Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Ha jól tudom, akkor az EU-nak ''köszönhetjük'', hogy a feles már csak 4cl, és hogy a korsó 4dl. (No meg azt is, hogy a hagyományosan füstös ír pubokban tilos a dohányzás...)A jobb helyek persze szarnak erre, és eddig azt hittem, hogy a jobb sörgyárak is, és nem engedik, hogy ekkora méretű korsók kikerüljenek a sör nevével. Tévedtem.
Úgy érzem ki kell mennem a bajorokhoz, és magamhoz kell vennem 1-2 maß sört, hogy helyreálljon a lelki egyensúlyomDive ever, work never.
-
Rommel6600
őstag
jaja, ez ua mint amikor a gombóc fagyi lesz kisebb de neeem emeltünk, vagy kisebb lett a zsömle, és még folytathatnánk, a lényeg hogy egységre nézve emelkedett az ára
Tegnap találtam a spájzban egy tavaly ilyenkor lejárt, még anno Írországból ajánkékba kapott Guinness sört, nem kellett senkinek Kettőt kaptunk a másik fel lett bontva, de egy korty fogyott csak belőle, ment le a lefolyón
ja és persze az is 4,4dl és dobozos
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
miller amerikai, coronita (elvileg) mexióki. innentől sztem kitalálod magad is...
nomeg persze amint az előttem szóló is megjegyezte volt, divatsörök, ezért sokért kell adni hogy igazán vagány lehessen az aki ezt issza.
búzasört amilyen gyorsan csak tudod, próbáld ki. elsőnek edelweisse-t ajánlanék, lehetőleg szűretlent. ha csapolva találsz, akkor az igazi!
ízét leírni nem lehet, hasonlít a szőke sörre, de azt is lehet mondani hogy köze sincs hozzáThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
brembo
aktív tag
Egyébként én sem vettem észre, hogy jobb lenne a dobozos, csak olvastam ezt egyszer.
Számomra a dobozos sör egyetlen előnye, hogy könnyebben elfér a hűtőben
Amúgy tényleg érdemes az északi szomszédoknál sört vásárolni... Olcsó, és ott a munkássör is veri a mieinket. Amit okvetlenül próbáljatok ki, ha Szlovákiában vagy a cseheknél jártok, az a Kelt. Iszonyatfinom. -
senior tag
Amit én mindenképp beletennék az egy Duvel és egy Kasteel Rouge.
Aztán Rochefort 8-ast, Chimay bleau-t illetve Orvalt-t ajánlanám még ezek nem gyenge sörök nekem bejöttek.
Aztán én ugyan nem ittam még de sok jót mondanak a Delirium sörökről is azoknak az üvege is nagyon jól néz ki.
Aztán nekem nagyon bejött a Barbar Honey is ez szerintem nagyon finom sör.
Aztán mivel karácsony van szóba jöhetnek a karácsonyi belga sörök is. Ezek közül csak kettőt kóstoltam azt hiszem és emlékeim szerint a Corsendonk Christmas Ale nem volt rossz.
Esetleg ha egy gyümölcsös belga sört is bele akarsz tenni az összeállításba akkor a floris sörök közül válogass szerintem. Nem mondom hogy kiemelkedően jó sörök de egyszer érdemes kipróbálni afféle érdekességképp.Youth hides the key to salvation
-
bandus
veterán
most blanche grisette finom búzasör. búzából még csak edelweiss-t ittam. de ez jóval finomabb, tisztább, jobban csúszik.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
-
senior tag
Ha ezek közül egyet akartok megnézni akkor a siebenster brau-t tudnám ajánlani szerintem az volt a legjobb söröző.
Bár mondjuk a legjobbnak mondott sör az az 1516 brauban kapható Victory Hop Devil IPA.
Szóval mégis menjetek el mindegyikbe
Illetve ha egy tanácsot elfogadtok vagy korán menjetek (10-12 körül) vagy gondolkodjatok el az asztalfoglalás lehetőségén. 3-4 körül alig tudtunk leülni az utolsó helyen.Youth hides the key to salvation
-
looser
addikt
Attól függ, akár 8-10 sör is lehet az :-)
De az alatta lévővel vesd össze, s ahol olcsóbban jössz ki a kívánt sörökkel (beleszámítva a szállítást) onnan rendelj. Szerintem :-)
Üdv!Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
BalaNce87
addikt
Én nem is azt mondtam hogy bolti ár alatt kéne adniuk, de még a bolti árakat is meghaladták, mivel a korsóval is sunyiznak, így 900-ér "csak" 0,4-et kaptál, boltba meg 0,33-at lehet kapni 600-tól, ezért írtam hogy a tavalyi korrektebb volt mert ott már 500-ért is voltak 0,4-es belgák.
[ Szerkesztve ]
-
adster
tag
Majd én segítek: La Bouffonne, ha nem tévedek.
Az a gond, hogy írtam erről a refluxról, de nagyon részletesen utánaolvasni még nem volt hangulatom. Ezért kérdeztem, hogy nem tud-e róla valaki valamit, mert ha valaki egy sörös fórumon jártas a témában, akkor az azt jelenti, hogy még nincs veszve minden.
Nem tudom egyébként, ezen a külföldi rendeléses dolgon egyelőre e miatt vacillálok, pedig kb. 20-25 fajta sört néztem már ki korábban, zömében karácsonyiakat. Ha más nem, esetleg ezt a darabszámot valahogy le kéne csökkenteni, vagy ilyesmi, csak nehéz lemondani mindegyikről külön-külön is, nem még egyben...
A másik, hogy holnap megyek fel Pestre egy-két ajándékot beszerezni, aztán estére a betegség napvilágra kerülése előtt valami jóféle sörözgetés volt betervezve...BeerBier, pl.
Az a baj viszont, hogy semmiképpen sem visz rá a lélek, hogy ezt felcseréljük valamire, így nagyon úgy fest a dolog, hogy ezt meg is fogom lépni, a felírt gyógyszer receptje addig kiváltatlan marad...Bár nem vagyok benne biztos, hogy ezzel azért jó úton járok...
http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/
-
Jhonny06
veterán
Asszem itt láttam. A weboldal elég szegényes, nincs kirakva semmi. Meg nem hiszem, hogy jobban kijönnél ezzel a packkal, mintha vennél 2 üveg Duvel-t és egy poharat külön. Legalábbis meglepődnék, ha 2k alatt árulnák.
Én ezzel szemezek, bár kiszámolva ez is elég komoly ráfizetés és inkább vennék 4 Donkert, mint 2 Donkert és 2 Tripelt, előbbi a kedvencem. Szóval ezek a packok nem feltétlenül érik meg az árukat.
Viszont érdekel a karácsonyi felhozatal, csak nem akarok egyből 6-ot (Corsendonk) vagy 4-et (Delirium) venni.
[ Szerkesztve ]
-
adster
tag
Barnasör téliesítve...legalábbis ez a marketingje.
Nekem a tavalyi ünnepi söreim közül ami ízében is karácsonyi hangulatot tudott varázsolni, az leginkább a már előbb említett Corsendonk volt, aztán a Bocq is elég egyedi volt - édes, de különleges, fűszeres módon, vagy éppen a Gouden Carolus, ami olyan medvecukros aromát produkált, amellyel még sehol nem találkoztam korábban, illetve a Samichlaus a maga likőrös ízével és 14% alkoholtartalmával..
A többi (Scaldis, Delirium és főleg a De Dolle Stille Nacht) csak szimplán rohadt jó volt.
A németeknél valahogy nem sugárzott az ízből az ünnep fénye , de nem voltak rosszak azok sem, örültem, hogy azért témájukban karácsonyiak.
[ Szerkesztve ]
http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/
-
pohár
félisten
ó látom is, hát nem olyan Oscar, amilyenre mindenki gondolt, de nem semmi
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DJI AVATA Fly More Combo Kit - 2 akku, töltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest