- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
adster
tag
Hát, nekem is elég nehéz dolgom lenne, de ha mégis megpróbálnám, talán így nézne ki:
Amager Hr. Frederiksen
Anderson Valley Bourbon Barrel Stout
BrewDog Christmas Paradox 2012
De Molen Tsarina Esra Imperial Porter
Evil Twin Disco Beer
Evil Twin Even More Jesus
Jolly Pumpkin Noel de Calabaza
Maui Brewing Aloha B’ak’tun
Mikkeller Beer Geek Vanilla Shake
Ommegang Abbey Ale
Struise Black Damnation III - Black Mes
Ska Modus Hoperandi... és még így is kiszaladtam a keretből.
-
NoLF
veterán
Paradoxokat imadni fogod arra merget veszek
santa paws-ra kivancsi lennek de az most tulzottan kiesik az erdeklodesi korombol.
watt dicke epp a szamban, erdekes, elvezheto darab! A sonja egyenesen isteni, de a masik ketto is nagyon izlett.
Csakajo valoszinuleg rengeteg rendelessel foglalkozik es a logisztikaja meg nem eleg kiforrott - bombazni kell oket a feedback-el es egy ido utan bizonyara erdemi valtozas tortenik a felvazolt problemakkal kapcsolatban
Van itt kerem egy prototype challenge 2013 jelen pillanatban, azaz a vendegek szavazata donti el hogy a kozeljovoben az alabbiak kozul melyik kerul majd sorozatgyartasra es palackozasra:
Hobo pop (amped up american wheat beer)
Brixton porter (session porter)
Interstellar (red rye IPA)Az az erzesem az elfogyasztott sorok utan, hogy segitenem kell a sracoknak es szavazati kotelezettsegem van, ehhez viszont az elso kettot meg kell kostolnom...
-
Jhonny06
veterán
Asszem az International Arms Race. De öntöttem már ki Left Hand Milk Stout-ot is. Mondjuk ez még a pályafutásom kezdetén volt, ma már valószínűleg meginnám őket.
Hasonlóan valamelyik nap lement egy De Molen Hamer & Sikkel és emlékeztem, hogy korábban az ilyen típusú portert nem szerettem, most viszont gyorsan lement.
-
Jhonny06
veterán
Szerintem az nem gáz, hogy valaki nem tud meginni egy jó minőségű kézműves sört. Én is öntöttem már ki 1000+ ft-os Brewdog-ot, be is baszna, ha minden ízlene mindenkinek. Ha meg nem szeretem, minek igyam meg csak azért is? Egy idő után már kifejezetten rosszul esik. Ha egy kaja nagyon nem ízlik, azt is otthagyom, nem ciki.. sőt.
Az üvegbe/dobozba visszatöltést én sem értem, de egy ilyen helyen nem tudod hova önteni. Igazából új poharat kéne mindegyikhez kérni, de ahhoz túl sokat kóstoltak. Összesen nincs annyi pohár a Kertész utcában.
-
Daneeka
senior tag
Sam Calagione (a DFH tulajdonosa vagy alapitoja) irt egyszer egy konyvet amiben megoszt par DFH receptet is (60min, raison, midas touch meg meg par) ezek alapjan a malata alap az elegge standard plusz keves csokolade malata sotetiteni, komlo nem nagyon van viszont tett bele mazsola puret, (nem tul sokat, 20 literre szamitva 150 grammot) ennek koszonheti Sam szerint a boros karakteret. Nem veletlenul erezhetted, hogy belgas volt, egyreszt a malata van eloterben (illetve a mazsola) es belga elesztovel van elesztve, viszonylag melegen. (amerikai stilusokhoz kepest)
Egyebkent tetszik ahogy es amit irsz rola, lehet egyszer csinalok egy ilyet, bar nem csak a recepten mulik, hogy hasonlitani fog-e az eredetire vagy nem.
-
Daneeka
senior tag
Raison izlett amugy? Kb. olyat akartam fozni legutoljara csak a boltban jobban tetszett a cseresznye mazsola helyett meg lattam vanilia rudat, miert ne, meg ugy is lassan lejar a malatam, szorjuk bele mindet, meg mit kezdjek ilyen keves simcoe-val, menjen bele az is, szoval a vegere mar semmi koze nem lett a Raison-hoz de egyszer akaro kcsinalni egy olyat is.
Elobb irtak fb-n, hogy van ilyen Mikkeller X-mas Porter 2012 Fra Til Via csakajosorben. Erdemes lehet megkostolni?
-
Jhonny06
veterán
Közben olvastam egy review-t róla és említette a srác, hogy a leggyorsabban kifutott Mikkeller sör, hihetetlen érdeklődés volt iránta. Ezt írta augusztusban; gondolom akkor még talán lehetett valahol találni, mára már valószínűleg közel lehetetlen. Mondjuk azt se tudom, hogy miért fut ki egy ilyen cucc egyáltalán, nyilvánvalóan megérné folyamatosan főzni.
Nagyon komoly ez a bolt a FB képek alapján. Lehet, hogy írok neki.
Elküldöm postán a pénzt, ő meg vissza a Mikkeller-t.
-
jookomak
őstag
Weasel lehetett. Kár, hogy már az este végén ittam, nem éppen józan állapotban. De így jár az ember, ha néha beszabadul a csakajósörbe. Báááár így, hogy ránéztem a címkére lehet breakfest volt.
Mert hát meg kell kóstolni az újdonságokat a csapról, inni kell egy jól beváltat, de csak kis pohárral, egye fene jöhet a nagy belőle, na igyunk már valami ütőset, hűűű, ezt le kell öblíteni egy stouttal, hogy legyen valami íz a számban, míg hazaérek. -
Jhonny06
veterán
Én se tudtam hova tenni ezt a black ipa dolgot. Amikor először ittam Libertine Black Ale-t, akkor nem jött le, hogy ez "ipa" (utánaolvasás hiánya meglátszott), így nagyon kellemes meglepetés volt az illata és természetesen az íze is. Ehhez háttér-információ, hogy én sajnos nem igazán szeretem a stout-ot (meg úgy egyáltalán a nagyon erőteljes, pörkölt ízeket egy sörben), így eddig kerültem minden nedűt, amin nem lehetett átlátni (a porter elmegy hellyel-közzel).
Viszont ez a kategória szerintem adott egy lökést a jó irányba és remélem azért a jövőben szélesedni fog a látómezőm, hátha a végén még megkedvelem a "fekete söröket".
A Southern Tier Iniquity jó példa erre. Illat alapján már elmozdult a stout irányba, de számomra is élvezhető volt, megtaláltam benne a nekem tetsző ipa-s jegyeket is.
-
-
pohár
félisten
nem szeretnék azért 15-ért rendelni, sok lesz az pöppet
nagyon nagyon max 10-ért gondoltam... sima Bush még van itthon, mennyivel másabb a Noel változata?emlékszem, hogy a Deliriumból régebben láttam egy karácsonyi verziót, megéri venni belőle? a Noctorumból ittam, az veszedelem
1-1 szettet szeretnék beiktatni majd, ha másért nem, akkor a pohárért, ha már olyan nagy pohárbuzi vagyok
köszi szépen mindenkinek, szétnézek az oldalon az ajánlások alapján
-
Jhonny06
veterán
Én a Brewdog csomagot várom, remélem csütörtökig alkotnak valamit. Ez a Santa Paws gyanúsan olcsó, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz (aztán lehet, hogy átírják az árát a duplájára). Ahogy nézem ez eddig a legolcsóbb sörük.
Tavaly végigkóstoltam a felkapottabb karácsonyi belgákat, de annyira egyre megy az összes, hogy már nem igazán hatnak meg.
koxx: Az előző hsz nem válasz akart lenni, sorry.
-
-
looser
addikt
-
NoLF
veterán
Lattam, nem is gondoltam volna, hogy hozza lehet jutni otthon ilyen-olyan modon
ez a normal dizajnjuk, gondolom a honlapra elkeszult a csilli-villi terv, megvalositani meg nem sikerult. Ezer es ezer ilyen dolog van itt, minden szinten -> a helyi mentalitassal lehet magyarazni... Egesz egyszeruen mindent leszar mindenki. A lejart szavatossagtol ne tarts nagyon, bar nem tudom pasztorozik-e a soreiket de ha nem, hutoben akkor is elall lejarat utan meg ket-harom hetig.
