15327 üzenetére
Volt, hogy szaunázás után ittam egy sört és bealudtam a buszon :-)
Na oda ha Bakot nyomtam volna, még keringenék a dél-pesti garázs és a lakhelyem között :-D
Egy, a fent említett radler-féle pont elegendő lenne. Nekem annakidején a Dreher 24 is bejött, bár azt jó ideje nem láttam. -
[CsuCsu]
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- Audacity - hangszerkesztés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged