Új hozzászólás Aktív témák

• adster
    tag

Jaja!!! A hely az valami elképesztően gyönyörű és felemelő, és mivel nem vagyok pesti, ezért nekem még csak nem is lehet mindennapi, így ez az egyik (óriási) pozitívum, amit kifelejtettem. Kár, hogy az 5-6. sör után már nem azzal voltam elfoglalva. :DDD

De egyébként igen, most is 600 volt a korsó, meg persze nem műanyag, mosták is, sőt az árát is visszakapod, úgyhogy végül is azzal sem volt gond.

Én összesen egyébként 9-et ittam, de csak pohárral, persze. ;) Sajnos ezek nem kerülnek fel a blogra, mert nem volt olyan a lehetőség, inkább másra összpontosítottunk. :) Éppen ezért az elején gondoltam, hogy inkább olyat iszok, ami már megvolt, éppen azért, hogy ne legyen szívfájdalom az illusztráció, meg a gondolatok elmaradása miatt. De ez azért elég nagy baromság lett volna, úgyhogy úgy voltam vele, hogy majd bepótolom a papírra vetésüket legközelebb, ha találkozok velük. Tehát ezek voltak:

1. Cuvée des Trolls (amikor ezt kértem, előtte mondtam, hogy két sült krumpli is lesz, mert azzal a "French Fries" standdal voltak. Aztán miután kikértem, kiejtve a sör nevét, a hölgy mondta, hogy sült krumplit nem hoztak, mert ez egy sörfesztivál, rövidet pedig nem árulnak. :DDD Elég érdekes lett volna, ha valóban azt kérek, úgyhogy inkább rámutattam a sörre, ha már úgy hangzott a neve... Ezután jött a tájékoztatás, hogy ez nem ilyen egyszerű, előtte fel kell, hogy utazzak Baden-Württemberg tartományba, és ott egy félszemű írt kell keresnem, aki egy újabb információt ad át a részemre, azzal kapcsolatban, hogyan juthatok sörhöz...) - de természetesen a Cuvée már megvolt korábban;
    2. Primátor Weizen - ez is volt már, de szuper, természetesen;
    3. Zip's Saison - na, ezt még nem ismertem, új is volt egyébként is, és egészen fantasztikus volt, igazán érdekes ízű, valamiféle házasítás lehetett ez, remek...;
    4. Zip's Stout - ugyancsak igényes ízvilágú, karakteres stout, ez is bejött (sajnos a spéci tulipánpoharukért később elfelejtettem visszamenni, de addig nem nyugszok, amíg be nem szerzem...);
    5. Gyertyános Elixír - ekkor már nem csak saját indíttatásból járkáltunk, valaki éppen ezt itta, aztán mentünk mi is, de nem volt rossz, gyógynövényes jellegű, de talán nem volt giccses, egészen barátságos hangvételű söröcske;
    6. Hopfanatic NoHopLimit - na, ez már igen, basszus... Amennyire leírtam/leírom a szegényes címkéjüket, olyan nagyra tartom őket, ha ilyen sört tudnak összehozni. Vérbő IPA, bár a West Coast-stílusból én nem sokat ittam, de pl. a Green Flash-nél korántsem éreztem ilyen vibráló gyümölcsösséget, az már karcosan keserű volt. Szuper!;
    7. Hopfanatic Bitterfly - talán kevésbé komplex főzet, már ami a komlózást illeti, nyilván nem véletlenül. Az előző után értelemszerűen visszafogottabb, de erről is szép emlékem van...;
    8. La Trappe Dubbel - lényegében a kevés belga barna egyike, természetesen nem az első találkozás volt vele, de még így is kiemelkedő volt az ízvilága, szépen jött ez a selyemcukros vonulat a korty végén;
    9. Delirium Nocturnum - csapolva még nem volt meg, de talán ekkor már nem a fény felé tartva öblögettem a poharat és szagolgattam a karimáját, úgyhogy miután levertem a p*csába, nem jegyeztem fel pergamenre a gondolataimat... talán jobb is volt ez így. :DDD

Szép kis este volt! :R

Új hozzászólás Aktív témák