Egyebkent mar nem dolgozom a zerodegreesben jo ideje, a fentebb emlitett hozzaallas miatt megvaltunk egymastol, de meg a helyi sorfozomester is. Pedig nagyon nagyon ugyes kislany volt, igazi bajor menyecske
sebaj, majd foz masutt.
Kutya hideg van itt manapsag ugyhogy en is megfaztam, nem is iszom sort manapsag... Egy belhaven black-et toltam le valamelyik este, de iszonyat savanyunak ereztem... Valoszinuleg nem sokan kerik, s belerohadt a csapba (pumpalos ale, nincs hutes)
-
Daneeka
senior tag
Nem volt ihatatlanul rossz amugy csak nem volt kedvem meginni belole 5 decit egyszerre. Nekem mondjuk mindegy, hogy ki csinalta, a Dreher Bakot pl. jobban szeretem mint a kezmuves vagy annak hivott szcena soreinek nagy reszet. Mondjuk nincs is tul sok versenyzo itthon abban a kategoriaban amit kezmuvesnek gondolok. (nem technologiailag hanem inkabb hozzaallasban) Kb. 5 jut eszembe hirtelen.
-
jookomak
őstag
Hát nem tudom, nekem valahogy ezek nem nagyon jönnek be. Hirtelen nem a sör jut eszembe róluk.
Viszont ami rögvest felkeltette a figyelmem, az a Narvhal volt pl. [link] (mellesleg piszok jó sör) Pedig amúgy a Sierra Nevada címkéi is tök jellegtelenek.
Ugyanakkor ott vannak még a Flying Dog főzde grafikái, amik általában elég jól sikerülnek. -
jookomak
őstag
Én vagyok az egyetlen, akit hidegen hagy a külső, és csak a belső számít?
(Hű, ha ezt egy nőnek mondanám, már odáig lenne!)
Számomra a tartalom elsődleges, és a legkevésbé sem érdekel az üveg, vagy a címke. Nem gyűjtöm őket. Ezzel a bohókás címkézéssel mondjuk elég egyedi a hopfanatic dizájnja. Nem mondom, hogy jó, de egyedi. -
Dr.Zoo
őstag
Köszönöm Urak, igyekszik az ember...
Életemben először, tegnap vettem az ósünben egy Dreher Bak sört, nagyon kíváncsian fogom délután elszopogatni, főleg az ízélmény, ami izgat.
Szomorú amit írtok, hogy a hazai boltok nem is akar semmilyen újdonságot behozatni, félve attól, hogy a "nyakán" marad a készlet, és akkor milesz? Bebukja a lóvét, és oda a profit.Apropó profit? Azért a venenumba igen kíváncsi lennék a haszonkulcsra,ehh, de miket beszêlek. Inkább mégsem, nem akarok a zsebében turkálni, az viszont idegesítő, hogy otthagyok havi 5-6-7(néha8) ruppót, és a nyomi szatyorért még egy 50-est legombol rólam. És veszek átlag 9-10 üveg sört ennyiért. -
Dr.Zoo
őstag
Nêzzétek el nekem, még csak tanuló vagyok sör téren, egy éve szentül meg voltam győződve róla, hogy az ósünben kapható Hoegaarden sör a csúcs..........
Ha nem lelek rá erre a közösségre, kimaradt volna az életemből a Katalin Cárnő, az Eretnek, a Hámori banános sör, a Tripla X, és még sorolhatnàm.. Ezért szeretnék nektek köszönetet mondani, hogy kóstolhattam eme remekművekből.. -
Jhonny06
veterán
Én is már úgy vagyok vele, hogy nem iszom karácsonyi sört, ha ennyiből fog állni a választék.
Tavaly végigkóstoltam őket, elég is volt. Számomra annyira egyre megy az összes. Emlékszem még tavaly bementem a Venenum-ba és kérdeztem, hogy van-e valami újdonság mostanában, erre mondja az eladó, hogy most a karácsonyi sörökön van a hangsúly. Nem akartam mondani, hogy biztos nagy munka lehet minden évben behozni azt a kemény 5 fajta sört és 2 hónapig csak azokat árulni, mintha más nem is lenne..
Azért a Csakajósörbe szerintem idén is lesz pár különlegesség, bennük lehet bízni. Vagy külföldről rendelünk.
Tényleg, Neked idén még lesz Saveur Bière-es köröd?
-
looser
addikt
El fog tűnni a süllyesztőben, bár nem tudom, hátha a népeknek bejön. Fogalmam sincs, hogy a golyórágós karakter minek köszönhető, de egész jópofa. Ebből azt akartam kihozni, hogy nem tűnik rossznak elsőre, de nem tudom, ki hogyan értékeli majd. Szerintem csajos lett, régebben kóstoltam egy cseh sört a Pivo-ban, arra emlékeztet ) éppen keresem), emitt van :-)
Az mindenképpen dícséretes irányvonal a legnagyobb gyártótól, hogy kihagyta a kukoricát ebből a sörből. Csak így tovább kedves Dreher, a jövő nyári Summerből pedig tessék kihagyni a citromlevet (természetazonos citromaromát) meg ilyesmiket és belerittyenteni valami jópofa újvilági komlót. De tőlem lehet ausztrál vagy új-zélandi is :-) -
Daneeka
senior tag
Egyiket sem kostoltam de eleg sok olyan hazisorfozo aki hozzafer ezekhez a sorokhoz (jellemzoen amcsi forumokon) kepes volt hibatlanul vagy nagyon hasonloan reprodukalni oket, altalaban amugy a jobbfej fozdek publikaljak egy-ket sajat receptjuket cikkekben vagy konyvekben. (a plinyrol meg a 90minrol van cikkem az eredeti sorfozoktol, a zd-t asszem addig kiserleteztek amig jo nem lett)
A BrewDog pl. annyi infot megad a soreirol, hogy aki mar tapasztalt (pl. illatrol megmondja mivel volt szarazkomlozva) az eleg hamar le tudja koppintani. Bar ok publikaltak regebben a legtobb receptjuket egy hazisorfozo ujsagban.(Azert nem veluk kezdem mert mire odajutok, hogy oket csinaljam optimalizalni akarom a folyamatot az idealis kozelebe, hogy olyan izu legyen mint az eredeti. Ilyenekre gondolok, pl. hogy csak a 7. fozetnel sikerult stabilizalni a cefre/mash fozesi homersekletet, a tobbit se rontottam el csak lehetnek kis elteresek az erjesztheto (alkoholfok)/nem erjesztheto (test) cukrok aranyaban 1-2 celsius fok miatt)
-
Köszi. Meg fogom majd nézni ha legközelebb sörözni megyünk Bécsbe. Nem csak a westvleteren érdekel a listáról szóval biztos találok valamit.
Netről igazából nem akarok rendelni de ha odamegyek és épp van akkor veszek majd.
Nolf: Idén nem akartunk a szállásért fizetni mert tavaly és tavalyelött is elég sok pénzbe került. A vonetjegy meg csak 17ezer oda-vissza és így legalább lesz egy kis Oktoberfest idén is.
Tavaly kerestük mi is a Hofbrau-t csak már reggel 9 óta ittunk és este 9-10 környékén nem voltam abban az állapotban hogy megtaláljam. Inkább leültünk a városházánál egy sörre. Mint kiderült késöbb nem voltunk messze a céltól
Paulanerben az a jó hogy közel van a fesztiválhoz így ha ott véletlenül nincs hely pl eső miatt akkor 5 perc alatt el lehet érni. -
looser
addikt
Hát ez remek :-))
Én is ott találkoztam vele egy amolyan zárás utáni kóstoláson, de már eléggé összekavarodnak sörök terén az emlékeim...
Voltunk elmúlt hétvégén Badacsonyban és borozgattunk, így a héten nagy kedvet kaptam folytatni és beszereztem két palack fehérbort, egy Badacsonyi Szürkebarátot és egy Furmintot. Ezek fogják kísérni a mai napot :-) -
Jhonny06
veterán
Én a londoni Brewdog-ba akartam betérni, de totál elfelejtődött.
Na majd legközelebb.. viszont itthon sikerült pár remek darabot beszerezni, a nyár utolsó napjaiban ezeket kortyolgattam:
Anchorage Bitter Monk Belgian Style Double IPA
Mikkeller Invasion Farmhouse IPA
Dark Horse Double Crooked Tree IPA
High Water Hop Riot IPA
High Water Retribütion Imperial IPA -
jookomak
őstag
Hopfanatic stand önmagában megér bármilyen fesztivált. Nálam abszolút no.1. főzde. Bármelyik sörüket ittam eddig, nem csalódtam. Írták fb-n, hogy lesz angry beast is csapon, de nem sokáig. Gondolom csak egy kis hordóval vittek ki. A splash is nagyon jó lett, bitterfly az egyik kedvenc, nohoplimit elképesztő, az angry beast pedig igazi ritka gyöngyszem.
Még a zip's volt, amitől minden ízlett, amit kóstoltam. A többi főzdével úgy vagyok, hogy vannak nagyon jó, és közepes, illetve némelyiknek egyenesen rossz sörei is. Bár nyilván ízlés kérdése. Én pl. a Bors főzdében csalódtam hatalmasat, meg a csobánkaiban. -
looser
addikt
A harmadik bekezdés nagyon jó :-))
Én kb. ezekért nem megyek, mert ha még beléptidíj nem is lenne, műanyag pohárba kapnád a sört (ez speciel talán még sem rossz, mármint az üvegkorsó, persze az sem saját lehet, hanem bérled; tavaly pld. 600 egységért), akkor is húzós. A zene különösebben nem érdekel, de a helyszín valami varázslatosan szép, éjszaka különösen. Igen, ez az egy, amiért elmennék. De inkább beszerzem a hozzávalókat a Kertészben és kimegyek akkor, amikor nincs fesztivál :-) -
Erről jutott eszembe, megnézni, mikor lesz a cseh sörnapok Bp-en.
Kezdek kicsit kiakadni, eddig sem volt nyaram munka miatt (idén se lesz), de legalább hónaponként volt egy-egy érdekesebb hétvége. Most meg június azt csókolom, ennyi volt
Arról ne is beszéljünk, hogy ez lesz az a hónap egyedül az egész nyárból, mikor a pénzem a lakásra megy el. Legalább idén, az új kóstolt sörök listája nálam nem megy 100 fölé, majd jövőre.
-
looser
addikt
A nemjóját! Grat hozzá, apai ágon onnan való vagyok, minden férfi alkoholista volt, szóval gondolom a rokonság oda eső része is arrafelé ténfereg :-)
A választással kapcsolatban: érthető, magam is kb. 20/80 arányban fogyasztok magyarokat, de ha épp csapon van, akkor abból mindenképpen kell inni :-) Ogre-t rendszeresen iszom, időnként Fekete Korsót is, de többnyire cseheket; az alkalmankénti 4-6 sörből 1 szokott belga/dán/amerikai lenni, abból is pohárral. A Narwhal-ra például rábeszéltek és felesben ittam valakivel, de nem bántam meg. A Tokyo-t viszont már régóta szeretném megkóstolni... -
Traxx
őstag
Na igen, a pohár fontos, pláne hogy kb. 100 Ft-ért jutottam hozzá
A Leffés csak a fele volt...de ennyi is a pohárkészletem
Most viszont megkavartál. Abban teljesen igazad van, hogy minden egyénfüggő, de épp ezért támaszkodok közösségi véleményre. Az igaz, hogy trappista belgát szívesen kóstolnék, és a La Trappe ellen némileg az szól, hogy a Dubbel-t nem találtam valami kiemelkedőnek. Nem mondom, hogy gyenge volt, de a top 3-ba nem fért be. Igaz, ebből nem lehet egyértelmű utalást tenni a tripelre.
A Piraat-ról meg kb. semmit nem tudok, igazi sötét ló
Abban pedig megint csak igazad van, hogy mindhárom lenne a tuti, de most ennyit engedek meg magamnak. Lehet az lesz, hogy bezsákolom a Grand Cru-t, és fej vagy írás alapon döntök...vagy várok még érvet, ellenérvet, bár egyrészt az eddigiek is adtak támpontot, másrészt a sörértő törzsgárda legtöbb tagja mondott tippet
-
kicsit nagyobb lett de amikor mi voltunk csütörtökön akkor az új helyen még nem voltak székek asztalok szóval maximum állóhelyből volt több.
viszont 2-3 négyfős asztal szerintem elfér ott kb ami simán megduplázná a befogadóképességet.
egyébként a hely fullon volt természetesen szóval én vettem pár üveges sört és elmentem máshova inni. -
Jhonny06
veterán
-
-
Jhonny06
veterán
Köszi, igen, gyorsan lezajlott.
Mérlegeltem azért természetesen előtte, de a kettőt gyakorlatilag annyiért elhoztam, mint a francia oldalról csak a 12 ABT + szállítás, tehát jobban jöttem ki, de nyilván nem volt egy olcsó kör így sem. De tekintve, hogy a Blond-ot csak arról az oldalról tudtam volna megrendelni, ahol 30 euro csak a szállítás.
Az egyetlen probléma az, hogy nagyon friss mindkettő, így az igazi az lenne, ha fél - egy évet várna vele az ember, hogy érjen, de az elég nehéz lenne.
-
Jhonny06
veterán
Hát, a Brewdog Hoppy Christmas már nem volt raktáron, pedig úgy volt feltüntetve. Persze ezt közölték rögtön, miután leadtam a rendelést és adtak egy kupont, ami az árával megegyező (igazából kicsit több, hogy kerek legyen). Ezt sajnáltam kicsit (nagyon), de majd jövő karácsonykor. De ezt leszámítva nagyon korrekt volt minden, ráadásul a vasárnap este leadott rendeléssel hétfőn korán reggel elkezdtek foglalkozni (akkor jött az üzenet is) és már csütörtök délelőtt itt volt a csomag, ami azért elég durva Franciaországból, legalábbis én sokat rendelek netről, de ilyen még nem volt. Én már annak örültem volna, ha 10 munkanap alatt, a 2. hét péntekig ideér. A csomagolás is kifogástalan, fél óra volt csak kibontani (atombiztos).
Köszi az ajánlást.
A lista (legközelebb már kicsit merészebb lesz, ezek a kötelező darabok, amikre kíváncsi voltam és itthon nem nagyon lehet őket beszerezni):
Sierra Nevada Kellerweiss
Anchor Bock Beer
Anchor Steam Beer
Flying Dog Double Dog
Flying Dog UnderDog Atlantic Lager
Flying Dog Old Scratch Amber Lager
Flying Dog Doggie Style Pale Ale
Flying Dog In-Heat Wheat Hefeweizen
Brewdog Alpha Dog
Brewdog Hello My Name Is Beastie
Duvel Verte
Leffe 9°
Leffe Triple -
Jhonny06
veterán
Egyelőre a hazai kínálatot nyüstölöm, azért az nem olyan nagy falat. Aztán majd meglátjuk, szerintem ebbe az online rendelgetős buliba nem nagyon fogok belemenni, max. párszor, de semmiképp nem rendszeresen. Az már tényleg nem éri meg anyagilag, már így is elképedtem, amikor visszanéztem, hogy mennyit költöttem az utóbbi 2-3 hónapban erre a kis "hobbira".
-
(ÉN)közPONT
őstag
Az arany jó lesz
No comment.... nálam meg a nevekkel volt gond.......melyik a first name
...kb 4x adtam meg ....néha olyan fazonok ülnek ám ilyen webvshopokban ,hogy szerintem írni / olvasni alíg tud némelyik...főleg ha valami ázsiai országból rendelsz....begyakorolt dumák amiket olvastam ilyesmi webshopok chat vagy levelezésein keresztül :
don worry !!!! , including shipping cost , 3-5 days + don worry , i not undestand , 80 usd one piece if you like two piece i give special price ! 160 usd + shipping cost ! ...sry 160 usd - shipping cost ! sry 160 usd - shipping cost if you order to chinese post ! but shipping time 7-21 days....don worry !!!! Sry i not speek english i use google translator !
Lemaradt a standard my dear xy , and my friend xy megszólítás
-
(ÉN)közPONT
őstag
Gondolom jobb látványt nyújtott a kép készítőjének az 5ös alma doboza , mint egy geibelhof-os doboz látványa...bár nem illik bele a képbe szerintem sem.
Gulden Draakot nem láttam a csomagban
de ahogyan elnéztem igazán minőségi a választék meg vagy egy fél 5 ös alma értékben is van
Az snassz ha 1 db Gulden D ot beteszek a fa alá és aranyszínű masnival átkötöm ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged